Бояна, аз не прочетох нито една лъжа в тази статия. Според мен твоят пост е пропаганда, а статията е изненадващо вярна. Не съм очаквала чужденец да оцени толкова точно ситуацията у нас.
Сингапур е държава, от която зависят бизнеси в цял свят. Огромно пристанище, което ако спре или забави работа, ще има наистина огромно отражение. Толкова са напред и високо, че срещу тях да тичаме няма да ги настигнем никога.
ББ говори, че били ни хвалили в цял свят. Добре, че си вярва. Възложил бил... Блажени вярващите. Хайде да видим какво от стотиците обещания ще изпълни. Хилядата лв за лекарите на първа линия, например....
Но няма да споря. Всеки може да продължи да смята, че сме най-зле, когато по изключение сме далеч по-адекватни и по-добре от много други, които се считаха безсмъртни и подходиха безотговорно, неадекватно и нехуманно към населението си. И да, продължавам да не понасям Боци, но това няма нищо общо. Дори непоносими ми хора са постъпвали правилно и допускам, че е възможно, както е било възможно и ние, добрите, да допускаме грешки.