Морско щъркелче къде си - време е за бебче вече! 07.08-13.08

• 11 970
  • 371
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте на всички през тази щастлива седмичка! Heart Eyes
Още много успехи желая на всички и не забравяйте, че ви броя, ей! Mr. Green

# 136
  • Чехия
Привет момичета, на всички бременелки браво,  bouquet
Аз няколко дни не смея да пиша да не би да питам някоя глупост или да е рано или да не би да вземе да ми дойде и край с надеждите  Rolling Eyes......
Последна леля съм имала също като Кристина и Анни на 04.07 и до сега нищо с изключение на едно оскъдно розово замазване в понеделник и от тогава чакам и се надявам  fertilization.........
Решила съм утре твърдо тест, ама как ме е шубе ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ нямам  думи..........
Решила съм днес да се занимавам с кулинария та да не мисля шуротиики и ще пека нещо като пай със сини сливи....
Лек ден на работещите, търпение на чакащите  Hug

# 137
  • София
Ivalex, гледам ти температурите от последните дни и ти стискам палци  Simple Smile

# 138
  • ГОре на черешата...
Добро утро,момичета  bouquet!
Ивалекс Praynig fingerscrossed Hug!Айде,дано се похвалиш скоро EFP!

На тези,които искат да им се гади - дано скоро да се случи hahaha!

Аз продължавам да стискам палци и да   newsm75 всички оттука,че да ми освободите терена за след още 2-3 месеца... Joy

# 139
  • Чехия
Мале момичета благодаря........ страх ме да си го помисля дори и сутрин като се меря едвам поглеждам термометъра........да не вземе да спадне БТ.
green_dawn и аз само ги гледам като, че от там ще изскочи нещо.......файда обаче няма ........
Утре теста направо си го взимам като кандидат студентски изпит .......

# 140
  • ГОре на черешата...

Вколко часа да сме на линия пред компа за Добрата новина Wink?

# 141
  • София
green_dawn и аз само ги гледам като, че от там ще изскочи нещо.......файда обаче няма ........

Познато усещане... Аз моя тест бях решила да го направя на точно определен ден - какво ми костваше да го дочакам... Но в деня Х бях изключително спокойна и на 100% сигурна, че ще видя двете чертички. Хубаво е, че си си намерила някаква занимавка до утре. Ако искаш прескочи и до нас да сготвиш  Simple Smile, че аз както заспивам в 8ч. милото все без вечеря си оставя  Sunglasses
А Прага е прекрасно място да отгледаш дете според мен - ако не се лъжа вие май там живеете.

# 142
Здравейте, любими съфорумки !
В неделя вечерта се върнах от моренцето, но до вчера бях в отпуск. Искарахме си що-годе добре... НО аз нали съм на кърък - от четвъртъка, откакто заминахме ме болят два зъба - кътник и един друг, та постоянно бях на Аулин и течен аналтин, на втория ден, въпреки, че си мажех тялото с 30-ти фактор, а лицето с 60-ти и се къпех с тениска и седях под чадъра, бях изгоряла  #Cussing out . Като си дойдохме от понеделника ми се подуха глезениете, освен, че бяха ужасно изгорели - тях също ги покривах - не можех да стъпвам, та 2 дена лежах с копреси и се мажех постоянно. Не съм само аз изгоряла - мъжо, най-добрата ми приятелка, мъжо и и колежката ми. От горе на това като пристигнахме се оказа, че леля Роза, при която най-добрата ми приятелка ходи от 6 години ни дала стаите на някакви сърби и нямаше къде да спим, намерихме в една съседна къща една стая и спахме 4 човека - мъжо ми, аз, приятелката ми и колежката ми, а от събота бяхме и с мъжото на приятелката ми. Абе бяхме като сардинки, мъжобеше побеснял... абе нали съм карък.  Blush И познайте какво бебеправене падна - никакво  #Cussing out
А ето ви и снимки - http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10183&AlbumId=62894
От горе на това, като се прибрах и си включих компютъра ми изчезна флекстайпа...  Close
Извинявам се на любимите метлички Heart Eyes  за офф-а, но трябваше да си излея мъката....  Hug
Гледам имаме бременлийки - Честито милички, леко бременеене !   bouquet
Ръжена питчице, добре дошла ! И ти пожелавам скорошно преместване в отчетни за ново бебенце...
 Praynig

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 10:57 от Stra4iatela

# 143
Страчи-добре дошла!
Аз бях същата картинка-с блузка в морето, веднъж я забравих и веднага изгорях.Поне се усетих и побързах да се скрия под чадъра.
Това-мъдреците-са ужасна работа, наистина!Много е болезнено понякога.Е, все пак гледам се смеете на снимките-значи хубаво сте си изкарали, въпреки неразбориите Crazy
Днес смятам да ходя до Славейков, ако ми стигнат силите-искам да си купя някаква книжка за Фотошоп-нещо да препоръчате?

# 144
Привет!
Дали от вашите пожелания,дали от това,че ядох диня на гладно,но днес съм значително по зле.От което се чувствам значително по-добре Laughing
При първата си бременност се чувствах много зле още преди да ми закъснее и се надявам и сега да е от това(а не да ме е траснал някой вирус).
Освен това днес се задъхах на 3-тия етаж,а не какво обикновенно на 4-тия Simple Smile
Блгодаря ви,че ме подкрепяте! Стискам палци на всички.Да се местим заедно в "отчетени",че компанията тук е много яка!

# 145
ЗДравейте милички  bouquet
как сте днес? Айдееееееее, искаме още бременлиики Hug
На мен още не ми е дошло, и си чакам още, защото вероятноста да стане днес е голяма.......май ooooh! newsm78 Thinking
jjj. стискам палци да е това което желаеш Peace
Ивалех, дано утре да видиш двете чертички Praynig Hug Grinning
Страчи, добре дошла  bouquet Дано вече да нете болят зъбчетата Hug
момичета, прегръщам ви Hug Hug Hug Слънчев,усмихнат и носещ само хубави новини ден Grinning

# 146
Здравейте милички!  wavey
Ивалекс стискам палци  Praynig  да се похвалиш с  EFP!
Пенелопа най-добре си звеми една от тези двете книжки. или Те са на издателство Софтпрес и се водят Официален учебен курс. Към тях има и CD с демо версия. Ако не се лъжа цената им беше към 25 лв.

Хубав ден момичета!!!  newsm51

# 147
Здравейте на всички!
Страчи, добре дошла, мила! Горката, каква почивка само си изкарала... Hug Ама пък сте сладури. Много си хубава  Rolling Eyes Flutter
Ivalex, стискам силно, много силно палците утре да видиш двете чертички!!! Praynig Peace
jjj, направо ме разбиваш Mr. Green Joy hahaha Ха дано да е бебче!!! Hug
Dime, и на теб ти стискам палци  Praynig Peace Много си мълчиш ти  Naughty Flutter
Хубав ден на всички!!!   bouquet

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 11:45 от vvenkova

# 148
  • Варна
jjj ,ivalex i Dime - стискам палци!  Praynig ДАНО!
Така е тръгнало тази седмица, а сме сряда още. Може да поставим рекорд в статистиките за новородени през април:-)
Хубав ден на всичкиииииии:-)

# 149
ЕЕЕ знаех си аз че любимия ми месец ще пращи от хубави новини  Grinning
Честито на всички , не можах да преброя колко сте , но ще се вслушам в отчетността на Мия........................ - та 5 а Мия или 6 ?
Не съм виждала такова чудо досега във форума . Може би преди 2 години имаше такъв случай.
Много се радвам на всички Ви и ви прегръщам.
Останалите си знаете работата , в според зависи  на коя какъв ден и е.
Чао до скоро и приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт