Морско щъркелче къде си - време е за бебче вече! 07.08-13.08

• 11 911
  • 371
  •   1
Отговори
# 240
  • ГОре на черешата...
Даре,награбвай го,хич не го жали... Twisted Evilпък тя Миа ще ги открива вече седмичните теми,видяло се е ... hahaha

# 241
  • Някъде там...
Ох аз да се оплача - олелих се и така болииииии  #Crazy

# 242
Ох аз да се оплача - олелих се и така болииииии  #Crazy
Ой,милата Sad Пийни нещо обезболяващо и си полегни,ако можеш HugИ жабче,горе главата мила,моля те Hug

# 243
Жабче, вземи `Аулин`, има светкавично болкоуспокояващо действие.

# 244
  • Някъде там...
Диме аз не се оплаквам че ми е дошло, то при мен няма как да не ми дойде въпреки че пак си действахме в правилния момент. Ама много болиииии гадината, дали има връзка с това че пих дуфастон 10 дни?
Пила съм два аналгина - то при мене друго не действа.  Sick

# 245
Дарче, душко, действай по плана Маршал Mr. Green и това е! Дарче, желая ти успех от цялото ми сърце! Heart Eyes Можеш да ми се смееш, но просто чувствам, че този път ще стане bowuu

# 246
Жабче, аз откакто се помня съм с адски болезнен цикъл. Когато ми дойде, пия два Нурофена за болка, след три часа пия още два и след още три - пак два... Напълно те разбирам какво ти е, ако нямам Нурофен съм неспособна на нищо два дена!!!
 #Cussing out

Навремето пиех Ибупрофен, но вече го няма затова съм на Нурофен. Аулин, аналгин и всички останали нямат никакъв ефект при мен  #2gunfire Понеже от малка съм с дископатия, ибупрофена ми успокоява и силната болка в кръста и левия крак, защото по принцип е за ревматични болки, а е основната съставка на Нурофен.

# 247
Миа, Миа, ти ме разби. Ще те видя каква гадателка си.
То при мене майтапа е голям - нямам + тест за овулация, имам доказана овулация на УЗИ, и снощното пукане, което ми разказа играта. Този фоликул е бил голям сигурно колкото главата ми. Mr. Green

# 248
Извинявам се за намесването - само да кажа на кандидат-априлките, че вече си имаме темичка в отчетните  Crazy

П.С. Даре, аз и отатък ти казах какво да правиш довечера  Grinning   bouquet

# 249
Жабче, наистина, ако не си пробвала с Аулин - пробвай. На мен само от него ми минават болките при М Hug
Мариета, мила, аз хубаво ще ги пускам тия теми, ама въобще не ставам за протоколчик се оказа Mr. Green Не мога да преброя бремелинките newsm78. А и кажете ми сега, Ая за една или за две да я броя? #Crazy newsm78 Laughing Дано да е за две Praynig Heart Eyes
Магдалина Блек, наистина май съм от ниските температури newsm78 И Дарчето ми каза така вчера, а тя ми е най - специалния консултант bowuu Обаче ако някой ми каже защо вчера от 10,00 до около 17,30 имах телесна температура 37,00 първо, после 37,4, направо ще го черпя Crazy Уточнявам - не съм настинала /сигурна съм, защото бях на лекар/, а обикновената ми телесна температура е между 35,9 и 36,6 /36,6 ми е била най - високата/. Снощи в 18,00 вече нямаше и следа от високата температура, а днес ми е 36,2-36,4 Shocked
Дарчето ме светна по въпроса вчера, за което благодаря Hug, но по тая логика днес трябва да ми е пак висока температурата, ама.... newsm78
Дарче, ти да не мислиш, че само ти боб хвърляш по тия ти ми графики Mr. Green Ми то аз пък гледам на кафе и по звездите Mr. Green Laughing
И какво друго да ти кажа, чакай че една поговорка измислих току - що: Голям фоликул - голямо бебе Mr. Green Кво ще кажеш, а Wink Laughing

# 250
Даре, ти си знаеш какво да правиш довечера, само се приготви по-така, а ние отсега започваме да стискаме палци. До скоро тук му викахме "Плана Гошко", но може и името му да сменим. Само банкет да има! Нали щяхме да правим купон по случай забременяването на Дара?!? Хайде! Даре, ти действай! А за банкета ако трябва и до София ще дойда! Само да стане! (То ние малко като "Нероден Петко", но какво пък! Може на късмет да е? Нали, Мия?)

# 251
Още веднъж честито на бременните и от мен!  bouquetГоляма радост е да видиш положителния тест!Пожелавам го на всички ви!Надявам се и аз скоро да се похваля.Днес бях на преглед при чичо доктор(хич не е чичо ама..... Embarassed) и според него матката и чаркалаците ми са в добро състояние,с една дума-имам зелена светлина за бебе Sunglasses
Припомням си август месец 2004г.-тогава съм забременяла със сина си,дано е късметлийски за повечето от нас!

# 252
  • София/Варна
Честито на всички нови бремнлийки ... да видим до края на седмицата колко бройки ще ги преброим Wink

Светли, аз се надявам довечера да не донеса във Варна софийските облаци Wink

# 253
  • Варна
Нали щяхме да правим купон по случай забременяването на Дара?!? Хайде! Даре, ти действай! А за банкета ако трябва и до София ще дойда! Само да стане!

аПсолютно!!! и аз ще дотърча  Mr. Green

П.С. И за нечии други банкети ще дотърча до София  Flutter да не пускам списък сега ...

Светли, аз се надявам довечера да не донеса във Варна софийските облаци Wink
Ааа, моля моля  Naughty пътници с облаци връщаме още на магистралата  Laughing

# 254
Дидиди, естествено, че е на късмет Wink  Hug
Дидка, успех и на теб Grinning

Общи условия

Активация на акаунт