Морско щъркелче къде си - време е за бебче вече! 07.08-13.08

• 11 968
  • 371
  •   1
Отговори
# 150
  • Чехия
Страци, снимките са супер, вода, пясък и щастливи хора въпреки зъбчетата и глезените вярвам, че си отпочинала.........
Как ми иска на мен моренцеееееее ехаааааа........
Диме и на теб мила да ти се връща пожеланото ......... и да  е скоро...........
Та момичета за теста имам някакво песимистично виждане....... Tired въпреки всичко........просто не ми се вярва да се случи точно сега точно на мен .......... цяло постижение, че въобще си го купих.......
Утре сутринта към 7ч. ще пиша защото после поемаме с мъжлето за Прага........имаме малко работа там, ама ще остане малко време за мотаене.. та ако теста е отрицателен поне разходката ще ми се отрази добре.
Иначе за протокола ние сме само на 120км. от столица    ::  , но с нестихваща надежда, че скоро ще се местим нататък...

Пенелопа сега съпруга като се е захванал с Фото шопа и и 3Д маска направо е лумнал сутрин става в 6ч. и почва да конструира......от него не се дореждам на компа  :: но като начало започна да ползва самоучители към двете програми който си дръпна от руски сайтове на руски и на английски за жалост .
Е време да се отправя към кухнята, ама пуста лепка не се ми дава мира това ПС.
green_dawn ако така продължавам и аз и ние ще си лягаме гладни.......Ехаааааааа какъв майтап ще става...

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 20:07 от ivalex

# 151
Stra4iatela, до сега се кисках на снимките ти! Simple Smile Просто са страхотни! Толкова много настроение, слънце море и радост. Чудесни са. Почти усетих атмосферата и за миг се почувствах на същото място с вас! Simple Smile Винаги много се смея като видя хора с дрехите в морето. Simple Smile Това го правят само хора от вътрешността на страната, които не са свикнали с морето и се пазят от изгаряне. Точно тези хора са най-емоционални на плажа. Simple Smile Въпреки болните ти зъби и "съквартирантите" от снимките личи, че сте си прекарали страхотно! Simple Smile
jjjivalex, стискам всички налични палци! Simple Smile
И на мен август ми е любим. Когато бях малка винаги август ме водеха на почивка, август е рождения ми ден, любимото ми грозде започва да зрее, а августовските вечери в морската градина никой не може да ми ги замени, през август има най-много фестивали и мероприятия в Бургас ... само да не ми беше толкова лошо ...
Ама нали ви има вас!  Hug Да ви гледам снимките и да ме карате да се усмихвам. А докито каза че скоро ще ми мине и няма да се спра в къщи! Simple Smile

# 152
Днес смятам да ходя до Славейков, ако ми стигнат силите-искам да си купя някаква книжка за Фотошоп-нещо да препоръчате?
пенелопа, аз отдавна се каня да си купя такъв учебник, но вече разгледах няколко и се оказа, че не е това, което очаквах. Затова си карам на уроците от интернет и съм много доволна. В учебниците няма такива примери и задачи, които ще те научат. Пробвала ли си ги?
Stra4iatela, добре дошла!!! Странно, защо така си изгоряла?!? Аз също бях с 30 фактор, но нямах никакви проблеми (за първа година!)

# 153
Mомичета, вижте този сайт ако до сега не сте го виждали. Мисля, че доста ще ви помогне с фотошопа.
http://uroci.com/

# 154
Здраяейте бъдещи мамчета, само позитивни новини бълват от форума, многоооо се радвам.  Heart Eyes

Стискам силно палци да продължи дъжда от  EFP (jjj ,ivalex, Dime - това се отнася особено за вас, но и за всички в форумчето ни).

Страци, хубаво моренце сте си изкарали, въпреки че си карък...  Sunglasses

Венкова, как си ти мила? Расте ли коремчето, знае ли се вече:  stork-boy или  stork-girl ?

На мен пък септември ми е любим месец.  Two Hearts Тогава имам рожден ден... но май наистина вече август ми е по-любим, защото тогава се запознах с мойто мъжле. Но пък сватбата ни беше юли... май той ми е най-любим... сигурно като зачена, този месец ще ми стане любим...   moresmile  Всички месеци са си специални...

# 155
elph, защо ги няма снимките ти вече?  Cry
Аз на ден по 6 пъти ги гледах ....

# 156
  • София/Варна
dididi, за изгарянето - аз като гледам снимките на Стратичела, виждам че слънцето стои доста високо, което значи, че се е пекла в най-жестоките часове на деня.
Колкото до книгите с компютърни уроци - аз работя в сферата на ИТ, завършила съм информатика и от болезнен опит знам, че на български книга свързана с компютурно обучение не върши особено добра работа. Преводачите обикновено са неспециалисти и изпълват книгите с невероятни глупости. dididi  има правилния подход - хората, които разбират от графична обработка нямат средства да издават, затова публикуват знанията и уменията си в Интернет.

wish , Мерси за линка - аз трябва да се науча да си дообработвам снимките, досега само съм ги рязала, осветявала и деформирала безцелно Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 12:53 от KayRenn

# 157
ЕЕЕ знаех си аз че любимия ми месец ще пращи от хубави новини  Grinning
Честито на всички , не можах да преброя колко сте , но ще се вслушам в отчетността на Мия........................ - та 5 а Мия или 6 ?
Хей, Маги, шеста е май Laughing Обаче им загубих края Laughing Дара каза, че има и една скрита в "Много ниско кръвно", ама аз не можах да я изловя Mr. Green Някой ако знае коя е, да й напомни, че тука отчетност водим, да не се помайва, а да се самопреброи Mr. Green Как го казах само  ShockedRolling Eyes

# 158
здравейте отново!отпуската свърши и отново съм тук.бях на лекар в БГ и съм доста притеснена,фоликулчетата не се пукат и се получават кисти изписаха ми дуфастон,моля ако някой го е имал този проблем да сподели.Между другото посетих 2ма лекари за да се уверя,че е така и вторият ми изписа оргаментрил.купих си и от 2те ,но искам да се посъветвам и с вас кое е по добро.предварително ви благодаря много Hug

# 159
  • София/Варна
roksi77, какъв оргаметрил  Shocked Shocked Shocked... Доколкото знам той не запазва бременност, ако има такава. Аз имах проблем подобен на твоя - оказа се, че имам завишен пролактин и инсулин. Консултирах се с ендокринолог и със съвместните им усилия с гинеколога сега живот и здраве ще имаме бебок януари.

# 160
  • Пловдив
момичета,много съм притеснена  Cryтази сутрин прокървих.бях на лекар и ми каза че трябва да вляза в болница.чувствам се ужасно просто  Cry

# 161
КayRennне знам никога не съм взимала подобни медикаменти май сгреших като отидох на 2ма лекари казаха ми да пиа оргаметрила от 15-25 ден ,същото ми каза и другия лекар и за дуфастона

# 162
  • ГОре на черешата...
Ани - направи това,което казва лекарят!
Всички ще ти стискаме палци Praynig!
Дано всичко се оправи бързо Hug!!!

# 163
anianiгоре главата!лекарите си знаят работата.стискам палци   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 164
wish, ми за да си сложа лентичката... (нали има ограничение на буквите)... Ама, ей сега ще оправя положението... извинявай за неудобството...  Laughing

Ани, миличка, стискам палци всичко да се нареди бързо, само бъди спокойна.  
Praynig

Общи условия

Активация на акаунт