Морско щъркелче къде си - време е за бебче вече! 07.08-13.08

• 11 963
  • 371
  •   1
Отговори
# 180
  • София/Варна
Stra4iatela, както казват другите момичета - сега му е времето. Винаги съм си търсила нова работа, когато осъзная, че сутрин се събуждам с една тежест в гърдите и с неприятното чувство, че и днес трябва да се ходи на работа
пенелопа, имаш ли статив - за нощните снимки е задължителен Simple Smile.

# 181
Нямам Confused
Та затова една мазня става-не е истина просто...това ще е следващата ми покупка явно Hug
Ивалекс-вкусно исглежда  chef

# 182
Малеееее, Ивалекс, дай рецептата веднага Laughing На мен ми потекоха лигите, пък за другите незнам Rolling Eyes

# 183
Страчи, разбирам те мила. И аз се чувствам по същия начин на моята работа. Може би това беше и една от причините да искам да забременея точно сега. Добре, че е мисълта за бебчо и се радвам, че скоро, живот и здраве, ще се махна от тази работа. Следвай мечтите си и смело напред! Hug
Ивалекс, страхотно изгледа тази вкусотийка!  chef
Елфче, добре сме мила. Благодаря ти, че попита. Имам си малко стегнато коремче  Laughing Доктора казва, че се развиваме добре, което е най-важното. Още не знаем какъв пол е детенцето, щото много се крие диването  Mr. Green Но каквото дойде, няма да го връщаме я  Crazy На консултация съм пак на 24.08. та се надявам тогава вече да ми кажат за момченце или за момиченце да се глася. Дано скоро и ти се похвалиш с две чертички и си имаш и ти сладичко коремче Praynig Peace

# 184
Страчи, горе главата и не позволявай да те правят на балама.
успех каквото и да решиш и пази нервичките ще ти трябват и за след 30-те години. Wink

Бимбе, много се радвам ,че писа. Целувам те и ти пращам поздрави на цялото семейство, е.... само бебо няма как да разбере още. Laughing

Ивалекс, ти май си тайният ни кулинар, много красиво ти изглеждат сладкишчетата.

# 185
  • ГОре на черешата...
Ауууууууу, Ивалекс, не те е срам - точно днес,когато съм на вода.....  Crossing Arms

Страчи - смело напред - този стрес,който най-вероятно изпитваш,не води до нищо добро...и както казаха преди мен - млада си,сега му е времето!И на мен някой път ми иде всичко да зарежа #2gunfire,но няма вече как,нали си имам "опашка". hahaha

# 186
Венкова, радвам се много че с бебчо сте добре.  Hug  Мерси за пожеланието, дано  Peace и дай Боже другата година и двете да празнуваме годишнина от сватбите ни с бебче в ръце.  Heart Eyes

Страчи, специално за теб качих снимки от подписването ни.  Wink
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=20065&AlbumId=6293 … p;PhotoId=2796161
И сега качвам още снимкици в албума от сватбата.
А за работата, искам само да ти кажа да не спираш докато не намериш това което те удовлетворява. Недей да правиш компромиси с работата си, твоето местенце е някъде и само трябва да си го намериш. Аз обиколих цял свят, за да намеря моето и обожавам работата си в момента - това за което цял живот съм мечтала... желая ти го и на теб от все сърце.

Ивалекс, мммм колко вкусно изглежда... и на мен слабост са ми десертите, много обичам да ги правя и доста си експериментирам. Вчера правих мраморен кекс, но с шоколади Lindt.  Blush

# 187
Ама Елфче, голяма си хубавица!!! Пу пу пу да не ти е уроки! Mr. Green
Ти какво работиш, че ме заинтригува. Хубаво е да си щастлива на работата си. Що не ми се случва и на мен  newsm78

# 188
Мерси...  Embarassed 
За работата ми, малко ми е сложно да обясня и сигурно ще ви се стори 'скучна', но за мен е идеална. Аз съм завършила финанси и международен бизнес. И сега работя в една нова софтуер и research компания която се налага на финансовия пазар. Ние развиваме нов модел за анализ на компании, не само по финансови критерии, но и по екологични, социални, корпуративни... Но най-важната причина поради която съм щастлива в работата е колектива. Страхотни колеги имам! Те всичките дойдоха до България за сватбата ми.... (пу пу да не е уроки...  Wink )   
А ти мила? С какво се занимаваш?

# 189
Ох, така ме окуражихте...  Hug Вече съм се поуспокоила... Чакам само шефката да остане сама, защото нали работи с мъжа си, а той е една от причините да напусна - смотаняк .  #2gunfire
пенелопка, относно сниманетоо , то е голямата ми мания, само че нямам фотоапарат , но догодина се надявам и стова да се сдобия. Иначе сега напредвам с фотошопа, но много бавно, защото нямам време от простотии в фиса, а в къщи като се прибера искам само да си легна, така ме изтормозиха тия гадини.  #Cussing out
Елфче, благодаря  Hug Много си хубава, ей сега те показвах на любимата ми колежка, която реши че ще напуска с мен  Mr. Green Пожелавам ти 100 години щастлив семеен живот и след 1 месец най-много да се похвалиш с две черти.    bouquet
Отивам да говоря, шефа излезе

# 190
Ама че хубаво ( и слабичко) Елфче! Радост за окото! (както и сладкиша на Ивалекс,ама той е друга категория Simple Smile

# 191
Елфче, отговорих ти на лични да не ни "пометат" модераторките Wink Mr. Green

# 192
  • Чехия
Момичета много благодаря, имах сини сливи и от стана една.......а и  аз от вчера съм с  нова фурна и не съм на себе си от щастие .........сега от 52 кила ще стане 102 к.  Joy Joy

# 193
Драга ми Ивче, ще станеш 102 кила от нещо друго май Wink Успех в тестването Peace

# 194
ВенковаWink Heart Eyes Hug

ivalex,   bouquet

Страчи , jjj , мерси  Blush  bouquet Flutter

(с малко думи, но вие си ме разбирате)

Общи условия

Активация на акаунт