може и да си поукрасяват подругите, случвало се е, но аз по навик, като видя нещо малко по-различно - превеждам, знаеш, че и по 2, 3 техни преводи съм превеждала, за да изберем този, който звучи най-добре
Като нямаме кой да ни превежда директно от турски, това е положението ...Ох, че са хубави Башак и майка и .... но, не мисля, че тази снимка е от сега
Благодаря ти, че си превела думите на Башак 
Валя
благодаря, че сподели! 
Иренце

Просто малко навътре приемам всичко, касаещо нашето образование и възпитание. Е, по обясними причини
Снощи бях много емоционална и сигурно прекалих, но винаги на този ден си спомням приятелите на майка и татко / живели сме 6 години в Минск и Харков / как казваха, че са готови да живеят само на вода и хляб, но никога повече да не преживяват война
За това и много съм чела и слушала за тази война, от тогава им се възхищавам като народ. А за новините, абсолютно те подкрепям и аз не обичам да гледам нашите новини, ужасни са! 
винаги намираме какво да пишем в темата
Но, обичаме и да четем, за това много ви се радваме на всички тук и ви благодарим! 
Диве
много е хубав клипа, нали ? Благодаря за гифчетата! 
И дори снощи големият ми син ми сподели, че е спорил с негов приятел относно позорната декларация, за която ви споменах.
Нямам идея от коя серия е, гледала съм ЗП само два пъти. Все се каня да го гледам отново и все не го правя ... А сега от това клипче на Айрето
така ми домиля за Бехлюл ... толкова е готин! 

Лекинка, дружки!

Бехлюл винаги е готин 

А моите синчета един по един взеха да се изнасят, време е да си живеят сами, но поне нямат желание да напускат България. Е, винаги може да им дойде друг акъл, но за сега е така. 

. Ама не е ли невероятен 

Много ще папкаш, ще слушкаш и ще спинкаш, нали ?