СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 14

• 26 491
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Е, не съм имала предвид да нямат социални контакти, а че има резервен вариант при лошо стечение на обстоятелствата с разпределение в гимназия. Моето също е доста социално, дори леко прекалено ми идва.

# 721
  • София
Мария пепел ти на клавиатурата - как така по успех! Това вече ще е супер несправедливо!
На моя му липсват срещата с децата.

# 722
  • София
Здравейте Simple Smile
Тонът в темата малко повече ми харесва. И ние вече влизаме в ритъм с онлайн обучението, при нас са в Тиймс всички часове. Ето една смешка по темата:

Иначе, аз не бърша продуктите, които купуваме отвън. Хляба примерно няма как да се избърше. Ние също много ядем и готвя непрекъснато, но и ММ се включва с някоя баница или спагети отвреме-навреме. Наборката доста се глези откъм храни и сама си прави разни неща, като печени филии с нутела или стопена луканка на тиган. Ако я оставя, само с такива вредности ще се изхранва.

# 723
  • у дома
Като гледам как вървят нещата ще бием всички досегашни седмокласни набори по брой изписани теми...

# 724
Като гледам как вървят нещата ще бием всички досегашни седмокласни набори по брой изписани теми...

Joy

Сега си представям да дойде някоя заблудена мама и да попита какъв бал ще им трябва за еди-кое-си училище и къде може да види статистика Whistling Joy

# 725
Четохте ли мерките на Вълчев? Някой питаше дали да се преподава с ДО: да, да се преподава, където не е почнато.
ДО поне до 13.04. Да си реорганизират заниманията на деца, така че 1-7клас да са заети до 6 астрономически часа, като част от това време да не е в ел.среда. На този етап да не се пишат оценки. ФВС: препоръки за поддържане на физическа активност и изпълнение на леки упражнения в домашни условия.
Целият текст може да се прочете на сайта на руо София:
http://ruo-sofia-grad.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/% … 0%B0-%D0%B7%D0%B0

Все повече го харесвам този министър. Напълно адекватни са му мерките. И много се радвам, че ги пише.

# 726
  • у дома
Аз готвя мусака-държа да отбележа,че диаметъра на тавата е 40см Blush

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 12:57 от svetlaem

# 727
Ние вчера бяхме на мусака. Една голяма тава и свърши. Обикновено същото количество го подмятаме 2-3 дена.
Много го мързи Мрън, ама много. Сега като съм вкъщи хич и не го виждам да отваря учебник. Иначе тестове прави след един куп уговорки. Грешки почти не допуска, но такъв зор е да започне, то охкане, пъшкане...

# 728
  • София
На този етап да не се пишат оценки.
Пак навреме се сеща за оценките. Младежът вече има две (едната не е нанесена още).

# 729
  • София
Ние в момента сме на някаква модифицирана мусака - с картофи, пиле, гъби и сметана. Да разнообразим класическата от миналата седмица. 😁
Накрая ще почнем да си обменяме рецепти.

# 730
Накрая ще почнем да си обменяме рецепти.
Ми то си е по темата Simple Smile, по ТП точно рецепти коментираха седмокласниците в час.
Казвам ви аз, че за детето не зная, но аз ще се обогатя с това ДО.

# 731
  • sofia
Аз готва мусака-държа да отбележа,че диаметъра на тавата е 40см Blush
То в по-малка няма смисъл от упражнението Smiley

# 732
  • София
Относно оценките и Мишо има една за активно участие от неделя 🙃. Днес чакаха от 8часа господина по БЕЛ в зуум, но така и не се появи. Вчера им е писал по Вайбър. Сега уж щели в 12ч. да пробват пак. Те докато се стиковат и то ще приключи ИП.
За готвенето ние сме от много готвещите по принцип. Готви се два, понякога и три пъти дневно, но като са на училище, английски и прочее, някак е друго, сега и на нас ни втръсва и да го мислиш и да го сготвиш. Добре, че ММ се включва доста и се разпределя работата. Отделно на няколко дни се готви и на кучето.

# 733
  • София
Ха-ха тъкмо търсих рецепти за домашното на моя по ТП поне това да помогна и познайте - гръцка мусака.

# 734
  • София
Ама с патладжани ли? 😊

Общи условия

Активация на акаунт