Морско щъркелче къде си - време е за бебче вече! 07.08-13.08

• 11 966
  • 371
  •   1
Отговори
# 165
  • София/Варна
Ани, с теб сме, мила Hug
roksi77, аз лично бих те посъветвала да взимаш дуфастон. Има риск да се поопъпчиш, но пък при евентуална неочаквана бремнност (както беше при мен) няма риск тя да прекъсне, а дори ще помогне на имплантацията.

# 166
  • Чехия
Спокойно само spoko Ани , като си в болница си в сигурни ръце  :  Hug

# 167
Ани, в болницата си знаят работата. Навремето ако бях влязла в болница може би щях да устискам без аборт. Успех миличка.
Рокси, пий `Дуфастон` поне не пречи на евентуална бременност и няма да ти разбърка хормоните.

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 13:54 от Дара

# 168
  • Пловдив
Благодаря ви момичета за подкрепата,много сте мили всички  Hugсега в този момент искам да прегърна всички ви
лекарката ми каза че ще ми бият бускулизин и но-шпа и фолиева киселина,аз казах че не ме боли,тя каза че така трябвало
целувки на всички

# 169
Ани, стискам палци всичко да е наред,почивай си,лежи и всичко ще е наред Hug  bouquet :pray: И както Ивето каза- с теб сме Hug

# 170
Здравейте

aniani_7 - Мила опитай се да се успокоиш. Лекарите си знаят работата. Прави това което ти казват
Ние сме с теб и всички ще ти стискаме палци  Praynig

roksi77 - аз също, като другите момичета ще те посъветвам да пиеш дуфастона.

Лек ден на всичкиии

# 171
aniani стискам плаци виско да е ОК! Сигурна съм,че ще е така! Hug

# 172
aniani_7, всичко ще е наред. В болницата ще се погрижат за теб и за бебчо!

# 173
Ани, спокойно мила, в болницата знаят какво да правят Hug Heart Eyes. Всичко ще е наред, ще видиш Hug

# 174
Ани, постъпвай в болница , там си знаят работата.
Ди-страшен е този сайт-благодаря ти! Hug

# 175
здравейте сладки,
отдавна не съм ви писала,ама майка ми е при мен ве4е от месец и по4ти неми остава време за компа.
Виждам,4е има много нови попълнения......а дано не се задържа ниакой за дълго тук.
Даре как си мила?
Не6то до4ух 4е велмар май била родила....ама никъде не намерих писано по въпроса  newsm78

Ина4е аз съм добре.....гледам времето да минава,4е тая бременност многоооооо дълга ми се стори,ама колкото пове4е толкова по_добре де  Laughing

Айде цункам ви вси4ки и многоооооооо бебета през август да измайсторите
   bouquet

# 176
Здравейте, отново !
Радвам се,че ви харесаха снимките, има още 50, но ще ги сложа събота или неделя.
Ани, миличка, само не се паникьосвай, стискам палци и вярвам,  Praynig че всичко ще е на ред.  Peace
Мерси за сайта с уроците !  Hug
пенелопке, аз ползвам и още едни сайтове - www.photoshop.bg , другия не го помня вкъщи на фейвъритс ми е...  Blush
елфче, не си крий хубавите снимки, които ми създават слънчево настроение и ме карат да вярвам, че на добрите и хубави хора се случват хубави неща.... много си ми миличка...  Hug
Бимбааааааа, къде се изгуби.... как си, как е беборанчето, слуша ли ?  Wink А за Велмарчето има отделна темичка.
Момичеееееета
изпаднала съм в сериозна депресийка вече, въпреки морето, а то както ви разказах беше едно "хууубавооооо"  Sad Реших, че ще напускам работа... Просто не издържам вече... почнаха да ми се качват на главата, да върша няква-никва си работа, която ме дразни и с която не искам да се занимавам, хванали са ме за канарче, да им оправям мърлявите истории и просто ми преля чашата. Всеки си идва, когато реши на работа, излиза в отпуска, когато реши, само баламата аз не можело, аз съм тук в 9:00 , понякога по-рано, но не мога да си тръгна по-рано... Искам да се занимавам с фотошоп, не с разни счетоводни и подобни неща.  Naughty Направо съм се разтреперила днес - реве ми се
 #Cussing out

# 177
Страчи, пиле-направи нещо тогава, само не си трови дните.Хващай се смело на хорото и се занимавай с каквото ти е на сърце-имаш шанса на годините си-малка си още-имаш време и да учиш и всичко!С 10 години си по-малка от мен, казвам ти от опит, че на моите години нещата стават не невъзможни, но по-трудни-сега -на 20 се гради основата!
Аз съм по същият начин-искам да направя нещо, но на практика сега нямам грам възможност.Предстои ми да запиша курс, дано успея и дано е от полза, защото аз съм съвсем боса-тепърва започвам да снимам, мъчих се с едни нощни снимки-нищо не стана SadИ понеже в главата ми е каша-на работа с дете, търча, правя, къща въртя-кога ли имам спокойствието да седна и да чета...затова искам курс!
И я вземи се нареви-че да ти олекне поне малко!
Цунки-и няма да се даваш! Heart Eyes

# 178
  • Варна
Strachi, действай по въпроса смело! Можеш да си потърсиш работа като графичен дизайнер? Само че трябва да наблегнеш и на Corel Draw. Това как се чуства човек на работа много силно се отразявана емоциите му като цяло - та ние по-голямата част от времето прекарваме на работа....Имаш достатъчно време да опиташ друго и даже още по-друго! Докато намериш място, където ще си щастлива или поне удовлетворена от това, което правиш!
Успех Hug

# 179
  • Чехия
Отново аз, ей няма отърваване......
 Stra4iatela аз съм горе долу на същото дередже и май единственото спасение е засега е да забременея......иначе напълно те разбирам ...... и на мен ми иде да   #2gunfire наред  основно по шефовете ...ама как само са си го заслужили ..явно не само в БГ така става.Горе главата щом имаш мечти следвай ги.....
Ето почерпка към следобедното кафенце момичета , опекох  за мъжлето изненадка  Laughing довечера.

Общи условия

Активация на акаунт