COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 987 798
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 9 405
Друго си е да се похвалим предварително какви са ни върховни мерките....

# 9 406
"Катерим се бавно заради вече взетите мерки. Пикът най-вероятно ще е до 2-3 седмици, когато трябва да бъде отменено извънредното положение", заяви генералът.

# 9 407
  • Пловдив
Абе казах ви аз да оставите Мангърчо Wink той е застинал някъде в мин.век...

# 9 408
Според Мутафчийски пикът ще е скоро, но не може да каже колко заболели се очаква да бъдат тогава.
ами нормално е да отговори така. ти , а и въобще някой може ли да кажете колко ще са заболелите ?

Да съм казала, че трябва да знае? Да съм казала, че аз знам?  Предавам дословно неговите думи.

# 9 409
  • на пистата
Нашата мома англичанка в Карлово е позитивна.Отишла със сина си в болницата.Нямам думи,сега и болница нямаме.А вече и на Пловдив не можем да ходим.

# 9 410
В белодробната не бяха ли от Лом празнуващите?
Ако са те, много народ са изпозаразили.

# 9 411
От къде са новите 15 случая?

# 9 412
  • София
Не се появяват след 14 дни симптомите.
А след 5-6. срединно. Т.е. тези лекари вероятно са заразени сега, докато са лекували болни от вируса...

Имате болница. Карантинират се за определено време, не отпадат от картата завонаги... Генералът го каза във вчерашния брифинг. Ама много обичате да си украсявате за почти всичко.

# 9 413
След Великден дано!!! започне спад и нещата да се нормализират бавно. Ще забранят напълно на възрастните  да излизат съвсем скоро, според мен

# 9 414
След Великден дано!!! започне спад и нещата да се нормализират бавно. Ще забранят напълно на възрастните  да излизат, според мен

Аз силно се надявам да се вземат драконовски мерки за самия Великден.

# 9 415
  • Другата България
То на тези можеш ли да им хванеш края? Във Василовци има, в Лом има от тях също.
Ама те много чавета, кой да ти каже дали и в София няма от тях....

# 9 416
След Великден дано!!! започне спад и нещата да се нормализират бавно. Ще забранят напълно на възрастните  да излизат, според мен

Аз силно се надявам да се вземат драконовски мерки за самия Великден.

Да забранят чукането с яйца, задължително.

# 9 417
Да, ще имат среща със Синода

# 9 418
2ма от празнуващите са покойници, а до сега само в Пирогов има починали от/с корона

# 9 419
  • Варна
Хайде да се въздържаме от обвинения в популизъм. Че там кандидатите за първенството са много. И не спазват дистанция.

Сега и за хората с вилите ли да правим изключение? Те не отиват да помогнат на възрастен, не е неотложно. Народът има една приказка "Който си има брада, да си има и гребенче." Никой не е длъжен да мисли за извънградските имоти на Пена и Груйо, както и за сметката за телефона на онази баба. Щото дъщерята е имала време да занимава медиите, вместо да помисли как да реши въпроса. В 21. век!

Напротив - институцията се нарича полиция.
Доколкото знам у нас са повече от армията.
Армия - 36000, Полиция - 75000.

Смешно е да се реве за извънградските къщи, които, забележете, зимата масово не се посещават, но точно сега е момента да се нагледат. И видиш ли, добре, че са мерките за затваряне на градовете, та престъпниците да
разберат къде има за крАдене.

От години вилните зони са обект на посегателства, от години хората знаят, че пенсиите са ниски, че няма гаранции за нищо, че осигуровки се плащат на минимум, че... Обаче сега изведнъж врякнахме и ще оправяме България по време на безпрецедентна криза, свързана с пандемия. Нормално ли е това?
Вилите ли трябва да пазят полицаите? Сега? Щото всичко друго опазиха, нали...

Общи условия

Активация на акаунт