Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 133
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Привет, дружки!

Нека новата седмица бъде благополучна и щастлива за всички ни! 🦋

Айре 🥰 , Фенче 🥰 ,
И двете сте споделили много готини неща, благодаря ви!!! 🌺 Някои от снимките за първи път ги виждам и са ми много интересни. А клипчетата почти не съм ги гледала и те също са ми готини. 😻

Айре 🥰 ,
Ооу, много гадно, че са направили така с канала- ужас. :/
А относно ДК, радвам се, че иа такъв голям интерес. Доста добър си беше, щом и мъжлето го гледаше. Ще изгледа и Сблъсък , когато го пуснат по ТВ, знам си аз. 😀

Фенче 🥰 ,
Благодаря, че припомни това мини интервю на Къванч. Това го помня, не съм го пропуснала, хехе. 😀

Аз да ви се похваля. Вчера правейки си заливката за мусаката, реших да се пробвам да счупя яйцата по Кузейски и... успях, хехе. 😀 И на глас си говоря сама > Леле, успях, точно, както Кузей>, а ММ ме гледа облещен, неподозиращ за какво иде реч. Само ме попита кой е Кузей, е викам Къванч, как кой. 😀 Последва отговор > И теб не те слуша главата>. 😀😀😀

Диве 🥰🌺

Да ви в хубав следобеда, дружки! 🌈

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 21:25 от Irinak

# 541
Привет момичета 😙
Пак сте донесли прекрасни нещица.
Айра, тази програма е за компютъра, нали? Аз имах приложение на телефона и с него си теглеха без проблем, но понеже телефона ми не е нов и е с по-малко памет го изтрих и вече не мога да го открия. А на галерията за снимки имам и такава опция за гиф. Но май го има на по стари версии, защото младежите в нас нямат.
Ире, амбицираш ме сега и аз да опитам 🤣 но кулинарните ми способностти не са на високо ниво/ то и за това синчето се насочи сигурно натам 😂😂😂/
Ох, Башак вече е време да качи нещо, стига е правила реклама на приятели😀
Диве, а ти си напълно убедена, че до 24 няма да има нещо, дори малка информация или снимчица😣 Дано да грешиш, но сигурно ще излезеш права.
Хубава вечер, момичета. Отивам да чупя яйца, стискайки палци 😀

# 542
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Симпатяга е тази актриса и има вкус Hands Plus1

Ире Heart Eyes Grinning Grinning Grinning разсмя ме, благодаря! Kiss Значи не те слушала главата, а ? Satisfied Ама пък чупиш яйцата като истинска Кузейка, браво! Hands Plus1 Скоро не съм опитвала, но преди не ми се получаваше Stuck Out Tongue Closed Eyes
Е, сладурче, ами все нещо трябва да си спомняш, младо девойче си Smile Ще се постарая да пускам неща, които има по- голяма вероятност да не си чела и виждала тогава Kiss

По едно следобедно

Пепи Heart Eyes и аз се надявам да го видим по-рано Киво, още 3 седмици е мнооого Cry Някои фенове могат да го сменят с друг, който не се стиска Smile Успех с яйцата! И да се похвалиш после Hands Plus1

# 543
Оооо, Фенче 🥰,
Споделяй каквото намериш, мило!!! 💋 Дори и да е прясно и да си го спомням. Всичко свързано с Кивчо винаги ми е много интересно! 😻
Отново си споделила чудесни фотки, благодаря! 🌺 Кузей как оправя цветчета... едни от любимите ми сцени на Джемс и Кузей са точно там. ❤
Радвам се,че съм ви разсмяла с Пепи 🥰. Ами хайде, пробвайте и вие, ще успеете. 😊

Даааа, всички си чакаме Патрона и дано да се завърне, както в гифчето на Дивето.

Хубава вечер!

# 544
Ирко Heart Eyes знам, мило, но все си е друго, ако видиш нещо, което не ти е познато, нали ? За теб един готин клип от 2015 г. и една снимка, които може и да не си виждала Thinking

Айре Heart Eyes жалко, че са ти блокирали канала ... ей, видели са, че много хора го гледат и веднага са си направили сметката, гадовете. Ядосах се Rage Ама защо ли се учудвам ... всички цени се вдигнаха, не им пука, че много хора останаха без работа

Още един готин колаж, с най-любимата ми снимка на Сеит

# 545
Ирее Kissing HeartGrinningLaughing.....ами браво!!!
ама трябва да му покажеш и оригинала >>
https://www.youtube.com/watch?v=cV7z21B2BTc
ооо ще хареса Сблъсък със сигурност, нали гледа и Чукур.....
а ти-  стари снимки и клипчета да искаш!!! Wink

Пепи Hug да, за компютър!
аз телефон не ползвам за такива сложнотии Wink
айде успех в начинанието Hands Ok Hand

Фенче Kissing Heart, мда индийката симпатяга!
има и много последователи в ИГ.
да ти кажа, нормално да искат повече пари за тоя канал, работата по дублажите и преводите хич не е малка.

еее при Башак има напредък Laughing
тагнала е Къванч Stuck Out Tongue Winking Eye

органични продукти за неговото здраве!! Wink

много секси с мотораа Stuck Out Tongue Winking EyeHeart Eyes

лека Hug

появи се тая снимка в ТТ
и се чудя от кога е......

още една

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 23:16 от Airra

# 546
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

По отношение на появяването на Къванч по рано от 24-ти,
трябва да има някакъв повод. А такъв не виждам за сега.
Прочетох нещо в едно интервю >>>

Скрит текст:
Стефан Командарев :

Новопоявилите се снимки от миналата година са точно по това време
от церемонията  за футболните награди Futbolun Süperleri 2019

# 547
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes Flowers Hibiscus Диве Hug Flowers Hibiscus
Снимките е ясно, че не са отскоро. Диве, енциклопедия си Hands Plus1 А за Киво много се съмнявам, че е бил болен от короната, щяха да кажат, както казаха и за други актьори Thinking Предпочитам да мисля, че се готви за новата роля Smile

Хубав ден! Hug
Нарде сте ???

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 12:41 от queen_fenka

# 548
Привет! Blush

Диве Hug да и аз се сетих снощи от какво събитие са снимките....... точно преди 1 година.....

Фенче Kissing Heart хаха много е сладурско това човече от "Нарде сте?" Smile
аз най накрая изгледах Чудото в килия № 7.
много силен филм, много ми хареса!!!!
уникален Арас, самороден талант е това момче! Hands Clap
страхотна е и малката Ниса София!
и не на последно място-страхотна работа на Мехмед А. Йозтекин Hands Plus1
/оххх колко искам отново да работи с Къванч Hands Pray/
засегнатата тема за добротата в хората ми е много на сърце!
........................
Дубай-2013

#tb 2014

Ире Kissing Heart, едно видео, което не си гледала Wink
РД на Киво-27. 10 .2015

как познах, че скоро ще дават пак и Искрите на отмъщението! Wink
http://tvnovellas.blogspot.com/2020/04/12-btv-lady.html

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 14:00 от Airra

# 549
Айре Heart Eyes много е сладурско човечето, да Grinning
На 100 % подкрепям коментара ти за филма на Арас! Hands Plus1
Колкото до спойлера на Дива,  човека говори за модела на турската медицина,а  не за Киво, много го знае сигурно кой е и какъв е Laughing
О, тези снимки от Дубай май не съм ги виждала Thinking
О, много скоро отново го повтарят Искрите. Честно казано, не съм сигурна, че отново ще го гледам, поне докато си имам КГ Smiley Бих предпочела Перла или МиХ, тях отдавна не съм гледала.

# 550
Привет следобедно, мили момичета! Nature High Brightness
Надявам се, че си прекарвате деня  чудесно. Heart

Ех, какви хубави неща сте донесли отново Heart Eyes . Благодаря ви за това Айре, Фенче, Диве. Heart

Айре Heart Eyes ,
Нека се активира Башак. Знам, че се грижи за Къванч повече от добре, но нека да сподели снимка или стори, за да видим колко добре му се отразяват грижите на обичната му съпруга. Heart
Оооо, добре, че са излезнали тези снимки от миналата година, че да видя тази прекрасна визия на Къванч. Колко му отива само този костюм и късата прическа, ммм - великолепен е!!! Благодаря ти, че сподели и клипчето. Тогава са били към края на "Сблъсък" , а аз по това време не пишех в темата и затова не съм виждала нито клипчето, нито тези снимки.
А твоята интуиция е доста развита, само как позна за ДК. Аз не знам дали ще успявам да го гледам, но когато мога бих го гледала.Animal Kissing Cat
И снимките от Дубай не бях виждала, предполагам са били там заради СП, като гледам в каква компания е.Heart Eyes
А от рожденият му ден през 2015 май бях срещала снимки и веднага си го харесах с тази визия, но клипче не бях гледала, друго си е така - благидаря! Heart
А с мотора определено е секси. Ей, голяма работа е нашият любимец! Hug

Фенче Heart Eyes ,
Разбира се, много е хубаво, когато виждам снимки и клипчета за първи път или да чета интервюта, на които преди не съм се натъквала. Чудесно е! Хем няма новини около патрона, хем тук приятната дискусия си върви чудесно благодарение на много материал, заради богата кариера  и интересния живот на Къван, но и заради желанието ни да пишем. Това е много важен фактор.
Много добре е направено клипчето с Кузей и Джемс. Ех, каква любов само, каква съдба имаха нашите. Колко изстрадаха и колко грешиха, за да бъдат накрая щастливи заедно. Heart
И аз не бих отказала "Перла",знаете, че ми е любим. А защо не и МиХ. Него пък много отдавна не съм го гледала и много добре ще ми дойде. Heart Eyes
Клипчето със снимки на Мехмет и Инджи също ми допадна. И те каква любов имаха само... Heart Песента ми хареса определено.
Отвратена съм от вдигането на цените, лимоните по едно време достигнаха 5 лв за килограм, което е безумие...

Диве Heart Eyes ,
съгласна съм с Фенчето, наистина си същинска енциклопедия. Hug
Отново си споделила чудесни кивчета. Скоро и аз може би ще се науча да правя.

Желая ви още по- прекрасен остатък от деня! Heart

П.П.
Така заби лаптопа при зареждането на една снимка... Постът ми беше на косъм да се изгуби безвъзвратно, но оправих положението. Grinning

# 551
Фенче Kissing Heart понякога ми се случва да не зацепя като хората Joy
изтрих го, да не се излагам Laughing
Аз ще му хвърлям по един поглед на Искрите/най вече на Джес Stuck Out Tongue Winking Eye/
А М§Х, ако ти се гледа-във бокса колекцията/на 1 стр/ е с доста добро качество.
ммм клипчето с Де Фего! Hands Ok HandHeartpulse

от DigiLUP  за мин. седмица

въпреки, че тъпанарите от канал Д май вече не го дават КГ Rage
...................

Ире Kissing Heart, с удоволствие те прочетох, джанъм! Blush Flowers Cherry Blossom
свиркай като си готова за уроци! Yum
на мен си ми е приятно да си конушваме за любимеца ни, въпреки, че няма нищо ново.
а пък за теб-като толкова неща не си виждала, предполагам също ти е много интересно, нищо, че са стари Wink
а Башак да сподели поне едно стори, ама не ще Unamused

още едно събитие, от преди 1 година /05.2019 г./
наградите Садри Алъшък Hands V
на мен лично ми е много любимо!!!

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 17:11 от Airra

# 552
Ире Heart Eyes с удоволствие те прочетох и аз, джанъм! Heart
Питаш ли ме, вчера поне 4 поста написах и така ми забиваше, направо побеснях и последния път вече не рискувах, първо гледах дали ще излезе снимката и после писах Laughing Я, кажи как оправяш подобен проблем ? Никога преди не ми се е случвало, но откакто лаптопа едва диша, това ме побърква. Същото е във фейса, едва, едва се отваря нещо Pensive На мен ми трябва време, за да гледам отново ДК, много ми е пресен още и не ми е толкова интересно. Виж, за КГ това няма значение, всяка година да го повтарят, не ми омръзва, луда работа Satisfied Макар, че и Джеско мога да си го гледам и днеска и нощеска, страхотен е в тази роля Heart

Айре Heart Eyes е, глупости, изложила се била ... ми ако си го прочела набързо така става, много важно! Аз не се ли изложих с Крейзито, същата работа Stuck Out Tongue Closed Eyes
А , на тв - то си е друго, независимо от дублажа гледаш Киво на голям екран Stuck Out Tongue
Благодаря за всички страхотни видеа, които споделяш, ммм ... Heart
Толкова ми е сладка Башак с бретон, жалко, че не си остана с него

# 553
Момичета,
Благодаря ви за милите думи! 🌺❤

Айре 🥰,
Ще ти пиша, когато мога. Предполагам, че ще бъде идната седмица, защото от утре ще бъдем извън града.
Ооо, благодаря за новите клипчета! ❤ Да, не съм ги гледала, само знаех за тази награда. Амииии заслужи я. Какъв Саруханчо беше, невъзможно е да не го харесал. 😀 Много ми хареса как благодари на целия екип, най - вече когато благодари и на Башак. 🥰 А журналистите какви неща го питаха само, например дали е притърпявал сблъсък. 😀 Ама той какъв отговор им даде само, много ме изкефи.
И моделските му снимки ми допаднаха, определено му отива да бъде модел, покрива всички критерии, че ги ѝ надхвърля. 💞
А защо са спрели КГ???

Фенче 🥰 ,
Ужасно е да се случи това, наистина. Това, което направих и проработи, беше следното: дадох назад със стрелките най- отгоре в ляво, след като ме върна на предишната страница, дадох напред, пак чрез стрелката и така се върнах на страницата за писане и постът ми беше зареден и запазен. 😍 Втори път го правя и проработва. Дано съм обяснила разбираемо и дано ти върши работа и на теб! ❤
И на мен Башак адски ми харесва с бретон, дано си пусне птново!!! 😊

Да ви кажа, че гледам ИН. Изпуснах началото, нооо пак ми е интересно.

Да ви е хубава вечерта! 🤗

# 554
Ире Kissing Heart, радвам се, че навакса с едно от най-вълнуващите събития за Къванч-за 2019 Hands V
а той беше просто прекрасен!! Heart
любим момент-когато си повдигна сам микрофона, щото  му беше нисък и всички в залата се разсмяха Joy
Ооо и аз така си възвръщам загубени постове-чрез стрелките горе-напред, назад....той компа си ги пази, не ги изтрива.
а ИН е много стойностен и интересен сериал!!!!
Не знам защо не дават вече КГ-абе Канал Д, ноу комент Head Band

Фенче Kissing Heart Wink
да де-на голям екран си е друго, но ако не си го гледала скоро М§Х и на малък ще ти е интересен и ще ти хареса!
на мен пък Башак ми харесва много със сегашната си прическа Heartpulse

лека Hug

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 20:59 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт