Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава, когато тестът за овулация е положителен два пъти?
Кой е най-надеждният метод за определяне на овулацията?
Какво означава, когато температурата е висока след овулацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава, когато тестът за овулация е положителен два пъти?
Когато тестът за овулация е положителен два пъти, това може да означава, че сте уловили началото и края на пика на хормона LH, който позитивзира тестовете. Обикновено овулацията настъпва след втория положителен тест. Тестовете за овулация могат да дадат положителен резултат в два последователни дни; следователно е препоръчително да използвате и двата дни, както и следващия ден, когато линията вече избледнява, за да сте сигурни, че няма да пропуснете подходящия момент.
-
Кой е най-надеждният метод за определяне на овулацията?
Най-надеждният метод за определяне на овулацията се счита измерването на базалната телесна температура (БТ). Повишената БТ е признак за овулация и бременност. Въпреки това, има жени, при които този признак не се проявява. Тестове за овулация също могат да бъдат използвани, като е важно да се използват положителните резултати в два последователни дни, за да се гарантира, че няма да пропуснете момента на овулацията.
-
Какво означава, когато температурата е висока след овулацията?
-
Какво трябва да направите след положителен тест за овулация?
-
Каква е същността на плана за зачеване, споделен от участничка във форума?
въпреки всичко........просто не ми се вярва да се случи точно сега точно на мен .......... цяло постижение, че въобще си го купих.......
Просто са страхотни! Толкова много настроение, слънце море и радост. Чудесни са. Почти усетих атмосферата и за миг се почувствах на същото място с вас!
Да ви гледам снимките и да ме карате да се усмихвам. А докито каза че скоро ще ми мине и няма да се спра в къщи! 
(jjj ,ivalex, Dime - това се отнася особено за вас, но и за всички в форумчето ни). 
или
?
Тогава имам рожден ден... но май наистина вече август ми е по-любим, защото тогава се запознах с мойто мъжле. Но пък сватбата ни беше юли... май той ми е най-любим... сигурно като зачена, този месец ще ми стане любим...
Всички месеци са си специални... 

!