Морско щъркелче къде си - време е за бебче вече! 07.08-13.08

• 11 933
  • 371
  •   1
Отговори
# 195
Отново аз, ей няма отърваване......
 Stra4iatela аз съм горе долу на същото дередже и май единственото спасение е засега е да забременея......иначе напълно те разбирам ...... и на мен ми иде да   #2gunfire наред  основно по шефовете ...ама как само са си го заслужили ..явно не само в БГ така става.Горе главата щом имаш мечти следвай ги.....
Ето почерпка към следобедното кафенце момичета , опекох  за мъжлето изненадка  Laughing довечера.
Я пък тази майсторица   cook

# 196
Ани горе главата мила Hug.Каквото ти казват лекарите това направи и не се притеснявай,защото така повече си вредиш.От сърце ти пожелавам всичко да отмине бързо и отново да се похвалиш,че всичко е наред Hug.Както казват и другите момичета не си сама ние всички сме с теб и ти стискаме палци newsm17.Успех миличка Hug.
Страчи не му мисли много ами действай.Щом тази работа те отегчава и ти действа депресиращо няма за какво да се мъчиш.Мисля,че донякъде те разбирам,защото и аз се занимавам със счетоводство и за мен това е най-неблагодарната работа #Crazy.

На всички ви пожелавам лека и хубава вечер  bouquet

# 197
Ани , слушай лекарят мила, и се опитай да се успокоиш  spoko!  Ние ти стискаме палци fingerscrossed всичко да се оправи бързо!  Praynig  Flowers Four Leaf Clover
Страчи миличка, не се ядосвай, щом не се чувстваш добре на работата си, и тя не те удовлетворява няма смисъл да се мъчиш, давай смело напред newsm10.  След като графичния дизайн те влече, и искаш да се занимаваш с него, няма какво да му мислиш, това е много сладка работа  smile3521Но трябва да наблегнеш и на някои други програмки, ако вече не си го направила разбира се.
Ивалекс тоз сладкиш изглежда мнооого вкусен. Браво на теб!  smile3501
А това е специално за мацките, които се борят с фотошопа.   bouquet Hug

# 198
  • Чехия
Здравейте момичета е това е резултата, сега се подготвяме за път, Дара беше отново 100 процента права  Hug
Сещете се, че заради този тест не съм почти спала ,а сега ми треперят крачетата......... Embarassed
Благодаря, че стискахте палците за мен....

Снимката е точно на 3тата мин. точно както беше написано в упътването. Сега след още няколко мин. е доста по-тъмна

# 199
  • София
Знаех си  Sunglasses. Супер, ivalex  Hug. Леко пътуване и след 10 дни с още по-хубава новинка да се появиш  Simple Smile

# 200
Добро утро мили момичета Grinning
[b]Ivalex[/b],Честито  bouquet  bouquet.Пожелавам ти леко бременеене  Hug.Блазя му на бебчо при такава майка кулинарка Grinning.Всичко най-хубаво ти пожелавам Hug.

На всички пожелавам приятен и успешен ден.Повече усмивки,въпреки че слънчо нещо се е скрил Grinning

# 201
  • Някъде там...
Браво Ивалекс! Честито!   bouquet

# 202
Току що отварям очи и виждам най-хубавата снимка! Simple Smile
Тази седмица е просто страхотна!
Браво, Ивалекс! Simple Smile
Честито!!! Hug  bouquet

# 203
Добро утро, момичета!
Ивалекс, честито! Честито и на всички други бременлийки, няма да изреждам да не обидя някой ако го пропусна! newsm51
Много хубава седмица е това, направо супер!
Аз последно време не пиша често, но ви чета!
При мен няма нищо ново чакам да видя този месец дали ще имам овулация, и се трудим усърдно със половинка, ако все пак реши да се появи да я изненадаме от засада  smile3532
Приятен ден на всички!

# 204
Честито Ивче, то при тези Т. и сляп да си пак ще познаеш. Имаш перфектна графика, може да служи за ориентир на много момичета.
желя ти скоро да си пуснеш и темичката. Успех и се пази.

Аз ще се оплаквам. Тази нощ в 4ч се събудих от непоносими болки, усещането беше все  едно съм в М. и карам най-тежка менструация.
Кръста ми пареше, яйчниците ме дърпаха жестоко  и това трая между 15 и 20 минути, после все  едно нищо не  е било.
Мисля си, че може да  е киста ,която да се е пукнала, защото ако  е ову първо ще  е много ранно на 9 ден , второ при тези болки нищо хубаво няма да е имало във фоликула.
Та така, сега ми се спи, защото след 4 не успях да заспя.

# 205
Бях сигурна , че си успяла - целувам те и те прегръщам силно - ЧЕСТИТО !!!!!!!

# 206
Ивалекс, Честито Heart EyesМалееееее, ще се разплача след малко Cry Laughing Grinning Heart Eyes
Седма или осма? newsm78.... Ми незнам, ама има ли значение.... Embarassed Rolling Eyes Heart Eyes Blush Flutter

# 207
Ей,как ме зарадва Ивалекс-а! Ма много ме зарадва,сякаш на моя тест втора четра видях!
Честито и лека бременност ти желая!

Аз имам много яки предменструални признаци,но се правя, че са знак за бременност!
Моят мъж(мил и отзивчив) ми предложи да ме цапна с нещо тежко по главата та да ме боли глава и да ми се гади!

# 208
Ихаааааа, Ивалекс, честито мила!   bouquet
Знаех си! Леко бременеене и се пази!  Hug

# 209
Ивалекс, честито мила! Честито! Честито! Честито! Много се радвам за теб!!!
Няма грозни булки, но някой са по-хубави от другите, а ти си по-хубава и от по-хубавите! (Голяма тафталогия се получи, но за хубавото... само хубаво! Embarassed)
П.П. Кога Mia_28 ще пуска пак тема, че да се запища и аз?

Общи условия

Активация на акаунт