Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 117
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро, сладурки! Hug

Гости Kissing Heart Орси Kissing Heart благодаря, милички! Kiss Flowers Hibiscus
Орси, именно такъв проект чакаме  - ще снима за Нетфликс. Този месец трябваше да започнат снимките, а сега не се знае какво, кога ... Но, ще дочакаме, само още малко търпение Hands Plus1
Олеле, тази сутрин съм като разглобена, не зная как ще се работи днес Laughing Но, с желание и добро настроение ще се получи Yum Добре, че имам с какво да се зареждам  Stuck Out Tongue Winking Eye

Още едно много красиво послание от КТСА

Цитат
Преминаване през карантината с помощта на героите на Къванч
Kъванч! Феноменалният ви талант продължава да ме удивлява.
От Халил, Бехлюл, Кузей, Музафер, Курт Сеит, капитан Али,
Саръ Сарухан, Кадир ... и отново обратно.
Докато гледах и отново наблюдавах всеки ваш герой,
той стана за мен реален човек. Плаках, смях се, страхувах се, обичах и мразех с всеки от тях. Вашият актьорски талант и гъвкавост ми направиха дълготрайно впечатление.
Това беше такъв балсам и невероятна помощ в тези трудни времена.
Оздравявайте ... ... Надявам се, че вече сте по-добре.
И не мога да дочакам от нетърпение, за да видя какво ще ни покажете следващия път.
С любов и благодарност от един от многобройните ви фенове в САЩ.
Благодаря много, Kъванч бей
Мишел Калдерон
Хубав ден, момичета, пожелайте ми късмет Smile

# 631
Привеет!! Flowers Blossom
Гости Hug, тенкю за кафенцето!! Coffee
Орси Hug, ами приятничко ни е тук, нищо, че Къванч тотално изчезна, 2 месеца минаха от последната му снимка.....Neutral Face
Иначе имаш добра интуиция-следващия му проект ще е за нетфликс/евентуално/. Чудя се кога ще излезят някакви новини, мен това  повече ме изнервя, от колкото липсата на актуална снимка Unamused
Диве Hug и мен ме разсмя Laughing Гифчетата са супер! Flowers Bouquet
Ире Kissing Heart
оооо имала си силно работен ден, няма лошо Wink
благодаря ти за споделеното Kiss, много ми хареса цитата!!! Hands Plus1
Фенче Kissing Heart, късмета предполагам е да изкараш успешно работния ти ден.......Wink
Съгласна съм, че първия коментар, който преведе е по-интересен, а този от мен е по-тривиален. Превела си и последния! Flowers Hibiscus

Ире Kissing Heart, снощи бях почнала да правя гифчета с Мурка, но за съжаление сайта забива.....ще станат, но по-късно.
за компенсация, това Blush

........................
М/у другото-пратих задачката ми на любимата ми група ВК.
3 от рускините се справиха отлично!! Wink

ново клипче Hearts

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 00:11 от Airra

# 632
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Ние отдавна си имаме рубрика - С Къванч, когато го няма.
И да си знаят американките, че ние сме първи.
Благодаря ви за споделеното!!!
Радвам се, че съм ви разсмяла.
Опитам се да спадна гумата, ама бавно става.
Обещавам да ви държа в течение.
Ще се радвам да споделяте, как излизате от положението.

Ирка, благодаря ти!!!
Много ми хареса това за 5-те минути на глупака.
Иначе, за Мурка, не веднъж съм опитвала, но няма материал.
Не, че не харесвам Фахрие, но тя влезе в 16 епизод
и имаше до края само още 5 епизода.
Основната линия си остана докрай Курт Сеит и Шура.
Тогава очакванията ми бяха, че ще има втори сезон,
по втората книга на Нермин Безмен - Курт Сеит и Мурка.
Та даже и третата с  Дядо ми - Курт Сеит,
където ролята на Мурка би трябвало да е по-голяма.
А стана така, че доста след това Нермин Безмен даде обяснение,
та да мога да разбера, до къде е книгата, до къде е истинската история,
и да свържа всичко това със сценария.
В книгите на Безмен, баба ѝ Мурка, доколкото зная, е била много зле описана.
В края на крайщата и с финала, заглавието С Русия в сърцето ми се струва добър.
Снощи, за пореден път, с много усилия, със сваляне и рязане,
успях да извадя  наново гифчета >>>

# 633
Привет, привет! Nature High Brightness

Отново имах много интересен материал за четене и затова аз Ви благодаря, момичета! Heart

Айре Heart Eyes ,
Оооооо, каква хубава снимка на Къванч и Фахрие. Heart Eyes За първи път я виждам и много ми хареса. Тези двамата много си отиват, дано ги видим отново в общ проект. Hands Pray Благодаря ти, че я сподели! Kissing Heart С нетърпение очаквам да видя гифчетата ти. Blush
Не само вчера, ами и предните няколко дни доста се потрудих физически, но съм щастлива и доволна, че помогнахме на нашите. Hands Pray А и колкото повече се движиш, толкова по- добре. Още съм доста умърлушена, но утре ще съм ток и жица.Grinning
Много е хубаво новото клипче, което си споделила. Hands Plus1

Фенче Heart Eyes ,
И аз съм така, доста изморена, но е за добро, знам си аз. Добре ще ни се отрази здравословно физическият труд. Blush Но чувството след това е чудесно - да бъдеш доволен от това, което си направил.
Относно избора на баща ти - винаги ще се питаме и "ако-то" ще ни мъчи, но важното е да сме живи и здрави и благодарни за това, което имаме сега Hands Pray
Благодаря ти и за този превод на американските мнения. Kissing Heart Какво забелязвам - един път заразиш ли се с Кивоманията, няма връщане назад и искаш още и още. Американките и те така като нас. Blush

Диве Heart Eyes ,
Това гифче е просто чудесно, много ти благодаря! Flowers Hibiscus  Много е красива Мурка, много. Heart Eyes
Жалко, че не разгърнаха историята на Сеит и Мурка. Би ми било адски интересно да видим съвместния им живот, нооо за мое огромно съжаление, обстоятелствата не го позволиха. Sad
Как излизам от положението аз:
Скрит текст:
Честно казано вече спрях да го мисля толкова, не знам дали е за добро или за лошо, но е факт. Не гледам новини, не следя постоянно колко е броят на заразените. Старая се да бъда информирана относно новите наредби и правила. Започвам деня си с благодарност за всичко, което съм и за всичко, което имам, за хората, които са част от моя живот. Прекарвам времето си в приятни дейности. Вярвам, че скоро всичко ще бъде както преди. Hands Pray Heart

Криси Hug ,
Добре си ни дошла и днес! Hug
Всички се надяваме да има информация относно бъдещия проект на Киво. Да разберем кога ли ще започнат снимките, въобще дали ще се започват сега?, какъв е, с кого ще си пратнира... Но най- важното сега е КБТ да се опазят здрави и да бъдат щастливи, а когато условията позволяват, те ще почнат да действат по проектите си.
Blush

Гости Hug ,
Много ми хареса мисълта, която си споделила!!! Blush

Желая ви щастлива вечер, дружки!
Аз нямам търпение да гледам Хелс китчън. Smiling Imp

# 634
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет! 🤗

Благодаря за споделеното! 🌺🌸🌼🌸🌺🌼
И това ще мине,както е казал някой някога. 🙏
В Турция усилено се говори за летния сезон и какви мерки да се вземат,за да има такъв,.....което предизвиква в мен смесени чувства,но пък и дава надежди за връщане към новото  старо положение. А ние сме в очакване осъществяване на творческите планове на Къванч.
Дай Боже да бъде!
Ех,колко красива Мурка! ❤
Като картинка е! Хем ми беше изключително тъжно,че потенциала на двойката се похарчи в толкова малки серии,хем не я заменям за никоя друга история,освен тази на Сеит и Мурка.

Хубава вечер,момичета!

# 635
Привет, дружки! Hug
Айре Heart Eyes аха, мърдам още Laughing Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Диве Kissing Heart благодаря! Flowers Rose
Ох, как я гледа пустия му Сеит ... на коя няма да и омекнат коленцата се питам Stuck Out Tongue Closed Eyes

Много е красива Мурка, но аз си обичах повече Шура, много съжалявах, че се разделиха Disappointed Жалко, че не успяхме да гледаме Киво и Фе по-дълго, направо похабиха хубавата двойка. Но, все се надявам да ги видим отново заедно поне във филм.
Да си припомним как е започнало всичко за нашия шекер
Цитат
Първоначално и с  моделството, и с актьорската кариера аз започнах да се занимавам единствено, за да си заработя пари. Искаше ми се да печеля собствени пари и да поема отговорност за себе си тогава, когато пораснах.Животът ме срещна с моделството, но аз не обичах особено много тази работа.Възможно е отстрани да изглежда много красиво, но това не е сфера, в която ще мога да се разкрия до края. Всъщност, аз и за актьорска кариера не съм мислил. Ирфан Шахин ми  каза: "Ние искаме да станеш актьор. Има един сериал, нарича се" Гюмюш ", прочети сценария. Ако ти хареса ...." Аз възразих: "Чакай малко, аз никога не съм се снимал в киното! Вие вярвате, че ще се справя ? Възможно е, сериала да излети от ефира след две серии или да ми кажете " Ти си толкова бездарен " - продължавах аз, но той ми каза, че вярва в мен, че вижда в мен потенциал и ми предложи две роли - тази на Мехмет и неговия братовчед . " Коя роля искаш ? Едната е главна, другата е второстепенна " - каза ми той.

ELLE: Какво се случи след това?
KT:. Той ме помоли да прегледам сценария и няколко дни по-късно да кажа мнението си. Прибрах се вкъщи, започнах да чета сценария ... прелиствах страниците... навсякъде Мехмет, Мехмет, Мехмет ... Мехмет  има много сцени. Казах си: "Как ще направя това, я да видя ролята на братовчеда Берк. Той имаше максимум 10 сцени за две серии. " Ето, с това ще се заема" - помислих си - Ще започна с една малка роля, като в същото време ще се уча от хората с опит в снимането на сериали ... Още повече, че в този именно сериал играе такава легенда като незаменимия  Екрем Бора, Царство му небесно ... Аз реших, че ако имам способности за актьорска игра, от тук ще започне моя път, а ако не - след 3 серии ще  благодаря на всички и ще забравя за актьорството. Отидох при Ирфан Шахин и му казах: "Много  ми хареса ролята на Берк, искам да играя него" Той каза: "Не, не,ти ще играеш Мехмет." Аз продължих  да  настоявам за ролята на Берк. Спорехме дали Берк - Мехмет, Берк - Мехмет, г-н Ирфан ми каза: "Много хора биха искали да бъдат на твоето място точно сега, 99% от получилите такова предложение веднага биха избрали главната роля. Именно заради това главната роля трябва да я изпълниш ти" Но аз искам да върша всяка работа много добре. Ако почувствам, че не се справям, със сигурност ще се почувствам много неудобно и ще се откажа.Никога няма да забравя първата си сцена, бях много развълнуван.
И още нещо интересно
Цитат
След срещата си с Дж.К Къванч Татлъту стана негов почитател, като каза, че Дж. Камерън е човек, който дава тон на световното кино.
Заради крака си преживявам много трудни дни.  Голям кутсузлук, точно преди да замина за Америка, трябваше да пътувам в петък, а това се случи в понеделник. Играл съм 10 години професионален баскетбол и заради контузия се наложи да се откажа, вече играя само уличен. Всеки понеделник се събираме с приятели и играем, както и този понеделник. Бях на линията и тъкмо щях да хвърлям ... и повече не си спомням. паднал съм в/у крака на стоящия пред мен приятел.
Докторът каза, че не мога да отида дори до супермаркета и на всеки 10 мин. трябваше да сложа лед в/у мястото, което болеше. Но резервациите бяха направени, самолетните билети бяха купени и затова не ставаше в последния момент да се обадим и да кажем: Много се извиняваме, но ние не можем да дойдем. И затова аз бях на болкоуспокояващи, които да ме държат на крака и така полетите Истанбул-Мюнхен, Мюнхен-Лос Анджелис беше кошмарен.
Дж.Камерън е режисьор дал тон на световното кино и създал 3Д филмите, който казва сщо, че бъдещето е на тези филми.  Затова в този филм ”Sanctum” е събрал много нови неща.
М/у нас се завърза много интересен разговор. Аз го попитах: Вие имате сертификат за водолаз и в новия филм, в който се говори за тях, давахте ли им съвети? И тогава се отвори приказката, че и аз имам сертфикат и съм водолаз. Аз обичам свободното плуване.
Като гледах  ”Sanctum” направо ми спря дъха. Струва ми се, че този филм е подготовка за Аватар 2., защото знаете той смята да снима и втора част. Но този филм много ми хареса и направо го казах на Дж.К.
Той е гледал епизодите в Езел с моето участие и възкликнал: Ооо, това е много хубаво. Във връзка с това аз какво мога да кажа, освен че съм много щастлив. Сцените в Езел, които е гледал Дж.К. сме снимали точно за 1 ден, две минути екшън се снима от сутрин до късно вечерта.
Сцените със Секиз станаха спонтанно, както си обядвахме с Керем Чатай го решихме. Точно тогава аз имах планове за чужбина. Първо Англия, после Америка и Полша, където исках да се обучавам и да работя. И бях решил да не участвам в никакви сериали. Имам един проект за игрален филм, чиито снимки ще започнат може би преди месец юни.
И за догодина имам един проект. С Ай Япъм ще подновим договора. Екрем Чатай и Керем Чатай за мен са важни хора. В ”Menekşe ile Halil” и ”Aşk-ı Memnu”, а после и в Езел  се получи добър диалог с тях. За престоящия сезон съм много развълнуван. Характера, който ще изиграя е много различен. Още един интересен проект. Надявам се хората да го харесат.
Ролята, която най- много ме затрудни до сега е тази на Ангела в мюзикъла ”Grease". За мен беше много важен опит. Преди да изляза на сцената казах: Дайте ми дрехите, няма да изляза на сцената, ще се прибера. В последната минута направо ме бутнаха на сцената.
За колието си К.Т казва: Вярвам, че ме пази от уроки и затова откак съм го купил не излизам без него.
Колекционира регистрационни номера. Купил е и от Лос Анджелис, също и плакати на Фидел Кастро, играейки бейзбол, на Бриджит Бардо и на Бийтълс.
Трудно е да живееш сам ерген. Живея сам в Улус. Сутрините закуска от мама, кафе с татко, което ме мотивира. Аз дълго време живях далече от това. Накрая ги откъснах от Еренкьой и ги настаних на 3-я етаж в моята къща. И сега без да си измия лицето отивам у тях и там си измивам лицето.
Обичам музиката. Чуя ли отнякъде музика и веднага ухото ми се обръща натам.  Тази година за вкъщи купих пиано. И без това имам едно пиано минало, знаех да свиря няколко мелодии. И мисля отново да почна на уроци по пиано. Освен пиано си купих и ел. китара, на която искам да свиря. Всичко каквото ми хареса искам да слушам. Ибрахим Татлъсес, Ахмед Кая и Металика. А почти всички албуми на Таркан притежавам. Намирам го за много талантлив.

Ире Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Така е, Кивоманията е заразна и не минава никак лесно, при някои като моя милост никога Satisfied
И аз като теб вярвам, че скоро всичко ще си стане както преди. Все се надявам, че и този вирус ще изчезне изведнъж, както стана с испанския грип , дано! Hands Pray И ще можем отново да се наслаждаваме на нашата невероятна "болест " Heart Всичко ще се оправи! Stuck Out Tongue Winking Eye

Алинка Heart Eyes Точно така, и това ще мине ...
Благодаря за сладките Зейнеп и Кадир Heart Още една много любима двойка Heart Eyes

# 636
Ире, Диве, Алинка, Фенче HugHeart, благодаря ви за споделеното! Hands Plus1Flowers Tulip
Утре ще пиша повече......

как Мави ще работят по време на карантина.....!
https://twitter.com/mavi/status/1260279651135565835

лека вечер Hug

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 22:11 от Airra

# 637
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes Flowers Hibiscus

Да и покажа на Ирето Heart Eyes един братовчед на Киво, с когото доста си приличат / предполагам, че е син на чичото, на когото прилича самия Къванч. Другия също му е братовчед, но сигурно от страната на майка му
Скрит текст:

Хубав ден! Hug

# 638
Привеет! Hug
Фенче Kissing Heart втория текст, който сподели снощи, от коя година е?
кой го е превеждал?
това е резюме на едно интервю с очилатко/забравих му името на журналиста Wink/-а американките наскоро го преведоха цялото.
аз бях правила частта-в която разказва за мюзикъла......
ето ги видеата.....

Диве Hug
Цитат
Ние отдавна си имаме рубрика - С Къванч, когато го няма.
И да си знаят американките, че ние сме първи.
да!! Grinning
прекрасни гифчета с Мюрвет!
за протокола, Фахрие влезе в 14 серия.
Я да те питам....опитвам се да свалям гифчета  с giphy от моментите с нея- от този канал https://www.youtube.com/channel/UC2C8NjaSAVrzDE4YvD9TIkw
и не ми се получават?! затова ли казваш, че няма материал с нея?
Али Kissing Heart
Цитат
А ние сме в очакване осъществяване на творческите планове на Къванч.
Дай Боже да бъде!
Hands Pray
за двойката Сеит и Мюрвет- многократно съм споделяла, че това е моята любима двойка в КСШ....знам, че повече фенове на сериала биха настръхнали от тоя факт, но двамата-Къванч и Фахрие бяха толкова красиви и хармонични  един до друг..... ами не мога да им устоя Yum

Ире Kissing Heart, ще си поиграя по трудния начин/рязане на видеа/ но ще направя гифчета.
А при теб- това, че сте помогнали на вашите и сте се разкършили след карантината е чудесно! Blush

какво съм приготвила днес.....
един клип с морските адреналинови занимания на патрона
с приятеля му Едхем-2017

пак с него-Мави/2017

Къванч и Фарах-на премиерата на СП

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 15:24 от Airra

# 639
Здравейте, момичета!

Днес вече съм отново аз - отпочинала и пълна с енергия. Animal Bee

Айре Heart Eyes ,
Отново си ни споделила много интересни неща, благодаря ти! Flowers Hibiscus Клипчетата с преведеното интервю на Къванч, при първа възможност ще ги изгледам. Аз май съм го гледала, но ще си го припомня. А това посещение в Америка коя година беше? Thinking
Киво има много интересни хобита, като гледах кличето, което си ни приготвила за днес, чак и на мен ми се прииска да съм там, но тази година за жалост, май няма да посетя турските брегове. Confused
Алинка Heart Eyes е писала, че комшиите се подготвят за летния сезон и е така, но от информацията, която имам съдя, че нещата няма да бъдат като предишните години. Да има шведски маси и всеки сам да си избира и сервира ястията - май, май няма да стане, шезлонзите ще бъдат разредени, абе въобще няма да е същото. Именно затова поне за сега не смятаме да рискуваме... Много съм съгласна, че и това ще мине. И хубавото, и лошото минава. Знаем ли това определено ще се чувстваме по- добре и ще бъдем по- свободни!
Айре Heart Eyes ,
Радвам се, че имаш такова желание за правенето на гифчета. Аз пък дори не мога да прикача гифче. Вчера толкова ми хареса гифчето на Мурка, което Дивето Heart Eyes сподели, но не можах да го прикача, защото надвишавало нещо си. Grinning А преди съм качвала, интересно защо сега не става. Thinking
Браво на Мави, така се прави. Наистина са взели предпазни мерки. Hands Plus1
А Фарах на снимките, които си споделила, ми изгежда много младичка и май е леко по- пухкава, отколкото в КСШ. Може би я виждам така заради по- различния цвят на косата или стайлинга, не знам. Grinning

Фенче Heart Eyes ,
Благодаря ти за всичко споделено! Flowers Hibiscus Голяма прилика има Къванч с чичо си и с братовчед си. Ха, наистина е голяма, но сме единодушни, че от патрона по- хубав си няма!
Много ми бяха интересни откъсите от интервютата, които си ни споделила. Blush Много добро и приятно впечатление прави, че Къванч не се е нахвърлил веднага на главната роля,ами  напротив- преценил е, че няма достатъчно опит и е предпочел да изиграе второстепенната роля на Берк, браво!!! Но от съдбата си не можеш да избягаш. Не мога и не искам да си представя друг Мехмет, защото Киво изгира перфектния Мехмет. Heart
Знам, че ти харесваш повече Сеит  с Шура, много страстна двойка, много. Взаимоотношенията им съвсем леко ми напомнят на тези, които Бехлюл и Бихтер имат, визирам страстта, пламъкът, бурните характери.Феновете май харесват повече Сеит и Шура. А Мурка, в лицето на много фенове е тази, която ги раздели и май е доста хейтвана. Но аз не виждам нещата по този начин и Мурка не е причината за тяхната раздяла, според мен. Може би харесвам повече Сеит и Мурка, защото именно Фе даде живот на Мурка, но не мога да отрека, че в моите очи си паснаха чудесно. Усещам ги така, както и Айрето. Heart Eyes
А ти как си днес, отпочина ли или продължавате с пълна сила? Simple Smile)

И ето, че има ли желание, има какво да обсъждаме. То става толкова естествено и непринудено, много ми е хубаво. Надявам се и на вас да е така!!! Heart

Желая ви много хубав следобед! Hug

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 18:14 от Irinak

# 640
Ире Kissing Heart, ама много си ми словоохотлива, пупу Blush
естествено, че има какво да се обсъжда при наличие на време и желание! Wink
Фарах, да малко по-различна е...аз нея съм я виждала и доста слаба и по-пълничка.
Къванч е бил в Америка-за да се срещне с Дж. Камерън- през 2011 г.
за гифчетата, когато надвишават мегабайтовете, има един номер....изписваш
и м/у скобите слагаш адреса на гифа, който си копирала.
Олелее заблудила съм те, снимката с Киво и Фе била фотошоп Rolling Eyes срам Laughing

още един коментар от америк. ТТ

OMG, каква би била тази карантина без Къванч?! Всяка вечер съм с поредният от епизодите му. Carpisma, Kuzey, Behlul и все още любимият ми Gumus. Никога досега не съм бил толкова обзета от актьор. Талантът му никога не свършва. Той е във всеки герой и аз се чувствам така, сякаш ги познавам. Заплаках, гледайки Музафер и се посмях на Саръ Сарухан. Няма ли край таланта му ?? Прочетох всичко за Босфора и уча малко турски. Дори ми се наложи да си купя турски чаши за чай. Чудя се дали той осъзнава какво влияние е оказал върху много от нас, които искат да научат повече за Турция и обичаите им. Някой ден бих се радвала да ги посетя, но засега ще продължа да гледам Къванч. Нямам търпение да видя какво ще му донесе бъдещето./ Donna Dee Westerdale

# 641
Привет отново, Айре Heart Eyes Ире Heart Eyes Благодаря и на двете за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes  от 2014 г.е, поне така съм писала, когато съм ви го припомняла, като гледам аз съм го превеждала, после явно ти си допълнила това, което не бяха превели подругите, общо взето е смес от турско - руски - английски Laughing нали така правим, докато не стане добре, да не звучи тромаво .
Ире Heart Eyes така е, нашето гардже си е най-хубаво! Heart Никой няма неговата фина красота, като изписан е, но най-вече няма неговата харизма и поглед, мен именно с това ме спечели, не толкова с красотата си. Е, не отричам, че тя най-вече ме накара да се заинтересувам от него. Но, ако беше само красив, без таланта, който ме държи вече толкова години тук,  да съм го забравила отдавна Stuck Out Tongue Winking Eye
Много си ми е хубаво и на мен тук, това е мястото ми за релакс след работа. Радвам се, че и ти се чувстваш така Heart
Аз много харесвах Мурка и Сеит и никога не съм мислила, че тя раздели Сеит и Шура. Разделиха ги много други неща, доста хора спомогнаха за това, глупавата им гордост и инат, а най-вече това, че  не споделяха един с друг, Мурка няма нищо общо. А Шура си я обичах повече, защото тя беше любовта на животът му, заедно бяха едно цяло. Подхождаха си повече и по възпитание и по култура и по манталитет много повече, отколкото с Мурка, нека бъдем честни. Колко зор видя Сеит да я промени, толкова беше задръстена в началото Laughing Мурка ми хареса не само заради това, че беше красива, но и с гордия си независим нрав, именно заради това я хареса и Сеит. Знаете, че аз любимки сред актрисите нямам, но бях доволна, че повериха тази роля на Фахрие, изигра я страхотно! Та на мен и двете двойки много ми харесаха, но с Шура някак беше друго ... наистина струеше страст между тях, много ми бяха любими и ми беше мъчно за тях, въпреки хубавия финал ... Фарах беше много слабичка в КСШ, после се закръгли, но пак е много чаровна, на мен поне ми е много приятна, а и като актриса ме спечели още в 1 серия, а честно казано се питах как ли ще изглежда до Къванч. Най- много ми харесваше с пусната коса в 1 сезон, а после с късата прическа.
Бях на работа и отново съм изморена като куче ... имаме едно игрище, без децата толкова време е обрасло с трева, махаме я, а е много трудно, тя се е вкопала между асфалта, цели чимове откъртваме, без ръце и кръст останахме, но още малко ни остана ...
Айре , благодаря! Flowers Hibiscus И аз преведох още едно, харесват ми много! И в същото време се успокоявам, че не сме само ние обсебени от този талант, значи сме си наред Laughing А Дивето Kissing Heart е права, американките са след нас, моля, моля ... ние дори си имаме стихове от Катето за него Simple Smile
Цитат
Светлините в залата угаснаха.
Възторжената публика притихна.
Надеждите в копнеж прераснаха.
Очакването на МИГА ни се усмихна.

Талантът ти изригна от екрана
с палитра от емоции безбрежни.
И ролята единствено за теб избрана
душите ни обгърна с чувства нежни.

Не спря да се раздаваш до финала.
И не спести частица от талант.
А тази роля истинска и зряла,
в короната ти заблестя като брилянт.

Защото...Ти си КРАЛЯТ!
Цитат
Преминаване през карантината с помощта на героите на Къванч. Послание 4

„Благодаря, Къванч, че ни вдъхнови и ни помогна на всички да преживеем тези тежки времена.“ За първи път срещнах Сеит през 2016 година. След него миналата година гледах за първи път „Kузей Гюней“ и нещо във вашия характер и в характера на Kузей наистина ми се стори и все още мисля така, че вие си приличате. Улових се, че разговарям за това със съпруга си, семейството си, приятелите си и дори с няколко непознати. С празен календар, заради нашето „стоене у дома“ в САЩ, си помислих, защо да не използваме това време за отваряне на дискусионна група във ФБ, посветена изключително на обсъждането на " Кузей Гюней " на английски. С помощта на KTNA това се превърна в реалност. Този и миналия месец Къванч помогна на всички нас да оцелеем в тази пандемия. Смяхме се заедно, плакахме заедно и намерихме много приятели. С някои от тях ние водихме наистина прекрасни задълбочени дискусии. И така, благодаря ви за прекрасния характер на Кузей, за това, че ни вдъхновихте и ни помогнахте да оцелеем в тези трудни времена.
Клаудия Итън
И това ми хареса. Божеее, някои броят дори часовете ...
Цитат
Крик души фанатов💥
Любимый Кыванч Татлытуг!
699 часов прошло с твоего последнего сообщения в Insta ... с тех пор мы не слышали от тебя ничего...
Ты в порядке? Мы только хотим , чтобы ты подал признаки жизни ... Скучаем по тебе, дорогой.
Наистина ли няма и една снимка в ИГ си Къванч ??? Така прочетох при подругите. А за колажа на Киво и Фахрие, ами и без да съм специалист разбрах, че е колаж, за това и не го отразих Smiley
Казах ви, че съм на премиерата на ХС Heart

Ох, само какви верни думи каза Бану за Гюней ... И Саами на Хандан, евала на сценаристките! Hands Plus1

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 20:04 от queen_fenka

# 642
Фенче Kissing Heart почивай!
да, така процедираме с преводите!
За мен пък Сеит и Шура никога не бяха едно цяло, нито успяха да се опознаят истински в Русия, а после в Истанбул кой и какво ли не ги разделяше.....
Фарах ми харесва най-много с късата коса и с повече грим.
Блгодаря за новия превод..и на мен ми хареса! Hands V
Цитат
Наистина ли няма и една снимка в ИГ си Къванч ??? Така прочетох при подругите
ами провери де! Wink
няма такова нещо, всичките му снимки са си там.
https://www.instagram.com/kivanctatlitug/

вчера Онур е имал РД, да е жив и здрав!
страхотен тандем бяха!

и да, много силен разговор м/у Саами и Хандан, в думите им се криеше половината смисъл на сериала!

лека вечер Hug

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 20:50 от Airra

# 643
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Много окъснях, но ще забравя утре.
Наистина съм сбъркала серията, в която се появява Фе в КСШ.
Сбъркала съм, защото гифчето с появата на Мурка,
го изразявах като видео, не от епизодите,
а  от голямо прехвърляне на по-кратки клипове. Е, не стана никой.
Да, доста от видеата не могат да се изтеглят от сайтовете за гивчета.
Та за това рязах на по по-малко от минута откъси с друга програма
и после ги качвах на сайта за гифчета, та после ...
То чакане, то нагласяне,  изхвърляне, и пак отначало, докато излезе нещо.
За 15 - 20 секунди чакам часове и не винаги става, особено за КСШ.
Навремето бях правила и други, но нали съм много подредена в архива си,
трудно ги намирам. Спомням си, че ги бях сложила всички оцелели в един пост,
но не си спомням кога. Ето и сега едва извадих тези >>>

Лекинка!!!

# 644
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes Flowers Hibiscus Диве Kissing Heart благодаря! Flowers Rose

Хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт