COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 985 916
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 10 080
Самонаетите могат с ПИК да подадат декл.,  че прекратяват дейност,  поне да не плащат осигуровки. Като отмине ИП,  пак с ПИК си подават декл,  че възобновяват дейността си.

# 10 081
  • Пловдив
В Пловдив вали дъжд. Надявам се да вали през цялата седмица. И не само в Пловдив, а в цялата страна. Добро утро. И дано новините занапред и те да са добри.

# 10 082
  • София
В София е сняг.
Усещам как развиваме цяластната картина на стресирани хора, които не знаят и усещат, че нямат повече какво да направят - започваме да търсим добри или лоши знаци за всичко - ако е топло вирусът може да умре, ако е студено ще се смие и няма да се задържа във въздуха, само и само да имаме някаква надежда. Малко е странно като го погледне човек отстрани и го поанализира.

В момента Мангъров е в ролята на лошия, на когото никой не иска да вярва, защото не му харесва това, което чува. А дотук всички статии, които бяха пуснати казват едно и също - около 60-70 процента от населението ще го срещне този вирус, няма къде да избяга, единствено може да се намали темпът, че доста хора ще го минат или са го минали безсимптомно. Обаче в момента никой не е готов да чуе откровено грубото, но вярно твърдение на Мангъров. Всички предпочитат сладката лъжа пред грозната истина. Сори, и този момент ще дойде.

# 10 083
Аз се разчетох за бързите тестове. Те се предлагат в пакет по 25 с един течен реактив. Тоест не стават да се правят вкъщи, както казва Мангъров, защото не може да си купиш само 1 тест.

# 10 084
  • София
Не помня да е казвал да се правят вкъщи. Но пак остава основната идея - тези тестове могат да се правят групово - взема го ЛЛ като опаковка и отива и взема проби на 25 човека, после ползва реактива.  

Тесла, Мангъров се опира на това, което се казва. Той няма как да знае дали е така или не е така. Но предвид данните, трябва народът да го е изкарал, все пак, защото Ухан не могат да го държат под ключ до безкрайност.

# 10 085
  • София
Вече ме е страх и тендежера да отхлюпя, за да не изскочи и от там някой агитатор от партия "Мангър" и да започне да ми обяснява как не трябва да бягам и да се страхувам от вируса, а трябва да му се отдам и да се наслаждавам.

# 10 086
Да, аз не казвам да не се правят.
Просто някъде в първите интервюта беше казал, че могат да се пуснат свободно в аптеките, което предполага правене вкъщи.
Четох за Германия, че някои ЛЛ с договор с подходящи лаборатории също правят тестове, но май навсякъде се прави pcr.
Там има много места за тестване.
Тук поне да пуснат и в другите частни лаб.

# 10 087
Здравейте, средата на февруари и двете деца изкараха "грип". Започна изведнъж без гърло и хрема, с t до 38,5 при големия и до 39,5 при дъщерята и суха кашлица с много сила билка в дроба при кашляне. Най-напред имаше неразположение в стомаха; при малката и еднократно повръщане. Страшна отпадналост, не можеха да станат от леглото. GP предписа тамифлу; кръвната картина беше много разбъркана. Пиха хомеопатия за болката в дроба-без да имат пневмония. Най-накрая си загубиха обонянието и гърлото се зачерви. Аз и мъжа не се заразихме, но като си спомня, тогава реших, че от безсънието и кафетата съм натоварила сърцето, защото не можех да дишам ... Възможно ли е да е бил коронавируса...шегувах се тогава, че имаме коронавирус, знаейки, че тогава имаше само в Китай. Имали ли сте нещо подобно?

# 10 088
  • София
Стига де, Лок, това е тъпо, никой не казва такова нещо! Просто сблъсъкът е неизбежен, ето я и статията с лекаря с едрата шарка - той казва същото, просто допълва, че в комбинация с ваксина и забавянето на темпа на разпространение, в един момент ще се стигне до стадния имунитет. За ваксина ще са нужни максимум 18 месеца предвид сегашните срокове за измисляне на ваксини изобщо. Всичко си пасва точно, а това че не ни харесва числото 70 процента от населението ще срещне вируса, вече си е наш проблем, а не на хода на развитието на една инфекция в голям мащаб.

# 10 089
Според мен е било грип Б.
________
Някой знае ли дали pcr тестовете показват дали си карал вируса в миналото или само настояща инфекция?

# 10 090
# 10 091
Стига де, това е тъпо, никой не казва такова нещо! Просто сблъсъкът е неизбежен, ето я и статията с лекаря с едрата шарка - той казва същото, просто допълва, че в комбинация с ваксина и забавянето на темпа на разпространение, в един момент ще се стигне до стадния имунитет. За ваксина ще са нужни максимум 18 месеца предвид сегашните срокове за измисляне на ваксини изобщо. Всичко си пасва точно, а това че не ни харесва числото 70 процента от населението ще срещне вируса, вече си е наш проблем, а не на хода на развитието на една инфекция в голям мащаб.

В линка, в който изпратих , с Event 201 и разиграното учение с коронавирус пандемия, пандемията свършва, когато открият ваксина след 18 месеца или когато 80-90% го преболедуват.
За тези, които казват, че е случайност - Бил Гейтс 2019 си продава акциите е Майкрософт и казва, че ще се концентрира върху други дейности .
Същия този Бил Гейтс се изказва преди дни, че до 18 месеца чакат ваксина.  Е колко да са тези случайности ?? Даже смъртността на слайдовете им е същата.
Отделно 2019 е рекордна година по оттегляне на CEO-та, пък ние нека мислил, че всичко е случайност и ни мислят доброто.

# 10 092
Здравейте, средата на февруари и двете деца изкараха "грип". Започна изведнъж без гърло и хрема, с t до 38,5 при големия и до 39,5 при дъщерята и суха кашлица с много сила билка в дроба при кашляне. Най-напред имаше неразположение в стомаха; при малката и еднократно повръщане. Страшна отпадналост, не можеха да станат от леглото. GP предписа тамифлу; кръвната картина беше много разбъркана. Пиха хомеопатия за болката в дроба-без да имат пневмония. Най-накрая си загубиха обонянието и гърлото се зачерви. Аз и мъжа не се заразихме, но като си спомня, тогава реших, че от безсънието и кафетата съм натоварила сърцето, защото не можех да дишам ... Възможно ли е да е бил коронавируса...шегувах се тогава, че имаме коронавирус, знаейки, че тогава имаше само в Китай. Имали ли сте нещо подобно?
Според мен не е Ковид. Неразположение в стомаха и повръщане не са сред неговите симптоми. А задъхването при вас ме съмнява също да е вируса, трябва да има и други симптоми.

# 10 093
Tesla, знаеш ли нещо по този въпрос?
Някой знае ли дали pcr тестовете показват дали си карал вируса в миналото или само настояща инфекция?

# 10 094
САЩ избиха рибата по стъкмистика - там случаите намаляват.
https://www.worldometers.info/coronavirus/#repro
Цитат
March 22, 2020, 17:47 GMT
USA   38,138   +13,931   396   +94   178   37,564   708   115

March 22, 2020, 19:25 GMT
USA   38,757   +14,550   400   +98   178   38,179   795   117

March 23, 2020, 05:02 GMT
USA    34,717   +1,171   452   +33   178   34,087   795   105

BNO към момента:
Цитат
https://bnonews.com/index.php/2020/03/the-latest-coronavirus-cases/
United States   35,397   44   461   1   1.30%   454   35