Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 124
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Айре Heart Eyes  може и да си поукрасяват подругите, случвало се е, но аз по навик, като видя нещо малко по-различно - превеждам, знаеш, че и по 2, 3 техни преводи съм превеждала, за да изберем този, който звучи най-добре Grinning Като нямаме кой да ни превежда директно от турски, това е положението ...
Ох, че са хубави Башак и майка и .... но, не мисля, че тази снимка е от сега Thinking Благодаря ти, че си превела думите на Башак Heart
Валя Hug благодаря, че сподели! Flowers Hibiscus
Иренце Heart Eyes Kiss
Скрит текст:
душичко сладка, благодаря за разбирането, уплаших се да не съм те засегнала нещо Heart Просто малко навътре приемам всичко, касаещо  нашето образование и възпитание. Е, по обясними причини Smiley Снощи бях много емоционална и сигурно прекалих, но винаги на този ден си спомням приятелите на майка и татко / живели сме 6 години в Минск и Харков / как казваха, че са готови да живеят само на вода и хляб, но никога повече да не преживяват война Cry За това и много съм чела и слушала за тази война, от тогава им се възхищавам като народ. А за новините, абсолютно те подкрепям и аз не обичам да гледам нашите новини, ужасни са! Rage
О, ние с Айрето Heart Eyes винаги намираме какво да пишем в темата Stuck Out Tongue Winking Eye Но, обичаме и да четем, за това много ви се радваме на всички тук и ви благодарим! Heart
Диве Hug много е хубав клипа, нали ? Благодаря за гифчетата! Kiss
Скрит текст:
Е, не си разказвала на сина си за този празник, изненада ме, и то най-вече защото за теб е специален, дядо му е участвал във войната, той не му ли е разказвал ?  Моите деца го знаят, от мен, никога не съм разчитала единствено на това, което ги учат в училище. А пък и си го отбелязвам всяка година, цял ден гледам руска телевизия Grinning И дори снощи големият ми син ми сподели, че е спорил с негов приятел относно позорната декларация, за която ви споменах.
Тази сцена в басейна я помня, но и аз съм пропуснала продължението Stuck Out Tongue Нямам идея от коя серия е, гледала съм ЗП само два пъти. Все се каня да го гледам отново и все не го правя ... А сега от това клипче на Айрето Heart Eyes така ми домиля за Бехлюл ... толкова е готин! Heart

Лекинка, дружки! Hug

# 616
  • AMS

Благодаря ви за споделеното пак!!!
Включвам се в извънредна емисия, защото ще забравя.
Намерих отговора на въпроса си за ЗП - 25 епизод.

Фенче, благодаря!!!
Скрит текст:
Браво на децата ти и за това, че са още при теб!!!
На синчето не му е разказвал дядо му за фронта.
Беше на 3 години, когато баща ми си отиде.
Не сме живели и с моите родители.
А като стана на възраст, когато трябваше да му разказвам,
вече не бяхме и в Бг. Интернета едва прохождаше.
От както сме тук, си е ходил само 3 пъти.
Тук е друг дневният ред, тук на други дати са празниците.
За това сега има "уроците на мама" и "щом мама каза, значи е така."
Старая се да правя връзка между история, която е била при нас и съм учила,
и тази която се е случвала тук, и която се учи тук.
И у нас единият комп е непрекъснато на руски сайтове и телевизии.
Дори и в момента чувам руска реч и руски песни,
но със синчето отдавна не живеем заедно.
Отдавна сме  на  "дистанционно обучение."
С руския не е добре. Имаше приятел руснак, но си говореха на холандски.
Баща му си е направил всички настройки на руски и като го повика да оправи нещо,
първо прехвърля менюто на англ. или хол.
А като си тръгне, мм - ох, сега пак трябва да си играя да го прехвърля на руски.
Та така.

Лекинка!!!

# 617
Привеет! Flowers Cherry Blossom

Диве Hug не се и съмнявах, че ще намериш серията!
и аз нямам много спомен от тая сцена.....
Фенче Kissing Heart Бехлюл винаги е готин Heart Eyes, мисля, че е крайно време да гледаш пак ЗП Stuck Out Tongue Winking Eye
а снимката на Башак с майка й е от 2017-бяха на една сватба сред природата
това селфи е от там.........

Еирини има ново клипче със Сеит и Шура
много ми хареса Heart, въпреки, че е само със снимки

и малко хумор...........
Скрит текст:
Казаха с маски...не са уточнили с какви... Laughing

Позитивна нова седмица! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 11:36 от Airra

# 618
Здравейте, момичета!

Не бях влизала отдавна във форума, но два дни попрочетох и малко назад в 2-3 теми.
    Разбирам, че за синеокия принц отдавна няма никакви вести и фотоси. Никога не е било така! Но ще гръмнат и там фойерверки! Ето че при нас се позволяват вече културни мероприятия. Само не разбирам защо Башак не пуска нещичко по-често. Е, видяхме че се хранят със здравословна храна, но само това ли!?
   Добре, че има "Кузей - Гюней". Един сериал, който гледам сякаш за пръв път!  Много  сполучлива двойка са тук с Джемре, много. Т.е Ойкю. Съобразно образите, които пресъздават. Защото в Дръзки и красиви също са подходящи с Туба. Въпреки, че тя е вече зряла жена. Но и Къванч/Джесур е зрял мъж!
   Но да се върна за малко на Север - Юг. Най-доброто, което направи Гюней в гадничкия си живот, е че уби Ферхат и освободи Къванч от бъдещи злини. Не че го направи затова, де.
   Хубава, лятна седмица, момичета. След малко ще се срещна с голямата си внучка. От началото на март ги виждах само през стъклото на колата и за кратко се чукнахме с яйцата пред блока.
   И поздрави за всички хубави празници, които са отминали, но пак ще ги има!

# 619
Привет, дружки! Hug

Как сте ? Много рехаво днес ... Сутринта лапито пак ми прави проблеми и не можах да ви поднеса кафенце, та сега поне да го направя Kiss

Диве Kissing Heart благодаря! Страшна си, веднага откри серията Hands Ok Hand
Скрит текст:
О, извинявай, не знаех за баща ти и , че толкова отдавна сте в Холандия Relaxed А моите синчета един по един взеха да се изнасят, време е да си живеят сами, но поне нямат желание да напускат България. Е, винаги може да им дойде друг акъл, но за сега е така.
Айре Heart Eyes аз добре си знам колко е хубав Бехлюляка, но го бях позабравила колко много Grinning

Ами няма да е лошо, да си го изгледам отново, доста неща съм позабравила.
Благодаря за клипчето, страхотно е! Kiss И за маските Stuck Out Tongue Closed Eyes
Знаех си, че не е от сега тази снимка на Башак, тя сега за нищо на света няма да ходи някъде без Киво, пък и там карантината май не е още вдигната Thinking

Орсич Kissing Heart здравей, джанъм! Много се радвам, че се обади! Липсваш ни, да знаеш!
Няма, няма новинки около синеокия ни принц, вярно е, че това никога не е било ... Но, да се надяваме, че скоро ще стане Hands Plus1

За КГ и Гюнчо Hands Plus1
Ох, днес чистихме, копахме двора, направо ми треперят ръцете, но стана чудесно! Да сме готови, че може и в други ден да кажат - Отваряйте! При нас всяка заповед е предпоследна Smile
Ех, че хубаво послание от KТ North America прочетох при подругите ... Вижте, дали е точен превода Hands Plus1

Цитат

Преминаване през карантината с помощта на героите на Къванч
О, колко ми е мъчно за онези бедни хора, които трябваше да оцелеят
със сериали като "Кралят на тигрите" или "Любовта е сляпа"...
Докато се разхождах по улиците на Истанбул, вдишвайки соления въздух на Босфора,
Мехмет се грижеше за мен, пленяваше ме Джесур и ме защитаваше Кадир.
Бях обичана от Кузей, смутена от Бехлюл, а след мен ме следваше по петите Халил.
Да не забравяме, Курт Сеит, първата ми любов и трайна мъка.
Време за безумие, ще кажете.
Не, само радостта от самоизолацията!
И така, благодаря, деца! Не бих могла да го направя без вас.
Когато дните се сляха в седмици, господин Taтлъту беше редом до мен.
Неговите многобройни превъплъщения станаха мои постоянни спътници.
Ох, каква късметлийка съм!.
Ан Мари Корбин

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 18:14 от queen_fenka

# 620
Привет, малки и големи момичета Heart Eyes!

Айре Kissing Heart, Фенче Kissing Heart, Ире Kissing Heart, благодаря ви за хубавите думи Heart!

Айре Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye, знаеш ми ти слабостта Wink. Ама не е ли невероятен BlushWink!

Нещо от преди малко от Башак - снимка от преди 10 години! Една от жените, които не само узряват, но и се разхубавяват с възрастта Heart Eyes! И тогава си е красива, но сега има нещо специално в излъчването ѝ!

Бъдете здрави и прекрасна седмица Flowers Four Leaf Clover!

# 621
Аничка Heart Eyes привет, джанъм! Благодаря за снимката на Башак! Kiss Преди си беше симпатяга, а сега направо свети, както знаем любовта разкрасява, пък и имам чувството, че се грижи още повече за себе си, за да изглежда добре до красивия си съпруг. Наистина са прекрасна двойка за мен, пу пу пу да са живи и здрави и все така задружни и щастливи! Heart
Нещо от архива

Цитат
След премиерата на сериала "Курт Сеит и Шура", на Халит Ергенч беше зададен въпрос по повод проекта. Известният актьор отговори, че на него много му е допаднал сериала, а също така пожела на късмет на снимачната група и отбеляза, че за Къванч това е голяма роля
А Еркан Джан каза : " Курт Сеит и Шура има необичаен стил на разказване.Той е като руска класика
С Еркан игра вече нашето момче, дали някога ще играе и с Халит в един филм или сериал, на мен лично би ми било  интересно. Халит винаги е говорил само хубави неща за Киво, харесва го и го уважава като колега.
Хубава вечер! Днес май не ви се пише Grinning

# 622
Орси Hug, привет мила, добре си наминала!
Цитат
Само не разбирам защо Башак не пуска нещичко по-често. Е, видяхме че се хранят със здравословна храна,
но само това ли!?
ами така са решили, не искат в момента да са на показ и трябва да уважим желанието им.
Ании Kissing Heart
Цитат
И тогава си е красива, но сега има нещо специално в излъчването ѝ!
Hands Plus1Heart
Арасджъм е невероятен талант, особено във филма, предполагам си го гледала Wink

Фенче Kissing Heart, мераба Blush
е много рано са ви изюркали на работа.....Wink
четох в нета, че до 2 седмици се решава за детските градини.
Превода е добре!!! Hands V
Това е инициатива на ФБ групата на американките- да напишат как Къванч им помага по време на карантината и по-хубавите постове да ги постнат в ТТ, защото Киво следи профила им и евентуално ще ги прочете.

още едно.............

Карантината донесе самота на много хора, но за мен стана точно обратното благодарение на теб Къванч и многото ти герои и сериали. Гледах по няколко пъти твоите сериали и намерих невероятна група приятели, които споделят страстта ми към твоята работа. Тези нови приятели озариха дните ми и изпълниха часовете с оживени дискусии за твоите герои и сериали. Заедно се смеем, плачем, обичаме и мразим заедно с Кузей, Мехмет, Кадир, Джесур, Бехлюл, Сеит, Халил, Секиз, капитан Али, Музафер и Саръ. Благодаря ти за многото часове и дни на удоволствие, чрез които преминах през тези трудни времена и се моля да сте здрави и да се наслаждавате на времето си с Башак.

Ирето Kissing Heart я няма днес.....сигурно е заета Thinking
Фенче Kissing Heart, благодаря за припомнените отзиви за КСШ Hands Plus1, забравила съм ги......!!!
Халит и Къванч ги виждам заедно по-скоро във филм...за сериал е малко вероятно.

лека вечер Hug

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 20:18 от Airra

# 623
  • Плевен / София
Здравейте момичета
При мен свършва работата от дистанция и в сряда вече съм на работа на терен, както се казва... Grinning
Благодаря ви за споделеното.....Бъдете здрави...

Каква ли ще е 13 му роля....Надявам се да е най добрата от изиграните до момента.....

# 624
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
И на мен ми е доста уморено, защото бях на работа.
Ама така е, след два месеца в Експеримента.
Едва се домъкнах. Всичко ми е в един забавен каданс.
Около кръста ми все едно съм си сложила автомобилна гума.
Набрах смелост и се качих на кантара. Е, направо му се събраха цифрите.
Никога не съм спортувала, но от както затвориха фитнеса - искам да ходя.
Те пък отвориха от днес дет. градини и училищата, за където не ставам.
Представям си на активните хора като Къванч,
колко им е по-трудно, да са спрени от всичко.
Харесвам американките как прекарват Експеримента с него.
И на мен ми е много приятно да отморявам с клипчета и кивчета.
Днес съм на тема Сеит и Шура >>>

Лека вечер!!!

# 625
  • Плевен / София

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
И на мен ми е доста уморено, защото бях на работа.
Ама така е, след два месеца в Експеримента.
Едва се домъкнах. Всичко ми е в един забавен каданс.
Около кръста ми все едно съм си сложила автомобилна гума.
Набрах смелост и се качих на кантара. Е, направо му се събраха цифрите.
Никога не съм спортувала, но от както затвориха фитнеса - искам да ходя.
Те пък отвориха от днес дет. градини и училищата, за където не ставам.

Представям си на активните хора като Къванч,
колко им е по-трудно, да са спрени от всичко.
Харесвам американките как прекарват Експеримента с него.
И на мен ми е много приятно да отморявам с клипчета и кивчета.
Днес съм на тема Сеит и Шура >>>

Лека вечер!!!
Аз още нямам смелост да се кача на кантара след 2 месеца стоене в къщи, но ти ме усмихна с коментара за градините....Нямам нищо против да съм  в групата на Фенчето....Много ще слушам и ще изпълнявам всичко от раз...обещавам...

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 22:03 от gostenka68

# 626
Добър вечер в понеделник, дружки 😍

Благодаря за всичко, което сте донесли днес, Айре, Фенче, Ани, Диве, Криси, Гости! 🌸🌺

Айре 🥰 ,
Даа, днес наистина бях много, много заета. От няколко дни съм така, но днес беше черешката на тортаата. 🤪
Скрит текст:
Докато изчистим тая пуста къща, направо звезди посред бял ден видях. 😂 То не беше пране, боядисване, абе всичко извадихме навън, измихме го и после пак обратно вътре. Остана още малко работа за утре и послеее почивка. 😎 Едвам гледам в момента, толкова рано никога не ми се е доспивало. Пиша си поста и си допивам млякото с какао и съм туш. 😴
Ооо, много хубаво селфи на КБТ от тази сватба. Не мога да си спомня дали съм го виждала преди, но наистина е много сладко.
И на мен Бехлюл с дълга коса ми харесва, но Джесурската визия с дълга коса по ме кефи. 🥰
Много добра идея на американките. Харесаха ми двата коментара, които ти и Фенчето 🥰 сте споделили. А аз си прекарвам карантинното време в компанията на вас ,прекрасни Кивушки и Къванч е винаги с нас, дори и без проект.❤
Хубаво е клипчето на Еирини, дано направи и на Сеит и Мурка.

Фенче 🥰 ,
Милаа, въобще не си ме засегнала, няма такова нещо. 💋 Аз се радвам, че обогатих културата си, наистина! Не знаех, че сте живели с родителите ти извън България, малка ли си била тогава?
И вие днес сте работили много, както и аз. Ама хубаво е да се поизморяваме от време на време. 😀
Интересен коментар за КСШ и наистина хубаво би било да си партнират Халит и нашия. И аз ги виждам по- скоро във филм, като Айрето😍.

Диве 🥰 ,
Разбира се, че ще питам, когато не знам, защото:
“Когато не знаеш и попиташ, си глупак, но само за 5 минути. Когато не знаеш и не попиташ, пак си глупак, но за цял живот.”
Много хубави гифчета ни поднесе и този път, моля те, ако имаш на Сеит и Мурка, да ги споделиш с нас. ❤

Анииии 🥰 ,
Радвам се, че те виждам по- често тук, дано да е все така!!! 🙏
Много ми хареса написаното от теб за Башак и съм абсолютно съгласна, тя наистина сияе. 🌈

Гостиии 😍 ,
На мен също ми е адски интересно каква ще е 13та роля на Къванч и вече нямам търпение да разбера. 😻

Криси 🥰 ,
Много приятно ме изненада днес! Радвам се, че си добре. 🤗

Момичета,
Желая ви прекрасна нова седмица и спокойна нощ! 🌝
До утре! 🥀

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 22:12 от Irinak

# 627
Айре Heart Eyes благодаря, джанъм и за другия превод. Kiss Също е много приятен, но този, който аз споделих ми подейства така емоционално ... - така топло, от душа е написано, че веднага извика усмивка на лицето ми, та заради това си избрах него. Толкова вълнуващо е да четеш, че любимия ти актьор предизвиква същите емоции, които изпитваш ти, гледайки го, в други хора на другия край на света Heart
Ние да сме готови, защото нашия министър както всеки ден мени мнението си, да не вземе да ни изненада  Grinning
Диве Kissing Heart благодаря ти, душко, че ме усмихна, а буквално съм гроги Kiss Автомобилна гума вика Smile Наистина това принудително обездвижване ни довърши, но ще се оправим Hands Plus1 Благодаря ти за прелестните кивчета, невероятни са! Heart Не се учудвам, че американките все още са луди именно по този образ на Къванч. Него го видяха за пръв път, обяснимо. И как не, само погледнете тази негова горда осанка, походка, този негов неповторим поглед ... уникален , уникален Сеит Еминоф, никой друг актьор не мога да си представя в тази роля. Не мога, ще ги повторя

И невероятната Фарах ... толкова ме развълнува и обикнах нейната Шура

Гости Kissing Heart взимам те веднага! Satisfied Много ще папкаш, ще слушкаш и ще спинкаш, нали ? Hands Plus1
Чул те Господ 13 -та роля на нашия сапфир да е най-добрата! Hands Pray Kiss
Иренце Heart Eyes С удоволствие те прочетох, благодаря! Почивай, че утре пак. И аз така, гроги съм Satisfied
Скрит текст:
Да, малки бяхме с брат ми, за малко да се родим там Smile За 1 клас се прибрахме, а сестра ми учи там няколко години. Татко следваше в академията. След това веднага му предложиха да стане военно аташе в Германия и той отказа, защото му беше писнало. Още не мога да му го простя Smiley И той после съжаляваше, защото може би по-добър живот щяхме да имаме, но и така не се оплакваме.
Лека и синеока, дружки, до утре! Hug

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 23:30 от queen_fenka

# 628
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Като за последно, при работа от вкъщи, да ви сервирам сутрешното кафе.....

"Това, което ни остава в живота, не са материалните дарове, а спомените за миговете, които са ни направили щастливи. Богатството ти не е затворено в сейф, а е в ума ти. То се състои от емоциите, заключени в душата ти." Алда Мерини

# 629
Еййй, че сте се разписали вчера след обяд! Току-що ви прочетох за добро утро и ми освежихте духа.
  Харесаха ми много и на мен споделеното от американките. А това ми прозвуча като стих, любовен стих!

"Докато се разхождах по улиците на Истанбул, вдишвайки соления въздух на Босфора,
Мехмет се грижеше за мен, пленяваше ме Джесур и ме защитаваше Кадир.
Бях обичана от Кузей, смутена от Бехлюл, а след мен ме следваше по петите Халил."

Дива, твоите постове са открояващи се дори и с типичния ти шрифт. Но вчерашния ме разсмя на глас; Гости те е цитирала и подчертала в червено това,  което  и аз мислех да цитирам, докато те четях. Във връзка с един въпрос, който повдигаш - с удоволствие споделям. Не нададох по време на този домашен затвор, но миналата нададох 9 кг. Имах си проблеми. В началото на тази, обаче, мхнах 3. Ще се опитам още малко. Но не се тормозя. Ей още такива разходки с внучката ми и ще има ефект. Вчера 3,5 км до срещата ни ги взех пеша. Докато минавах по градинки и по празни улички си махах и маската. Иначе си я слагам. Горещо не горещо, няма как.

За Башак. Определено се е разхубавила, но и определено се е и разкрасила. Възможности всякакви. Но е и активно спортуваща. Има и по-одухотворено излъчване сега.

Ире, Фенче, чудесно е, че сте се изморили физически, а сте  свършили чудесна работа.

Гости, не бях си дала сметка, че Къванч е на 13-та си роля. Каква ли ще е тя!? И дали нямя дя е в някоя интернет платформа? По-големите имена в актьорската гилдия там сякаш имат такива намерения. Заради пониженото качество на сериалната индустрия, дължината на сериите...Мои си мисли.

Айре, прегръдка!

Както и на всички вас! И накрая на поста си - Добро утро, момичета!!! Слънчев ден, слънчево настроение!

Общи условия

Активация на акаунт