Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 129
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет,момичета! 🌞

Всеки избира своя цвят в живота и отговаря за своя избор...Да изберем щастието...❤❤❤

Благодаря за споделеното! 🌻
Айре, Heart Eyes Ире, Heart Eyes

Свещен е месецът Рамазан, много свято да помогнеш на човек в нужда именно сега и важи не само физическият пост,който се спазва,но и духовният. Време за смирение,за промяна към по-добро; време, в което човек да остане на саме с мислите си, по-далеч от светския живот и суетата.  Именно за това не очаквам,както споделих, нещо от личния живот на КБТ.
Щом нищо не се чува,значи са добре. Така разсъждавам аз. Лошите новини идват бързо.
Здрави да са,времето отлита неусетно.

Хубав четвъртък,момичета! ❤

# 571
Привет, дружки! Hug
Диве, Айре, Ире Hug Heart Eyes благодаря ви за всичко споделено! Kiss Диве Hug благодаря за споделеното интервю на Алихан, а на Айрето Heart Eyes че ни е донесла превода. Хареса ми, много умно и разумно човече е Алихан, чудесен изказ има.
Ире Heart Eyes и аз се радвам, че съм си избрала най-добрия сред най - добрите Heart Радвам се за теб, че и останалите ти любимци те радват. За теб винаги Kiss
Цитат
Нашият малък, но много талантлив актьор Aлихан Тюркдемир, който изигра главната роля заедно с Kъванч Татлъту, в такъв проект като "Хайде, сине" и игра в сериала "Горчив, сладък, кисел" и други проекти, отговори на нашите въпроси, които му задавахме за Вас, в присъствието на майка му Емине Тюркдемир

Ж: Ти си играл в много телевизионни сериали, филми и реклами на тази крехка възраст. Рекламата на банковата програма Garanti Bonus, беше първата ти стъпка в тази индустрия, участва и в рекламата на Turkish Airlines. По-късно ти участва в сериалите „Дворецът Serce“ и „Великолепният век : Империята на Кьосем. " Получи актьорски опит с такава звезда като Kъванч Taтлъту в киноиндустрията. Продължаваш ли опита си в тази посока или имаш други мечти и цели?

А: Обичам да играя, така, че ще продължа да играя. Но не зная дали мирогледът ми няма да се промени в бъдеще.

Ж: Шоубизнесът повлия ли на живота ти в такава млада възраст? Ако е така, какво правиш, за да се справяш с това? Разбира се, твоето семейство - това е най-голямата опора. Как семейството ти те подкрепя?

А: Мога да кажа, че съм израснал „в кухнята” на този бизнес. Оказва положителен ефект върху живота ми. Семейството ми наистина е най-големият ми привърженик. Особено майка ми. На всеки сет идва с мен. Ако семейството ми не беше такова, нямаше да мога да дойда тук.

Ж: Колко братя имаш ? Как реагираха, след като започна да снимаш? Има ли някаква ревност у дома?

А: Имам брат. Той винаги ме е подкрепял.

Ж: Как се подготвяш за всяка роля? Какви неща те мотивират?

А: Реакцията на окръжаващите те мотивира повече. Когато наистина почувстваш ролята, не искаш да напускаш сцената. Най-простата мотивация, това е да работиш върху образа. Преподавателите по актьорско майсторство имат голямо влияние в тези моменти.

Ж: Кой е най-трудният филм и роля, която си играл във филмите? Тези трудности разбиваха ли ентусиазма ти?

А: Мога да кажа, че такъв проект на който попаднах , това е "Хайде, сине!" Това беше най-добрият ми опит. Имах известни затруднения в морските сцени. Но, нищо не можеше да сломи ентусиазмът ми, напротив, чувствах се опитен и това ме правеше още по-щастлив. Това е моят проект, с който най- много ми провървя.

Ж: Очерта ли си пътя, по който трябва да  се стремиш, от гледна точка на кариерата? Какви са твоите планове за бъдещето?

А: Смятам, че е рано да се мисли за това, мисля, че бъдещите ми планове ще бъдат моите цели. Моят поглед за бъдещето може да се променя всяка една секунда.

Ж: Предлагат ли ти проекти за бъдещи филми и телевизионни сериали? Как оценяваш тези предложения ?

А: Да, има предложения за филми и сериали, разбира се. Дори приех участие в проект „Грехът на майката“, започнаха снимките, но спряхме за известно време заради вируса.

Ж: Има ли сред актьорите в твоите филми такива, с които усещаш особена близост ?

А: Голямо място в сърцето ми разделят брат Еркан Колчак Кестендил и батко Къванч.

Ж: И така, ти имаш много роднини и приятели, които те видяха на екраните. Какви бяха техните реакции, как се чувстваш в лицето на тези реакции и какво е да си лице, известно на хората, когато те видят в обикновения живот?

А: За съжаление, това не е много позитивно нещо. Не лъжа. Разбира се, има и хубави неща, като например фотографирането, но понякога на хората им става много неудобно и това ги безпокои. Освен това, се налага да можеш да възприемеш такова отношение като „Развалени сте, когато станете актьори!“ И ние трябва да приемем това спокойно.

Ж: Може ли да те опознаем малко в ежедневието? Как прекарваш деня си? Какво обичаш да правиш, например как търсиш компютърни игри и коя е любимата ти игра?

А: Любимата ми игра е Valorant, любимото ми занимание е тенис на маса.

Ж: И на края, какво би искал да кажеш на тези от читателите на CinemaPort , които те обичат ?

А: Старая се да бъда по-добър. Надявам се, че това ще даде плод в това, което ще правя, когато порасна. Пожелавам на всички здраве и чакам тези тежки дни да отминат за всички. Всичко ще е наред !!!
Алинка Heart Eyes радвам се, че се появи! Сигурно е така, както казваш, аз нищо не зная и не разбирам от техните обичаи, просто много ми липсва вече ... Но, както казваш, времето лети ... все ще дочакаме нещо Hands Plus1
Харесвам ги много тези сладки стари снимки с майка му, макар и с ужасно качество

Хубав следобед с един красив Джеско Heart

# 572
  • Plovdiv, Bulgaria
Фенче, Heart Eyes благодаря за този превод! 🌸  И аз не съм много на ти с руския и особено интервютата,често ги прескачам.
Наистина е много качествено детенце Алихан. Има талант,но явно и в други посоки влагат родителите му,за което адмирации и крайният резултат е на лице. Скоро изгледах и аз игралния филм с Арас,прекрасен е!!! и по този повод се сетих за ХС. Мислех си колко е важно,освен разбира се талантът на дечицата, партньорите,с които работят. Как връзктата и общуването оставя своя отпечатък върху тях и ги обогатява за цял живот.

А за другото- а бе,не че и аз толкова ги разбирам,но това е,което знам и което в същина не се различава и от принципа на нашите християнски пости-смирение,себеопознаване.
Иначе и аз очаквам с огромно нетърпение всеки ден по нещичко.

# 573
Алинка Kissing Heart, на същото мнение съм и аз!! /пост 570/
Затова и не мрънкам толкова за нова снимка.....макар и да ми се иска много.....
Важното е да е здрав/и...и дано се осъществят макар и с променен график работните му планове! Flowers Four Leaf Clover
Ние тук се разнообразяваме със спомени и сериали, поне не можем да се оплачем, бая са! Grinning
Ире Kissing Heart
да ти кажа малко бях разсеяна и на 1,2  се затрудних, но и веднага видях верните отговори Stuck Out Tongue Winking Eye
намислила съм ви още една задачка, която сама ще правя Wink
Къванч и Алихан бяха такива сладури на премиерата!
за теб има много клипчета-от теб се иска време и желание за гледане Blush

много красива Фахрие Heartpulse
толкова бързо си възвърна старата форма, евала!!!

Фенчее Kissing Heart, много ти благодаря за превода!!! Kiss Flowers Bouquet/сега ще го прочета/
......................
още една снимка от това събитие, снимката е позната, но сега вече разбрах и по какъв повод е правена.

Сблъсък заема лидерски позиции на индийската платформа MXPLAYER TV/ 350 млн/

и една снимка-новосподелена от миналогодишните награди.

..................
Али Kissing Heart
за последния ти коментар Hands Plus1
много обичам да ги чета по принцип/да си знаеш Wink/
за интервютата с руски превод - благодарение на Фенка Kissing HeartHug...се стараем да превеждаме почти всички!

Аз си имам пак КСШ на тв-то, срещу допълнителни 2 лв на месец. Mr. Green

хубав следобед!

и Ани Kissing Heart ми липсва, мисля, че е време да се появи, пък и съм й приготвила едно видео Wink

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 15:11 от Airra

# 574
Алинка Heart Eyes С удоволствие преведох това интервю, защото много ми хареса как се изразява Алиханче, наистина е много качествено дете  Heart Пък и знаеш, с Айрето Heart Eyes правим всичко възможно да превеждаме всяко нещо касаещо Киво , като го намерим с превод - къде от руски, къде от английски, защото и ти си ни помагала не малко пъти Heart Така е, както казваш за партньорите - не случайно споменава Еркан и Киво, а с колко още е играл ...

Намерих си страхотен коментар от 2017г. от един американец за нашето момче.Слагам го за Ирето Heart Eyes Предполагам, че и на вас ще ви е интересно да си го припомните Hands Plus1
Цитат
Тeddie Bryant Аз съм американски пенсиониран учител по английски, филмов ентусиаст. Достатъчно съм възрастен, за да помня някои от известните американски актьори и техните изпълнения. НИКОГА не съм виждал някой актьор, талантлив като Къванч Татлъту! Играта му е невероятна! Той печели награди за "Dream of Butterflie", базиран на истински образи. Любимият ми филм на Kъванч е Kурт Сеит & Шурa (сега на Netflix). Сериала също така се основава на истински хора, които са живели по време на руската революция и е трябвало да напуснат домовете си и да отидат в Истанбул. Актьорството е далеч над всичко, което съм виждал от американците през ГОДИНИТЕ! Играта, костюмите, а и музиката са невероятни! Освен това намерих турската култура за интересна и се опитвам да науча езика (но без много напредък). Има толкова много страст в този Курт Сеит & Шурa - и не говоря за сцени, в които американските филми ще покажат актьорите голи - турските сериали подчертават романтиката, НЕ суровия секс! Силно призовавам и други да гледат турските филми, особено тези с Къванч Татлъту. О, да, той просто се е случило да бъде прекрасен, както и талантлив! Искаме да призовем Netflix  да показва повече от тези сериали с английски субтитри! Вече не си губя времето и интереса си към американската телевизия или филмите! Турските филми са най-добрите!
Киво и Батухан зад кадър

По едно следобедно, че не смогнах сутринта

Айре Heart Eyes отново ти видях коментара след като пуснах моя, тъпата нова версия Rage Благодаря за всичко, което си ни донесла! Kiss Много се радвам за Сблъсък! А и за това, че отново можеш да си гледаш КСШ! Hands Plus1
Чакам с нетърпение задачката ти Satisfied

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 17:24 от queen_fenka

# 575
Гледах си поредната серия на КСШ....
тъкмо отидоха в Алуща и се настаниха във вилата. ммм Курт Сеит на голям екран си е чок гюзел Yum
Фенче Kissing Heart, много хубав коментар!!!
и аз съм го забравила....
ти носи от архива, аз ще търся нови неща и така темата ще върви! Wink

приятна вечер Hug

# 576
Айре 🥰 , Фенче 🥰 , Алинка 🥰,
С удоволствие ви прочетох и трите, ама наистина, да си знаете!!! Благодаря ви! 🌺

Алинка 🥰 ,
Точно такъв е месец Рамазан, много е свещен, много. Добрината, която извършиш тогава, е много по- силна. Смисъла на постта е именно такъв, да се научиш на смиреност, да закалиш волята си, да оцениш какво богатство си имал( да ядеш и да пиеш, когато поискаш), да цениш храната и водата, която имаш... Надявам се да ни донесе покой и мир и всичко да се нормализира. Най- вече да бъдем здрави, да бъдем щастливи и да се радваме на любмците си, те също да правят това, което обичат. Може би снимка ще получим на 24 май, тогава точно е Байрам, но не се знае. Ще живеем и ще видим. 💗

Айре 🥰,
С нетърпение чакам следващата ти задачка. 😊 И се радвам за теб, че продължаваш с КСШ. Курт Сеит е много красив и привлекателен, истински джентълмен, разтапящ сърцето на всяка жена. 😍 Блазе ти!!!
Благодаря за новосподелената снимка и за клипчетата от премиерата на ХС. Много ми бяха интересни, а Алихан е голям сладур. Още във ВВК си го харесах, а с Къванч бяха супер тандем. Много ми стана мило как Къванч се погрижи Алихан да бъде видян. 😀🙏❤
Сигурна съм, че ако има нещо ново, ти веднага ще го споделиш, винаги се грижиш да бъдем информирани. Да кажа и браво на “Сблъсък”, защото го заслужава!!!
И на мен Ани 🥰 ми липсва!!!

Фенче 🥰 ,
Благодаря ти превода, джанъм! 🌺 Супер е, че превеждаш, защото на руски абсурд да разбера. Много приятно бях изненадана от Алихан. Малък е, а има такъв изказ и такова мислене. Браво на него, но и на родителите му за възпитанието, което са му дали. Предполагам, че познава Еркан от ВВК или са снимали и друг проект? 🤔
Абсолютно споделям мнението на американеца. Много страст имаше между Сеит и Шура без да има сцени в леглото, погледите, целувките бяха предостатъчни. После свенливостта на Мурка, нежността, която Сеит изпитваше към нея... 😍 Великолепна игра на целия каст. Абе, който си го може си, го може. Целувките на Мехмет и Инджи са толкова страстни и пленяващи, ами за Бехлюл и Бихтер какво да кажем?! Добъъъър си е нашият, но и партньорките му също де. Simple Smile)

Много хубава дискусия днес. ❤
Желая ви спокойна нощ!

# 577
Айре Heart Eyes Аха! Laughing Ех, този Курт Сеит колко е хубаааав! Heart
А къде ни е задачката ? Grinning
Днес се поразходих по някои теми, да видя какво се случва с аркадашите на Киво, оказва се, че Чачко също се е покрил много дълбоко, щели да го забравят вече, не сме сами  Grinning
Ето какъв коментар прочетох в една от темите за него : "  В този бранш такъв шанс който беше му даден на него е много рядък, даже май неговият случай е един вид прецедент, не помня да съм срещала друго име което да тупнат направо в главна роля и да влезе веднага във висшата лига."
Има, има, мили момичета, фенки на Чачо, такъв прецедент -  батко му Киво, който още 2005 година отнесе главите на зрителите с първото си появяване в първата си роля. И вече 15 години все си е там Heart

Та като стана дума за сериала, който го изстреля там, на мен пак ми се пригледа Перличка да ви кажа ... като нищо ще си го преслушам тези дни. И без това не се знае какво ще се случва при нас, като гледам, скоро няма да се ходи на работа май ...

Цитат
❥ Генеральный директор Global Agency,Иззет Пинту назвал самых востребованных турецких актёров и актрис во всём мире:

#ЭнгинАкъюрек
#ХалитЭргенч
#БеренСаат
#ДжансуДере
#БергюзарКорель
#КыванчТатлытуг
#ТубаБюйюкюстюн
#БуракОзчивит
#КенанИмирзалыоглу
▪#ХазалКая
Сладка Елчинка Heart

Ире Heart Eyes благодаря за хубавия коментар! Kiss Така е, нашия си е много добър, но и партньорките му са класни до една Heart
Спокойна нощ, дружки! Hug

# 578
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Благодаря за превода на репортажа с Алихан!
Спомням си, че за пръв път го видях 2015 в Serçe Sarayı - Дворецът на врабчетата,
заедно със Сонгюл , Мерт Фърат, ... , и ми скъса сърцето, а беше толкова малък.
Наистина страхотно изпълни Ефе в ХС и подчерта,
че това не било филм за неговия герой, а за бащата / Къванч.

Връщането към архива намирам за много полезно,
защото  винаги има какво да добавя към енциклопедията си.
Ето сега едно участие на Къванч, което съм пропуснала,
а и да не съм, чак сега разбирам по какъв повод е било.
Става въпрос за преди десет години и за гала концерта организиран от Галатасарай
в закрила и подкрепа на децата с увреждания.
Звездите от естрадата изпълняват заедно с деца с увреждания популярни песни.
Звездите от сериалите са конферансиета. Къванч заедно със Зейнеп Оздер
обявяват на финала изпълнението на Айда Пеккан заедно с едно от децата.
Айда Пеккан е позната и с изпълнението си на Bir Günah Gibi в ЗП >
https://youtu.be/X96Y736Jjxw.
Ако не целия концерт, изгледайте задължително клипа от 1:38:21 до края,
защото там има още Къванч >>>

# 579
Добро утроо! Hug

Диве Hug, много интересни неща си намерила, благодаря! Flowers Cherry Blossom
Фенче Kissing HeartHands Plus1
хихи, хич не се учудвам на това, което си прочела Wink
преслушай си Перличка, щом те влече! Blush
Ире Kissing Heart, с удоволствие те прочетох, джанъм! много ми хареса! Flowers Hibiscus

2 малко познати снимки

и задачката миии............
пак познайте героите по очите Sunglasses

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 10:40 от Airra

# 580
Добро утро!!! 🤗

Да ви почерпя, дружки, че ММ е рожденик днес. 🥰

Благодаря за всичко, което сте ни споделили!!! 🌺💋

Айре 🥰 ,
Много красиво поднесено кафе, благодаря! 🌺
Оооо, ето я задачката. Тази да ти кажа ми е много трудна и не знам дали ще се справя. Набързо успях да позная? следните:
2- Сеит
3- Мехмет
4- Секиз
5- Музафер
6- Джесур
7- Халил
8 - Саруханчо
9- Кузей
Първият въобще не мога да зацепя кой е. 🤣 Сигурна съм, че доста съм объркала и с нетърпение очаквам верните отговори. Доста ме затрудни, не очаквах. 🤔

Фенче 🥰💋 , Диве 🥰💋

Желая ви приятен ден!!!

# 581
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет!
Колкото повече мечти имаме, толкова повече мечти ще ни се сбъдват!
Хубав петък! 🙏

Ире, Heart Eyes най-напред честит рожденик! Още много години да празнувате ви желая и всяка следваща да е по-хубава от предишната!

Благодаря за споделеното! 🌸
Аз искам да отбележа и днешния ден. Ден на победата. Победа на мира,победа на нормалното,победа на живота.
Нека бъде свобода,нека има мир навсякъде по света! 💙

Айре, Heart Eyes и мен ме затрудни,но все пак
1 Кузей
2 Сеит
3 Халил/Мехмед
4 Секиз
5 Кадир
6 Джесур
7 Мехмед/Халил
8 Сарухан
9 Бехлюл

# 582
Привет, дружки! Hug

Диве Hug благодаря за споделеното! Това конферансие си го спомням много добре Heart И аз мисля, че е много хубаво да си припомняме неща, преди толкова години, хора сме, забравяме Hands Plus1 Благодаря за поредните прелестни кивчета! Kiss
Айре Heart Eyes прекрасни кафенца, благодаря! Kiss Ооо, задачката си я бива! Я и аз да се пробвам Smile
1 Кузей
2 Кадир
3 Бехлюл
4 Секиз
5 Джесур
6 Сеит
7 Халил ?
8 Саръ Сарухан
9 Мехмет
Почти съм сигурна, че е така, ама знам ли, наистина е трудничко  Stuck Out Tongue Closed Eyes Виж, тези очи не мога да сбъркам

Иренце Heart Eyes Да ти е жив и здрав ашкъма и много да те обича и слуша! Благодаря за прекрасните лалета и тортичка! Heart
Алинка Heart Eyes благодаря за прекрасния коментар и кивчета! Kiss Ама май се движиш с един ден напред - 9 май е утре Yum

# 583
  • Plovdiv, Bulgaria
Фенче, Heart Eyes За втори път го правя това Laughing
Че не съм много в час коя дата е,не съм,но основната причина е,че днес се отбелязва праникът тук Grinning
Но нищо,пожеланията ще ги повторя и утре,  Grinning пък са актуални,смятам,за всеки обикновен ден.
Май,май съвсем правилно си ги подредила героите,така като гледам. Мен хич ме няма.

# 584
Алинка Heart Eyes сега видях и аз по новините, че на Запад днес празнуват Денят на победата,  9 май за тях е денят на Европа Laughing Нищо, де, ние пък си я празнуваме на 9 Grinning
Не съм сигурна за Халил само, иначе мисля, че е така, Айрето Heart Eyes ще каже Grinning
Много готина стара снимка Heart

И още

и гифче от Айрето Heart Eyes

А това помните ли ? - През 2010, Киво е бил във "Вашингтон пост" Peace

Хубав ден, Кивушки! Heart

Общи условия

Активация на акаунт