Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава, когато тестът за овулация е положителен два пъти?
Кой е най-надеждният метод за определяне на овулацията?
Какво означава, когато температурата е висока след овулацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава, когато тестът за овулация е положителен два пъти?
Когато тестът за овулация е положителен два пъти, това може да означава, че сте уловили началото и края на пика на хормона LH, който позитивзира тестовете. Обикновено овулацията настъпва след втория положителен тест. Тестовете за овулация могат да дадат положителен резултат в два последователни дни; следователно е препоръчително да използвате и двата дни, както и следващия ден, когато линията вече избледнява, за да сте сигурни, че няма да пропуснете подходящия момент.
-
Кой е най-надеждният метод за определяне на овулацията?
Най-надеждният метод за определяне на овулацията се счита измерването на базалната телесна температура (БТ). Повишената БТ е признак за овулация и бременност. Въпреки това, има жени, при които този признак не се проявява. Тестове за овулация също могат да бъдат използвани, като е важно да се използват положителните резултати в два последователни дни, за да се гарантира, че няма да пропуснете момента на овулацията.
-
Какво означава, когато температурата е висока след овулацията?
-
Какво трябва да направите след положителен тест за овулация?
-
Каква е същността на плана за зачеване, споделен от участничка във форума?

И ако не е настинка, тогава...
Само как я измислих, а
Определено ще ми се отрази добре тази промяна, пък дано и на бебеправенето да се отрази добре и да се похваля скоро...
6 месеца ме мъчи... Та поне това добре.

...май ще избягате всички от мен...ама аз ще стоя,да не затворят форума...

.
. Но не се отчайвай моля те, горе главата чудото ще стане, сигурна съм

Вчера ми свърши цикълът и тази сутрин по график си направих дежурния тест. Положителен е. Това май означава, че ми е в кърпа вързана нова извънматочна
Защо? Защо? По същото време както миналата година, не е честно! Сега ходих да ми правят кръвен тест за бета HCG и довечера ще се опитам да се запиша при д-р Яков. Кръвният тест обаче ще стане готов след 17 ч., дано не е късно за прегледа.