COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 979 406
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 6 660
127 потвърдени случая, от които 3ма починали е статистиката до тук за България.

Значи 15 нови. Sad

# 6 661
  • София
Точно сега го взеха, защото половин София ще се юрне по родните места за почивните дни.

Всички областни градове.

# 6 662
Е, все ще издържиш без храна и лекарства за два часа на ден.....

# 6 663
Имаш ли работа в къщата си на село?! Честно?!
Прекалявате!!!!
И Генералът току-що каза, че тези пътувания биха били изключително безотговорни
Не, нямам работа. Имам къща с двор, в която ще съм също толкова изолирана, колкото и в апартамента, в който съм изолирана с децата от сума време. Просто ще имам възможност да си използвам двора. И ще спестя разходката на кучето.
Нямам намерение да прелитам през ден. В доброволна пълна карантина сме от сума време. Важно ми е да знам правилно ли съм разбрала.
Не казаха ли, че понеделник и вторник са гратисен период, тоест имате време да пътувате.

# 6 664
https://novini.bg/bylgariya/politika/588391

Със заповед на министъра на здравеопазването считано от тази вечер се преустановява се посещението в паркове, градски градини, детски площадки и съоръжения. Това съобщи на извънреден брифинг в Министерски съвет здравният министър Кирил Ананиев,

Органите на МВР ще организират пропускателни пунктове на входно-изходните пунктове на областните центрове. Ще се пропускат лица само в случай на неотложно пътуване от трудово естество, здравословни причини, завръщане на собствения адрес. Това ще се удостовеярва със служебна бележка от работодателя, медицински документ и лична карта, уточни Ананиев

# 6 665
# 6 666
  • постоянно
Пълно безумие . Тук някои питаха - какво се палите , никой не ви е забранил да излизате. Палим се, понеже ни беше ясно накъде вървим - кой измисли гениалната идея да нямам право да си купя лекарства и храна от 8:30 до 10:30 ???
Измисли я някой , който може би иска да предпази на маКС тези, които са най-застрашени от вируса, а именно нашите родители, баби, дядовци. Именно за тях ще се пази този прозорец за пазаруване.

Relaxed

# 6 667
  • на пистата
Между областни градове са мерките

# 6 668
Добре. Как се вземат такива решения днес за полунощ, в петък в 16:45 точно преди почивните дни, когато много служители или цели фирми включително техните отдели ТРЗ / ЧР вече работят от дома. А дори и да са на работа, ще могат да реагират най-рано понеделник. Аз и цялата ни администрация сме в хоум офис от 1 седмица. Но имам колеги работещи в производство по график извън града, утре са на работа.

А, току що зададоха такъв въпрос. Според министъра който може нека да се снабди с документ, много фирми работели и събота и неделя... Щяло да има толеранс. Без коментар.

А, и който е с куче може да го разходи. Чувствам се дискриминирана пък!

ами и аз планирах утре да излезем утре на разходка в някой парк,я в Морската градина ...и затвариха и  парковете вече ...и ся кво прайм...и на мен не ми приятно.Незнам може да тръгнем утре до плажа или Морската, но знам ли вече може да има патрулки на входа.....и на кого да се тръшна сега...

# 6 669
Толкова ли не можаха да почнат в 17ч. като всеки ден.. нищо не разбрах, къде, какво.. тцтц

# 6 670
Между областни градове са мерките
Ние живеем в областен град, това значи ли, че ще можем да пътуваме до всички градове, които се намират в нашата област?

# 6 671
  • Bulgaria
Не чух на каква възраст е пациентката, която ще бъде изписана? Споменаха ли го?

# 6 672
Кантарджиев защо е с маска...дали не е със симптоми

# 6 673
  • BG
От областен град до близко село може ли? Не разбрах

# 6 674
Именно, защото са помислили, че идва уикенд и ще стане хептен неконтролируемо. Точно навреме са мерките, браво!

Общи условия

Активация на акаунт