СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 14

• 26 497
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • софия
Слушам аз Мангъров. Нито маска, нито ръкавици ползвам. Излизах за последно миналата седмица до магазина. Като се прибера мия ръцете хубаво и това е.
Детето ще удари 2 седмици без излизане.

# 691
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ама то сега ти е паднало да се увенчаеш с лаври и със славата на Пациент 0. 😁 Може нещо медии, такива работи.

Мислих си го, със сигурност е имало болни от вируса от по-рано, но тогава още не правеха тестове за него в БГ. Нямам представа дали съм го предала извън семейството. През това време децата ходеха на училище. Чудя се как да си направя тест и ако си направя дали може да покаже, ако съм го изкарала преди 2 месеца.

# 692
  • София
То накрая ще се окаже, че от една година си съжителстваме с Covid-19, но сме си спали спокойно. 🤣
Иначе след първите два злощастни дни, в които аз готвих два пъти, мъжът ми готви два пъти (без да броим специалитета му - безглутеновите палачинки за закуска), много бързо му хванахме цаката. Готвим веднъж на два дни, демек веднъж на четири дни на човек. В по-голямо количество, да стигне за два обяда. Вечер я караме на салати, препечени филийки, сварени яйца. Екстра е така. Аз мразя да готвя.
За излизането... Ми ние леко хулиганствахме в подстъпите на Витоша в събота, ма все едно не съм го казала. Бяхме с приятели, играхме федербал - в тази игра не може без дистанция. 😁

# 693
  • софия
Днес друго ме потресе. При 36 лежащо болни, капацитетът на ВМА и Пирогов вече е изчерпан!?

# 694
Не го мисли толкоз капацитета...аз вече се отказах...

# 695
  • София
Звънче, явно не случайно сме в извънредно положение. Мутафчийски със сигурност е съвсем наясно с истинското дередже на болниците ни.
Официално се оплаквам от Гугъл фит. Пък толкова ли някой не се сети да го вкара в режим карантина.
Изглеждало му било, че са ми много високи и непостижими дневните цели за кардиоточки... 🤪

# 696
Хора, има ли сняг при вас?
Тука сняг и вятър, отвя ми цигарата, докато пушех на терасата. Сега сън на минус едина Мерелинка розова.

# 697
  • софия
Абе, имам усещане за българска работа дори и в тази ситуация. 36 места, а всички дарения от маски и защитни средства отиват там +Софиямед с частното отделение Triumph И в същото време ни показват Арена Армеец с пружините. Те и в други страни правят полеви болници, ама някак по човешки са.
Биси, цял ден вали, не е спряло. Бях изнесла едни цветя отвън и сутринта пак ги върнах между етажите.

# 698
  • София
В София толкова сняг нямаше през зимата. Много е красиво.

# 699
Ние нали сме с куче, така че аз си правя разходките. Освен това живеем край парк, в края на града. На 200м от къщи започва горичка, оттам мога да изляза в полето, а след това и в нашата мини планина по пътеки, където жив човек няма.
Леко дезинфекцираме стълбището от време на време, но живеем в къща, където сме по едно семейство на етаж и реално няма кой знае какъв човекопоток. Бърсане на продукти, преди да ги прибера по шкафове и хладилник, не е за мен. Отделно, че винаги пазаруваме като преди бедствие - веднъж седмично няколко препълнени торби. Това нещо няма бърсане каквото ще да става.
И вкъщи в момента се яде много. Народът все е гладен. Особено наборът.

# 700
  • sofia
Бисе, днес цял ден валя. Два пъти изривах колата.
Учението потръгна, влязоха в ритъм. Аз си ходя на работа, сама съм в офиса, ходя с колата. От вкъщи ще е мъка, пълно с народ, очакващ да бъде нахранен Grinning

# 701
  • София
Снеговалежът се включи точно навреме. Аз хич не обичам студено. Да не ни е яд, че не излизаме. 😊

# 702
Бисе, вие сте с код оранжево за лошо време и сняг. Щом само цигарата ти е отвяло, значи си добре. Grinning
При нас на морето по традиция няма и помен от сняг.

# 703
При мас всички тайни пътеки водят към патрулките.
Остава този вариант:

# 704
Хаха, аз все пак залагам на Мутафчийски.

Общи условия

Активация на акаунт