Морско щъркелче къде си - време е за бебче вече! 07.08-13.08

• 11 908
  • 371
  •   1
Отговори
# 255
Ей, сладури ще ме разплачете, ама много сте готини. Аз направо го почувствах ,че  е станало и ако се оставя още малко на фантазиите даже ще ме ритне нещо отвътре. Wink

Миа и моята телесна е днес височка, но аз го отдавам на променливото време.

И какво-голям фоликул, голям тумбак, хи, хи.

# 256
Дарче, аз днес плаках сто пъти - така че - давай Laughing
Дарче, пък аз високата телесна температура при теб пък я отдавам на друго нещо Wink - сети се какво Laughing По принцип аз знам, че когато има повишена телесна температура, в организма се случва нещо newsm78 И ако не е настинка, тогава... Laughing остава един друг вариант Laughing Няма да подсказвам Wink
Дарче, а моята поговорка е доста сполучлива, нали bowuu Само как я измислих, а Rolling Eyes Специално за теб  bouquet

# 257
Да не спамя, че модераторите ще ми дърпат ушите.
Миа много сполучлива поговорчица, дано си на късмет за всички.

А аз отивам да си купя едни секси гащички, които съм харесала отдавна, защото тази вечер ще правя не секс за бебе,  а просто сееееекс. Mr. Green

# 258
Абе, момичета, какво е това писане, на работа не ходите ли ?  newsm78  Wink
АААААаа от кога я чакам аз Дарето да забременее, че е обещала да направи разпродажба на дрехи  Mr. Green
Ая, честитоооооо миличка ! Леко бременеене и април сладко бебче, което да те слуша и радвааа !   bouquet
Отоносно работата ми - реших напускам. Написах си днес скромната автобиография  Mr. Green и утре я засилвам. Имам вече предложение за работа за двойни парички и съм много щастлива  Peace Определено ще ми се отрази добре тази промяна, пък дано и на бебеправенето да се отрази добре и да се похваля скоро...  Praynig
Днес бях на зъбар и ми сложиха пломба, а в понеделник ще ми цепват мъдреца, че вече не го издържам  #Cussing out 6 месеца ме мъчи... Та поне това добре.
Яйчниците как ме мъчат от вчера - ужас, егати болката, след 5-6 дена трябва да ми дойде и не мога място да си намеря, ама аз никога не минавам с една болежка, винаги съм 2 в 1 или 3 в 1  Wink
Айде, бе момичета да опустее форума...
Praynig

# 259
Дарче, направо ме зарази - и за купуването на гащички, и за правенето на любов Rolling Eyes Ама моя щурчо ми е наложил вето, щото го тормозих миналата седмица Mr. Green Crazy

# 260
Страчи, браво, мятай каквото си решила и гледай напред. Не е хубаво да не те ценят в работата. От сега пожелавам само успехи в новата служба.
Аз съм на половин работен заради неврастенията, нали помните. Wink
И честно добре ми се отразява.
Изчезвам, хубава вечер сладури. Hug

# 261
  • София
Дара, нов лозунг за теб - за живее секса и бебетата покрай него  Sunglasses
Като те четох чак ми дойде желание за нещо по-така - странно ама на мен желанието за секс при все вечерното ми гадене май по-скоро се засилва  Sunglasses.

# 262
  • ГОре на черешата...
Ехооооооооо,Миа,къде си да отчетеш още една бройка... Wink
Пенелопа се похвали в отделна тема,чакаме я и тук да приема поздравления Hug!

Страхотно Laughing!Аз май добре ви изметох оня ден с метлата Joy...май ще избягате всички от мен...ама аз ще стоя,да не затворят форума... Mr. Green

# 263
Аз трябв да готвя, ама хвърлям по едно око, не знам какво чакам, може би още някой с такива новини.
Трябва да ви кажа момичета, че просто настръхнах, така се чувствах, когато забременяха мацките в зимния бейби бум.
Чувствам се щастлива. Grinning

# 264
Мале мацки, колко много сте написал, ама успях да прочета всичко Laughing
хайде Диме  и теб да те поместим в седмичната статистика на Миа.Силно стискам палци както за теб така и за другите момичета  newsm17 newsm10
елфче - стихчето е страхотно  smile3503.
Жабче - много съжалявам Sad . Но не се отчайвай моля те, горе главата чудото ще стане, сигурна съм
Дари - ти помага на всички ни с БТ графика, а ни е всички ще стискаме палци да стене бебчо newsm10
Страчи - желая ти само успехи в бъдещата работа

момичета лека вечер на всички
успесшно бебеправене
много положителни тестчета
и много сбъднати мечти

Hug

# 265
  • Пловдив
Като ви чета ми става едно такова мило.Тъкмо днес пак ми беше много криво а вие ми оправихте настроението.
Даре айде работете по въпроса(мисля че това е твоя месец) Peace
Диме какво е положението при теб?
Аз стягам багажа за морето в неделя тръгваме но някак няма настроение като предни години.....

# 266
Здравейте момичета е това е резултата, сега се подготвяме за път, Дара беше отново 100 процента права  Hug
Сещете се, че заради този тест не съм почти спала ,а сега ми треперят крачетата......... Embarassed
Благодаря, че стискахте палците за мен....

Снимката е точно на 3тата мин. точно както беше написано в упътването. Сега след още няколко мин. е доста по-тъмна

Мами
ще ме извините, но не мога да се здържа като гледам този тест  Wink Party Hug  bouquet

Иве
Супер сте  Party браво на вас  Wink Grinning
честито и от мен   bouquet Hug лека и безпроблемна бременност ти желая от сърце  Hug
Много се зарадвах като видях  Wink Party Grinning

# 267
  • Чехия
Момичета сега се прибираме малко се скапахме днеска и нямаше голям резултат............Сега се готвя за сън, че утре на работа 12 часа .......
Невероятни сте , благодаря .........да ви се връща тъпкано ...... Hug Hug

# 268
  • Варна
Девойки, не искам да развалям хубавото бебешко настроение тази седмица, но искам да ви помоля да се молите за мен  Cry Вчера ми свърши цикълът и тази сутрин по график си направих дежурния тест. Положителен е. Това май означава, че ми е в кърпа вързана нова извънматочна  newsm45 Защо? Защо? По същото време както миналата година, не е честно! Сега ходих да ми правят кръвен тест за бета HCG и довечера ще се опитам да се запиша при д-р Яков. Кръвният тест обаче ще стане готов след 17 ч., дано не е късно за прегледа.
Това е, оплаках се. Цялата съм кълбо от нерви, не знам как ще работя днес. Мъжът ми се уплаши повече и от мен, та сега и за него се тревожа.  smile3518

# 269
Светли, какво говориш-положителен тест....дано всичко лошо ти се размине-аз лично ти стискам много силно палци!!! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт