Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Ире Heart Eyes благодаря, мила, много добре си го обяснила, ще го пробвам, ако отново ми се наложи Kiss
И аз гледам ИН, много хубав сериал е.
Предполагам, че не си гледала това видео

Като корица от някоя приказка е тази снимка Heart

Айре Heart Eyes Башак си е прекрасна и с тази прическа, особено на тези снимки, а и косата и е супер, но тъй като и е малко дълга и изострена брадичката, бретона сякаш и прави по-овално лицето, не знам права ли съм, но така поне мисля.
На мен освен повдигането на микрофона от Киво ми беше много забавно как стискаше и не пускаше статуетката възрастния актьор Laughing Като си помисля колко богата на емоции за нас беше изминалата година ... дали ще имаме този късмет и тази  ? Дано! Hands Pray

Лека, дружки! Hug

# 556
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Не разбрах кой как се е изложил,
но пък и на мен друга ми беше мислата.
Ама за това кат' му дойде времето,
т.е. когато Къвaнч се появи.
Сега стари кивчета ^>^>^>

И едно видео от Хайде сине, което се оказа,
че съм качила преди две години >>>
facebook

# 557
Добро утро, дружки! Hug Честит Гергьовден! Flowers Bouquet

Диве Hug благодаря за кивчетата! Flowers Rose Ясно е, че никоя от нас не ти е схванала мислАта, та ще чакаме да споделиш Smile
Малко снимки на Киво с дечица Heart

Хубав ден! Hug

# 558
Привет момичета 😀
Честит празник!
Моето пожелание за Вас

Изгледах си КСШ. Ще споделя впечатления, но малко по късно.
Ще липсвам сигурно около две седмици, да знаете, че не Ви изоставям, просто се налага😣
Бъдете здрави и дано скоро има вести.
Бъдете здрави, момичета ❤
Една снимка, която виждам за пръв път

# 559
Честит Гергьовден! Flowers HerbAnimal Sheep

Диве Kissing Heart Flowers Rose
дано скоро разберем, каква ти е била мислата! Wink
Фенче Kissing Heart благодаря ти за всичко споделено! Flowers Tulip

от сайта на Соципол

тенденциите за април за обявени
най-обсъжданото име-Къванч Т.

#хамелеонтайм

Пепи Hug и ти бъди здрава!
Ще ни липсваш...... успех и късмет! Flowers Four Leaf Clover
много си бърза с КСШ, много ми се иска да прочета твои впечатления, ...може и по-късно във времето!

едно клипче/старо/ за КСШ от американките.

приготвила съм ви и забавна задачка......Yum

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 13:26 от Airra

# 560
Привет, момичета!

Честит празник на всички, които празнуват днес! Бъдете здрави и щастливи! Heart
Честит празник и на всички нас, които днес не празнуваме имен ден, ами празнуваме живота - че сме здрави и щастливи, че сме дарени с днешния хубав ден!

Айре Heart Eyes ,
И на мен този момент с микрофона също много ми хареса и се изкефих на Къванч, как си го взе само. Grinning
Благодаря ти за всички, което си донесла. Heart Отново е най- обсъждан и как няма да е. Аз поне не мога да се сетя за друг толкова успешен актьор. Не само успешен, ами такъв актьор, който прави фурор още с първия си проект - "Перла". Такъв, който да  утвърди името си  във времето и с всеки следващ проект да става още по- добър от преди. И въпреки всичко това да бъде толкова земен и добър. Heart
Радвам се, че и другите ми любимци фигурират в този списък - Бурак и Фахрие. Heart Eyes
А спирането на КГ е голяма глупост честно казано. Чудя се защо ли при условие, че имаше голям зрителски интерес към него.

Фенче Heart Eyes ,
На теб също благодаря за всичко, което си споделила. Heart
Да, това клипче не го бях гледала и беше много интересно. Ами Къванч всъщност говори много добре английски, браво на него. От моя братовчедка, която е родена и живее в Турция, съм чувала, че на тях английският им бил изключително труден и не се справяли много добре с изговора. Е, като гледам Кивчо си е много добре. Hug
Снимките с децата са много сладки. Личи му, че наистина обича да прекарва време с малчовците, идва му от вътре. 🥰

Пепи Heart Eyes ,
Ще ни липсваш, мила. Бъди здрава и щастлива и ти, да знаеш, че те чакаме. Heart

Диве Heart Eyes ,
Ух, какво хубаво гифче с Мурка и Сеит. Heart Eyes Още от този момент Мурка си го хареса и как няма, Сеит е толкова красив и привлекателен. Simple Smile))

При нас е облачно и леко мрачно, което прави деня чудесен за мързелуване и четене на книга. Heart Eyes
Желая ви щастлив ден, момичета!

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 14:08 от Irinak

# 561
Привет отново, дружки! Айре, Пепи, Ирка Heart Eyes Hug
Благодаря ви за споделеното! Kiss Пепи Kissing Heart ще ни липсваш, но щом се налага ... Бъди здрава и ти!
Айре Kissing Heart отново си намерила с какво да ни изненадаш Kiss Задачката не я виждам Thinking
Ире Kissing Heart да, Киво говори много добър английски, аз може и да не го знам, но съдя по произношението, а и американките го потвърдиха Grinning Това интервю е от 2012, сега говори още по-добре.Радвам се, че съм ти показала нещо " новичко "Kiss Ето още едно много старо интервю с Киво

Малко архивни фотки

И една прелестна Ойкю Heart

Хади беее, тези двамата няма ли най-после да ни зарадват Persevere

Хубава вечер с тези сладури! Heart

# 562
Ире Kissing Heart Kiss
Фенче Kissing Heart, ето я......
познайте филмите и сериалите Wink Hands V

приятна вечер Hug

# 563
Айре Heart Eyes много готина задачка Grinning
1 КСШ
2 ЗП
3 Сблъсък
5 КГ
6 МиХ
7 СП
8 ХС
9 Езел
10 ДК
11 Перла
Мисля, че е така Stuck Out Tongue
Grinning

Киво и сестричка Heart

Приятна вечер! Време е за ваксина Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 564
Фенче 🥰 ,
Благодаря ти за всичко споделено!!! 🌸 Нито клипчето съм гледала, нито снимките съм виждала, хубаво е , че го видях. 🤗

Айре 🥰,
Много интересна задачка. Ето моя списък:
1- КСШ
2- ЗП
3- Сблъсък
4- ОР 2
5- КГ
6- МХ
7- СП
8- ХбС
9- Езел
10-ДК
11- Перла

Кажиии дали сме познали. 🤗

# 565
Фенче Kissing Heart, Ире Kissing Heart-Бравус, и двете ги познахте!!
получавате награда!!
коктейл-ваксина Yum

# 566
Ирка Heart Eyes много се радвам! Kiss

Браво! А аз съм пропуснала Организето Laughing
Айре Heart Eyes ама много сме добри, а ? Grinning Благодаря за ваксинката! Heart Smiley

Лекинка! Hug

# 567
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
Пепи, успех!!!
О, имаме тест. Честито на победителите!
Моите отговори >>>

1 - КСШ 
2 - ЗП 
3 - Сблъсък  4 - Организето 2
5 - К/Г 
6 - МХ   7 - СП
8 - ХС    9 - Езел
10 - ДК
11 - Перла
Последното познах
по метода на изключването.

Има  репортаж с Алихан със заглавие -
Батко Къванч има специално място >>>

А, преди ваксината - тест трябва >>>
Скрит текст:
Моля, не отваряйте спойера,
ако пиете или ядете в момента!

Скрит текст:
Преглътнахте ли?
Скрит текст:

# 568
Привет! Hug

Диве Hug Laughing
Браво, много сте добри всичките! Hands Clap
снощи пратих интервюто с Алихан на рускините и тая сутрин гледам, че има превод! Hands Plus1
Скрит текст:
Алихан Тюркдемир дал интервью Cinema Port со своей матерью Эмине Тюркдемир.
Автор Cinema Port Контент
Дата публикации 6 мая 2020 г.

Наш маленький, но очень талантливый актер Алихан Тюркдемир, который исполнил главную роль вместе с Кыванчем Татлытугом, в таком проекте как «Давай же, Сынок» и играл в сериале «Горький, Сладкий, Кислый» и в др. проектах, ответил на наши вопросы, которые мы задавали для вас, с ним присутствовала его мама Эмине Тюркдемир.
Ж: Ты играл во многих сериалах, фильмах и рекламных роликах в этом молодом возрасте. Реклама банковской программы Garanti Bonus, твой первый шаг в отрасль, ты участвовал в рекламе компаний Турецких Авиалиний. Позже ты принял участие в сериалах «Дворец Серче» и «Великолепный век. Империя Кёсем». У тебя был актерский опыт с такой звездой, как Кыванч Татлытуг в киноиндустрии. Ты продолжаешь свой опыт в этом направлении или у тебя есть другие мечты и цели?
А: Я люблю играть, поэтому я буду продолжать играть. Но я не знаю, изменится ли моё мировоззрение в будущем.
Ж: Повлиял шоу бизнес на твою жизнь в таком юном возрасте? Если это так, что ты делаешь, чтобы справиться с этим? Конечно, твоя семья - самая большая поддержка. Как твоя семья поддерживает тебя?
А: Я могу сказать, что я вырос «на кухне» этого бизнеса. Это положительно сказывается на моей жизни. Моя семья действительно мой самый большой сторонник. Особенно моя мама. Каждый сет приходит со мной. Если бы моя семья не была такой, я бы не смог приехать сюда.
Ж: Сколько у тебя братьев? Как они отреагировали после того, как ты начал сниматься? Есть ли некая ревность дома?
А: У меня есть брат. Он всегда поддерживал меня в актерском мастерстве.
Ж: Как ты готовишься к каждой роли? Какие вещи мотивируют тебя?
А: Реакция окружающих мотивирует больше. Когда ты действительно чувствуешь роль, ты не хочешь покидать сцену. Самая простая мотивация - это работа над персонажем. Преподаватели актёрского мастерства имеют большое влияние в эти моменты.
Ж: Какой самый сложный фильм и роли, которые ты исполнил в фильмах? Эти трудности сломали твой энтузиазм?
А: Я могу сказать, что это проект, с которым я столкнулся это "Давай же, сынок!" Это был мой лучший опыт. У меня были некоторые трудности в морских сценах. Но ничто не могло сломить мой энтузиазм, наоборот, я чувствовал себя опытным, и это сделало меня еще счастливее. Это мой проект, с которым мне больше всего повезло.
Ж: Ты наметил маршрут, на который ты нацеливаешь себя с точки зрения карьеры? Какие у тебя планы на будущее?
А: Я думаю, что слишком рано думать об этом , я думаю, мои будущие направления будут моими целями. Мой взгляд на будущее может меняться каждую секунду.
Ж: Есть ли какие-либо проекты, предлагаемые вам в кино и сериалах на будущее? Как вы оцениваете эти предложения?
А: Да, кино и сериалы, конечно, есть. Мы даже приняли проект «Грех матери», начались съемки, но мы остановились на некоторое время из-за вируса.
Ж: Есть ли среди актеров в ваших фильмах актеры, с которыми вы чувствуете близость?
А: Большое место в моём сердце разделяют брат Эркан Колчак Кёстендила и брат Киванч .
Ж: Итак, у тебя было много родственников и друзей, которые видели тебя на экранах. Каковы их реакции, как ты себя чувствуешь перед лицом этих реакций, и каково это быть лицом, известным людям, когда они видят вас в обычной жизни?
А: К сожалению, это не очень позитивная вещь. Я не лгу. Конечно, есть хорошие вещи, такие как фотографирование, но людям иногда становится очень неудобно, и это их беспокоит. Кроме того, вы можете принять такое отношение, как «Вы избалованы, когда становитесь актером!» Мы должны относится к этому спокойно.
Ж: Можем ли мы узнать тебя немного в обычной жизни? Как ты проводишь свой день? Что ты любишь делать, например, как ты ищешь компьютерные игры и какая твоя любимая игра?
А: Моя любимая игра - Valorant, любимое занятие по настольному теннису.
Ж: Наконец, что бы вы хотели сказать тем, кто любит вас читателям CinemaPort?
А: Я стараюсь быть лучше. Я надеюсь, что это даст плод в том, что я делаю, когда вырасту. Я желаю всем здоровья и дождаться когда эти трудные дни для всех пройдут. Всё будет хорошо!!!

Появиха се снимки от 2010- от благотворително събитие.
Дрехи и бижута, носени в ЗП са били продадени на търг в полза на деца в нужда.

# 569
Добро утро, дружки! 🦋

Фенче 🥰, Диве 🥰,
Ама много сме добри, наистина! 😀 Сигурна съм, че и Айрето 🥰 от първия път ги е познала. 🤗

Айре 🥰 ,
Многооо приятна ваксинка, благодаря и за сладката закуска също.😊 Наистина много ми беше приятна тази задачка, благодаря, че ни разнообрази! 🌺 Попадне ли ти нещо подобно, споделяй. 💋
Ооо, какви са младоци Киво и Беренка на това събитие. Особено Берен, Къванч е истински младок в “Перла” и МХ, голям сладур. 😍 Макар и след 10 години мисля, че е добре да се каже браво за тази инициатива. Дано има все повече такива и днес, когато много се нуждаем. Всъщност и днес Берен и Къванч го правят, адмирации!!!
Да ви кажа честно радвам се, че съм си избрала да харесвам силно  актьори, които са хора с големи сърца и са истински пример за подражание. Визирам Къванч, тук определено добавям Башак, Берен, Бурак и Фахрие. 💜 Май не съм споменала, че Буфчетата даряват храна на нуждаещите се, а също ги подпомагат финансово. Този месец - Рамазан, е много свещен и е много хубаво да направиш добро от сърце. 🌈 Иска ми се да споделя тази прекрасна Фе.💜

Благодаря, че си намерила руски превод, Айре 🥰 💋. Аз с нетърпение чакам български, хехе. Simple Smile)

Дивее 🥰,
Ауу, страхотни кифчета. Малкият само как с обожание гледа Къванч, направо ми наплни сърцето. 💕 Благодаря за споделеното! 🌸

Фенче 🥰💋

Желая ви хубав ден! 🎊

Общи условия

Активация на акаунт