Морско щъркелче къде си - време е за бебче вече! 07.08-13.08

• 11 910
  • 371
  •   1
Отговори
# 270
Светли Praynig Praynig Praynig с теб сме!
Вие не се ли пазихте този месец? Или аз нещо не съм разбрала? Rolling Eyes
Всъщност няма значение... Дано се размине лошото Praynig

# 271
  • Варна
Светли Praynig Praynig Praynig с теб сме!
Вие не се ли пазихте този месец? Или аз нещо не съм разбрала? Rolling Eyes
Всъщност няма значение... Дано се размине лошото Praynig

Пазихме се, Сънчи, умишлено с цел да не правим експерименти по време на отпуската  Rolling Eyes С презервативи се пазихме. Ако съм бременна ще осъдя някой производител  #Cussing out

# 272
Светли, защо да е извънматочна, може просто да си  е бременност с кървене. Има толкова много такива случаи. Пък и не при всяка извънматочна е задължително да имаш цикъл, та нали затова се заблуждават момичетата. Моля се да си е нормална бременност и непременно пиши миличка.

Сега вече Добро утро на всички. Още съм развълнувана от вчерашните събития. Иначе сме добре, работим по плана Wink

# 273
  • Варна
Svetli, аз не съм много компетентна по тези въпроси, но при извън маточната не трябва ли да НЕ ти доиде? Защото моята лекарка искаше веднага да ме гледа на ехо-то за да се убеди, че е е вътрематочна (а на мен не ми дойде).Да не би пък да е цветна?
Прегръщам Hug те и силно стискам плаци да се разминеш с лошите си предчуствия! Heart Eyes

# 274
Светли моля се за теб! Искренно се надявам да се намри по добро обяснени(цветна бременност примерно)! Hug

# 275
  • Варна
Светли, защо да е извънматочна, може просто да си  е бременност с кървене. Има толкова много такива случаи. Пък и не при всяка извънматочна е задължително да имаш цикъл, та нали затова се заблуждават момичетата. Моля се да си е нормална бременност и непременно пиши миличка.

Ох, Даре, ако е нормална цветна не знам какъв банкет трябва да вдигна  Rolling Eyes Мислих и над варианта да е имало нещо и да е паднало и още да се отчита хормон, ама не трябваше ли за толкова дни да е свалено нивото  newsm78 Тестът беше Clear Test лентичка и втората линия излезе преди първата минута още. По-светла е, но си излезе.
Ох, побърках се. Току що си записах час при Яков за 17.30. Тогава ще знам повече.

Поспаланке, аз имам една извънматочна зад гърба си и тя беше с цикъл, съвсем нормален при това. Цяло чудо беше, че се усъмних и направих тест. Основният признак при мен беше ръждивото зацапване (което засега го няма, интересно).

Извинявайте ако пиша несвързано и ви занимавам излишно, просто съм много притеснена  Sad

# 276
  • Някъде там...
Светли стискам палци мнооооого  Praynig Дано да е нормална бременност, дано, дано!

# 277
  • София
Svetli, силно ти стискам палци всичко да е ок и дано да е нормална цветна бременност  Hug

# 278
Момичета, добро утро Heart Eyes
Аз нямам сила вече - вие направо ме разбихте Crazy Непрекъснато плача и се смея и съм толкова щастлива Laughing Мариетка, ако обичаш поеми щафетата за преброител като един сериозен човек, защото не мога да му хвана края Crazy Просто дотук бях. Laughing Мисля, че Пенелопа е десета или единадесета, но просто, те се крият Mr. Green Laughing. Мариетка, приятно преброяване Mr. Green Laughing Току що честитих и на милата Пенелопка в темичката й, но й честитя и тук Heart EyesЧЕСТИТО  bouquet!
Светли, стискам силно палци и се моля и за теб Heart Eyes Hug
Обичам ви, момичета  bouquet Hug

# 279
Светли, искрено се моля да е просто цветна бременност и да си мноого щастлива  Heart Eyes  bouquet

# 280
  • гр.Варна
Моля ви кажете ми откога ще се усети сърчицето на бебо.
На мен ми закъснява 10-11-и ден.Дали ако отида сругата седмица ще има само околоплоден сак?

честито на всички бремелинки
А на тези,които очакват бебо,повече търпение желая
svetli,дано да е цветна бременност.Стискам палци

# 281
Честитоооо. Другата седмица би трябвало да се чуе сърчице. Успех. Laughing

# 282
  • Варна
Христина, според мен е важно да отидеш веднага. Поне ще провери доктора дали всичко е ОК (дали е вътрематочна) - мен веднага искаше да ме гледа на ехо заради такива опасения. А и като отидеш веднъж вече ще ти обяснят всичко друго:-)
Аз бях вчера - 8-ми ден закъснение, и се вида само околоплодно сакче. За 10-11 ден не знам...
Успех Simple Smile

# 283
Хриси, и от мен пак Честитоооооооооооооооооо Heart Eyes
Тебе сме те зачислили вече, няма да се притесняваш Mr. Green

# 284
  • Варна
Христина, според мен е важно да отидеш веднага. Поне ще провери доктора дали всичко е ОК (дали е вътрематочна) - мен веднага искаше да ме гледа на ехо заради такива опасения. А и като отидеш веднъж вече ще ти обяснят всичко друго:-)
Аз бях вчера - 8-ми ден закъснение, и се вида само околоплодно сакче. За 10-11 ден не знам...
Успех Simple Smile

О, честито Поспаланке  Hug При кой лекар ходиш?

Общи условия

Активация на акаунт