Морско щъркелче къде си - време е за бебче вече! 07.08-13.08

• 11 972
  • 371
  •   1
Отговори
# 120
Е такава тема нЕма Shocked Laughing Чакай и аз да се опуля като Дарчето hahaha Дали пък не е защото аз я пуснах, а Embarassed Rolling Eyes Аз досега 5 бремелинки преброих, да са ни живи и здрави Heart Eyes Hug
Дарче, кажи къде е тая тайна бремелинка бе! Издай я! Да я сложим и нея в протокола Mr. Green

# 121
И мен ми се гади,ама малко! А искам да ми се гади много! Искам да ми се вие свят,да ме боли корем и глава и всички да ме нервят!

# 122
jjj, недей да си пожелаваш такива работи, че току виж сме ти  изпълнили скромното желаниице Mr. Green Ама щом го желаеш - пожелавам ти повечко гадене Rolling Eyes

# 123
И мен ми се гади,ама малко! А искам да ми се гади много! Искам да ми се вие свят,да ме боли корем и глава и всички да ме нервят!
rotfImao rotfImao rotfImao
Ще ме умориш! Simple Smile
Внимавай какво си пожелаваш! Simple Smile

# 124
 Joy   Joy   Joy
jjj щом това е което желаеш  Crazy, пожелавам ти го от все сърце.  Hug  bouquet

# 125
jjj Уиш е права... внимавай какво си пожелаваш, да не ти се случи... древна китайска мъдрост! Това което си пожела може да се случи от много други неприятни причини...  #Crazy

Пожелавам ти да ни зарадваш много скоро с бебок!!!!!   bouquet

# 126
  • Пловдив
Честито на всички нови бременлиики!!!  bouquetАма че хубава морска темичка-дано донесе радост на всички НЕчакщи.

# 127
ЧЕСТИТА БЕБЕНОСНА СЕДМИЧКА, МИЛИ МОМИЧЕТА!!! Нека резултатите продължат д асе увеличават със същите темпове!
През януари имаше пак такъв порой - дай боже все по-често да се случва.
 Пазете се много и мислете позитивно!!!!! и, разбира се - повлечете крак и за другите!

bouquet  bouquet  bouquet

# 128
Ашли,Ани и Поспаланка Ч Е С Т И Т О Hug
Пожелавам ви от все сърце лека и безпроблемнна бременост  bouquet.Дано повлечете крак и скоро всички да се похвалим с така мечтаните  EFP. Още веднъж честито

# 129
Толкова хубави новини! HugЧестито на всички бременлийки.  bouquet

# 130
  • UK
Ама че страхотни новини направо се зарадвах когато влязох тук  Hug
 А момичета знам, че е малко раничко но понеже ще прочета какво сте ми писали чак в Бг понеже утре ми е автобуса за обратно и нямам търпение вече, иска да ви попитам тази вечер забелязах едно жълто течение вместо бяло което до сега не съм имала и няма мирис а само цвят, имам болки ниско долу но не съм сигурна понеже от няколко дена ми се налага да нося малката принцеса а тя е доста тежка и може и от това да ме боли но посъветвайте ме за това жълтеникаво течение, че за първи път ми се случва  Hug Praynig

# 131
Добро утро на всички Hug.Аз толкова много работа имам,че сън не ме хваща ooooh!.Навън грее едно хубаво слънце и ви пожелавам на всички един успешен и усмихнат ден Hug.Тази седмица толкова хубави новини има,че дано да е заразно и да прихванем и ние Grinning.Спорен ден на всички  bouquet

# 132
  • Стара Загора
Здравейте мацки!Приемате ли нови членове в клуба си? Sunglasses
С мъжа ми решихме,че е време да имаме второ бебче и вече работим по въпроса,но не ми се вярва да стане от първия път.За първото детенце ни трябваше шест месеца "усърдна" работа,но се получи.И така смело заявявам,че ИСКАМ БЕБЕ!
Хайде успех на всички в бебеправенето и приятни емоции!
Добре дошла отново Mr. Green Ти за второ вече се бориш...някои от нас едва успяха с първо..други още се борят Crazy Нека..радвам се, че се навивате на такава малка разлика и стискам палци този път да е по-малко от 6 месеца Heart Eyes
Честито на всичките бременни тази седмица  bouquet

# 133
Цитат
А искам да ми се гади много

Е, това направо ми оправи сутрешното настроение. Добро утро момичета.

Румито, щом цикъла ти е 30-31 дни, то овуто би трябвало да е някъде около 16 ден, но ако си с14 дни ЛФ.
Като за първи месец вземи два комплекта тестове и ги започни от 12 ден. Успех.

Мегита, може да е станало нещо, щом имаш течение newsm78

А другото момиче е в темата `Много ниско кръвно`.

# 134
  • гр.Варна
Честитоооооооооооооооо на Ашли, Ани и Поспаланка smile3501
Успех на Dime.....
Леко бременеене момичета....и се надяваме да споделяме и да ис помагаме една на друга през следващите 9 месеца.Разбира се,че ще разчитаме и на другите-по старши smile3521
Междувременно моята колежка ми сподели,че и тя чака бебенце около 5-6 дни след мен:)Тя е констатирала бремеността си в събота:)

успех мами
и повече luvbed Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт