COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 986 322
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 10 050
  • София
Това е достойно, така трябва да се прави - https://dariknews.bg/novini/sviat/rusiia-izprati-v-italiia-tri-s … a-tehnika-2218052

# 10 051
  • Варна
Говорите за китайците, че щели да хукнат по света, вече излекувани. Нека хукнат, дано оцелеем, за да видим как ги приветстват с ,,добре дошли" туристическият бизнес в Италия или Банско! Може би ще им искат и рецепти за прилепи алангле, както ги предпочитали!

# 10 052
Хора, какво е поведението ви вкъщи? Ако единият от вас не излиза, а другият ходи на работа. Вирусът се предава чрез лигавица и телесни течности. Целувате ли се? Как е сексуалният ви живот? Предвид това, че излизащият може да донесе  вирус. Говорим за моногамна двойка. Питам сериозно.
Благодаря!

# 10 053
  • София
Операция заключване. Малко интересни четива с по- глобален поглед върху нещата, защото заровени в това да следим бройките на заразените се случват големи промени в живота на всички.
https://www.google.com/amp/s/pogled.info/svetoven/koronavirusat- … -na-parite.114523

https://novotopoznanie.com/deyvid-ayk-svetovnata-konspiratsia-ko … -promenya-igrata/

# 10 054
Не е вярно това за експертизата на Мангъров. Значи той може и да не е вирусолог, епидемиолог, икономист и т.н. но е шеф на инфекциозна болница и реално е лекувал хора, включително и по време на епидемия. "Безкрайна върволица от хора" това са думи на Мангъров по повод епидемията от морбили 2009-2010 г. от 24 хиляди души. Ако смятате, че той не е наясно какво ще представляват неговите 70% (без мерки) върху здравната система, наистина се заблуждавате. Знам, че алтернативата е по-тежка за приемане и че е по-добре да вярваме, че е некомпетентен, отколкото злонамерен, но в случая фактите ми говорят друго.
А и честно казано не се изисква да си супер компетентен и да имаш кой знае какви познания, за да прецениш, че здравната система няма да издържи. Не само нашата, но и никоя друга по света.

# 10 055
Тесла, ето го интервюто с Мангъров.

Доц. Мангъров, в предишния разговор казахте, че 70% от населението у нас трябва да преболедува, за да утихне епидемията от коронавирус. Давате за пример Китай. Населението само на град Ухан обаче е над 11 милиона души, а официалните случаи в цял Китай са близо 81 000. Така представени, сметките не излизат.

- Официалните случаи. Не са изследвани всички. Другите са го изкарали безсимптомно. Фактът, че нещата затихват, говори за това. От изследваните и доказани случаи отделно имаме едни 80%, които преминават леко през коронавируса. Когато добавим и вече споменатата голяма група хора, която изкарва вируса безсимптомно, смъртността в световен мащаб пада още повече.

https://www.dnevnik.bg/analizi/2020/03/20/4043681_durjavata_moje … vsichko_no_kakuv/

Сега ще се опитват да те убеждават, че ти нещо не си разбрал и му извърташ думите на горкия доцент. Grinning

Кривите сметки идват от подчертаното изречение. Мангъров твърди, че 80% отделно от изследваните и доказаните случаи са преминали леко през коронавируса. Откъде я има тази информация, можем само да гадаем.

Аз си мислех, че 80% от доказаните и изследваните случаи преминават с леки симптоми, това отделно откъде го знае, нямам идея.

# 10 056
Тия, които виждат някаква конспирация за въвеждане на нов световен ред, могат спокойно да отидат и да се прегледат, ама не за коронавирус.

# 10 057
http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

А тези, които изключват конспирация , да посетят горния линк. Учението се е провело Октомври 2019.

# 10 058
Тесла, не само аз и ти сме разбрали това. Както вече казах всички, които не искат да спазват мерките, сега се оправдават с Мангъров. Човекът ги говори тези неща от позицията на някакъв авторитет все пак.
Точно това е причината поради която го нападнах в темата и може би изглежда че искам просто да го плюя и това не се харесва на хората които го харесват. Аз казвам че извън глупостите за други неща като тестването е много прав и това което говори не са глупости, трябва повече да се тества. Аз нямам нищо против всеки да говори всичко, да развива всякакви теории, защитавам свободата на словото, но когато ти не ги развиваш по форуми или във фейсбук а ги развиваш по медии и това може да има мегативен ефект върху о-вото когато му казваш че мерките не работят, в Китай са спрели епидемията със стаден имунитет, а не с мерки, нека не се приказват такива глупости. Първо защото това не е вярно, и второ това може да има негативен ефект в о-вото авторитети да му казват че мерките не спират вируса, в Китай стаден имунитет го спрял. Ако не са глупости тогава да ги докаже и тогава чак да лансира тезите си.
Цитат
Хора, какво е поведението ви вкъщи? Ако единият от вас не излиза, а другият ходи на работа. Вирусът се предава чрез лигавица и телесни течности. Целувате ли се? Как е сексуалният ви живот? Предвид това, че излизащият може да донесе  вирус.
Ами смята се че вирусът е много заразен, така че дали ще се въздаржате от любовен живот или не, голяма разлика може и да няма. Та не се въздаржайте от любовният си живот. Пък и ако мъжът ви докара вируса и ви зарази, гледайте от добрата страна, ще изкарате вируса, възможно е без да разберете (2/3, 3/4 от заразените по света са така) и  ще изградите имунитет към него и вие и мъжът ви. Та призивът ми е спазвайте препоръките на правителството, прекарвайте възможно най много време вкъщи, мъжът ви когато не е на работа също и се отдайте на любовният си живот без да се притеснявате от вируса. Simple Smile

# 10 059
Малко оф топик. Не мога да повярвам честно. Кво става бе?? Тия китайци нормални ли са? Дава ми спонсорирана реклама във фейса от сайта aliexpress и рекламата е на ковчези. Wtf. Как може такава мизерия?!! Тоя сайт е точно като пазара им в Ухан. Адски прекалиха китайчетата. Да не ми се правят на герои сега.

# 10 060
https://inspiro.bg/pandemiyata-koronavirus-covid-19/?fbclid=IwAR … qU_RxBepDA#kotva5
Обобщени данни и препоръки относно пандемията COVID-19

От проф. Коста Костов, един от най-добрите пулмолози у нас.
Текстът се актуализира ежедневно, информацията в него е на база медицински източници.

Най-пълната  и достоверна информация за коронавируса  - симптоми, клинично протичане, терапия, видове лекарства, рискови пациенти, развитие на болестта,  предпазни мерки и др.
Голяма част от нещата са коментирани тук, но има и някои, които, поне на мен, не ми бяха известни.

# 10 061
http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

А тези, които изключват конспирация , да посетят горния линк. Учението се е провело Октомври 2019.
Аз по-скоро имах в предвид, тези които твърдят, че реално вирус няма, умрели няма и всичко е един театър, за да ни държат заключени по домовете.
Вече дали вирусът е създаден в лаборатория или се е самосъздал, е съвсем отделен въпрос.

# 10 062
  • София
Малко оф топик. Не мога да повярвам честно. Кво става бе?? Тия китайци нормални ли са? Дава ми спонсорирана реклама във фейса от сайта aliexpress и рекламата е на ковчези. Wtf. Как може такава мизерия?!! Тоя сайт е точно като пазара им в Ухан. Адски прекалиха китайчетата. Да не ми се правят на герои сега.

Трябва да вдигат икономиката на крака, ориентират се бързо  Wink

# 10 063
  • Варна
Искам да изкажа възмущение от това, което сте видяла, но не мога да натисна тук поставения бутон ,,полезно"! Не е полезно, отвратително е!

# 10 064
Искам да изкажа възмущение от това, което сте видяла, но не мога да натисна тук поставения бутон ,,полезно"! Не е полезно, отвратително е!
Абсолютно, както каза zverino ориентират се в обстановката. Пълна гнус. И хич няма да им ръкопляскам, че идват да помагат в Европа и да се правят на рицари. Всички им сърбаме попарата сега, а те ни рекламират ковчези да си купим от тях. Това само китайци може да го измислят с тая реклама. Те са си такива явно.

Общи условия

Активация на акаунт