COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 986 863
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 11 475
Скрит текст:
Преди 100 години България е била във война с десетки хиляди мъже умиращи по фронтовете ... Испанският грип е убил 80 000 души. На България не й е помагал ЕС с пари, ами са я осъдили да плаща огромни репарации ... и са се стегнали и оправили. Предците ми са изгонени от Гърция и са пристигнали в България с по една дреха на гърба и са оцелели и даже забогатели към 30-те години.
 Сега някакви глезльовци и лигли след 10 дена извънредно положение, никой не мре по фронтове и почнаха в стил "аууууу ма ще умрем от глад" "аууууууууу бизнеса ни" "ауууууууу кредита" ..... не ви ли е срам бе!!!
Абсолютно!
Какви са тези бизнеси, които след две седмици неработене фалират? Дори като се взема кредит, съветват да имаш 3-4 месеца предвидени, ако останеш без доход.
Парите, които държавата отпуска, трябва да са за крайно нуждаещи се хора, които наистина нямат какво да ядат и с какво да си купят л-ва.
Безсрамно е хора, били на ски или екскурзия в чужбина, да искат болничен за карантина. Надявам се държавата да се опомни и да не им плаща болничен, а да отдели тези пари за наистина нуждаещи се.
[/spoiler]
Много патетично, но това пренебрежение към проблемите, които ще ни донесе разбитата икономика, е същото като онова it's just a flu. А парите в един момент могат и да се обезценят. Не става само с печатане и раздаване на хартийки.

# 11 476
За Пловдив, не знам дали вече е писано по-напред, Гергов дарил/или щял  300хил.  за лаборатория в следващите две седмици,  и предоставяне две палати на панаира за евентуална леглова база

# 11 477
Аз лично съм много доволна, че са включили Аргирова. За мен тя е невероятно светило във вирусологията.

Мангъров може и да е включен, за да спре да говори публично някакви неща, сега вече няма да го има това право май май

# 11 478
  • София
Айде и Мангъров

# 11 479
Просто нямам думи-чешат си езиците,сигурно и пари взимат!
Да отиват на първа линия!

# 11 480
  • на пистата
Бебев в Пловдив със съмнение за коронавирус
https://novini.bg/zdrave/bolnici/588927

# 11 481
Този медицински съвет е изцяло от рисковата възрастова група.
Ще дават конференция след 10;30ч , всичките.

# 11 482
  • София
много добре си обяснява даже мангъров! Жалко, че няма къде да рисува.

# 11 483
Аз пък съм доволна, че най-после е събран екип от епидемиолози, инфекционисти и вирусолози. Разбирам любовта ви към генерала, но той е коремен хирург все пак. Със сигурност е по-квалифициран от всички тук, дето сме капацитети, но хората неслучайно специализират в определена област. И като си счупите крак, ходите при ортопед, не при УНГ, нали?

# 11 484
Просто нямам думи-чешат си езиците,сигурно и пари взимат!
Да отиват на първа линия!

Те са. Аргирова работи неуморно в Токуда Simple Smile и това мога да го кажа на 100%. Няма и да спре.

# 11 485
Мангъров кого имаше предвид като каза, че сутринта чул такива изказвания за тестовете, че ако било на изпит няма да минат?

# 11 486
  • на пистата
Този медицински съвет е изцяло от рисковата възрастова група.
Ще дават конференция след 10;30ч , всичките.
Ааа не,от 8.30 до 10.30 😁

# 11 487
Мангъров май захапа Генерала?

# 11 488
  • София
Мангъров кого имаше предвид като каза, че сутринта чул такива изказвания за тестовете, че ако било на изпит няма да минат?

Според мен зачеса щаба...

# 11 489
Много патос, много нещо.
Представиха хората си, но не стана ясно каква е целта. Да спорят с щаба ли?

Общи условия

Активация на акаунт