Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 116
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Привеет! Hug
Фенче Kissing Heart
Диве Hug да, голяма играчка е правенето на гифчета по тоя начин.
Благодаря и за новите, които си донесла! Flowers Hibiscus

пак няма нищо ново, честно казано не ми харесва факта, че няма никакви новини от нашите.....Pensive а и ми  се разваля  настроението Sad

е намерили са в ТТ тая снимка #tbt 2017

Башак е излязла странно, все едно е мината през ФШ Wink

това не помня слагахме ли го?
от 4 март.... класация  на най-популярните турски сериали във Франция.

първото селфи в историята Laughing

и Соципол/не е Имдб, там сме след 10 място/

хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 21:34 от Airra

# 646
Здравееейте! 🦋

Фенче 🥰 ,
Благодаря за кафенцето и за всичко, което си споделила! 🌺
Ох, сещам се как Сеит се мъчеше да накара Мурка да спи с нормална пижама. 😂 Каква сладка бешее само, как се вайкаше и срамуваше от Сеит. Много са малко техните моменти, но пък за сметка на това са ми много, много любими. 😻
Супер, че припомни творението на талантливата ни Кате. 🤗
Като чета мненията на американките, които сте донесли с Айрето 🥰, ме обземат познати чувства. И те като нас доста са хлътнали по Киво и по героите му! 😎

Айре 😍 ,
Отново си споделила много неща, джанъм, благодаря тии!! 🌺 И на мен ми е кофти, че няма новини...дано годината да не завърши така, както започна. :/ Но каквото е писано, това ще стане. 🙏 Ще се молим да е за добро.
Уау, браво - 2ро място в СП. Така се прави. Но Арас забелязвам, че в момента е топ в Турция, браво на него.
Наистина Башак е излязла странно на тази снимка. Мисля си, че снимката е леко пипната от някой фен. 🤔
Аз за първи път виждам тази класация за сериалите във Франция. Става ми доста тъпо, че само турците не оцениха КСШ, както подобава... Берен също фигурира с два много успешни проекта. Дано втори сезон на “Атийе” излезе скоро.
Пък наистина бяха като от приказка, както Фенка 😻 каза, Сеит и Шура, де. На мен тя ми харесва с визията си в Русия.
А аз не забелязах, че снимката на Фе и Киво е колаж, така се прехласнах. 🤪😂

Диве 😍 ,
Ооо, чудни,чудни гифчета, много благодаря. 🌺 Оценявам труда ти! 🙏

Хубав следобед! ☀

# 647
Привет, дружки - Айре Kissing Heart Ире Kissing Heart благодаря ви за споделеното! Flowers Hibiscus
Днес съм много лаконична, но хиляда пъти ми дава грешка, не мога да поствам, сега по чудо се пооправи, нямам нерви вече. Ще трябва да се заеме сериозно синът ми с лапито, като се върне от морето, да преинсталира всичко, но се чудя после как ще вляза тук, не си помня паролата Smiley Ще трябва да се регистрирам наново сигурно Thinking Нейсе! Ще го мисля.
Ире Heart Eyes, наш шекер мисля, че само с Фарах и Сонгюл има такива снимки, ако не броим и онази с Ойкю зад гърба му. Дори и с Берен не знам да са се снимали само двамата, може, но поне не помня ... Не зная защо, но е факт, че не се снима така с никоя друга от партньорките си. Седеф не я броя, тя му е като сестричка.
Още едно послание от американките да ви преведа, докато не се е бъгнал пак компа Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Kivanç North America
Пройдя через карантин с помощью персонажей Киванча. Послание 5.

«Интересно, понимает ли он, какое влияние он оказал на многих из нас, желающих узнать больше о Турции и обычаях» О боже, каким был бы этот карантин без Кыванча!
Каждая ночь - это еще один из его эпизодов.
Столкновение, Кузей, Бехлюль и еще мой любимый Гюмюш.
Я никогда еще не была так увлечена актером.
Его талант не иссякаем.
Он - каждый персонаж, и я чувствую себя так, словно знаю их.
Я плакала, глядя на Музаффера, и смеялся над Сары Саруханом.
Неужели его таланту нет конца??
Я прочла все о Босфоре и немного изучаю турецкий язык.
Мне даже пришлось купить турецкие чайные чашки для моего чая.
Интересно, осознает ли он, какое большое влияние он оказал на многих из нас, о желании узнать больше о Турции и обычаях?
Когда-нибудь я хотела бы побывать там, но сейчас я буду продолжать наблюдать за Кыванчем.
Не могу дождаться, чтобы увидеть, что принесет ему будущее.
Донна Ди Вестердейл
Цитат
Преминаване през карантината с героите на Къванч Послание 5
" Интересно, разбира ли той какво влияние оказа той на много от нас, желаещи да да узнаят повече за Турция и обичаите и ? "
О, боже, каква ли би била тази карантина без Къванч !
Всяка нощ - това е още един от неговите епизоди.
Сблъсък, Кузей, Бехлюл и още любимия ми Гюмюш.
Никога до сега не съм била така увлечена по актьор.
Неговият талант е неизчерпаем.
Плаках, гледайки Музафер и се смях над Саръ Сарухан.
Наистина ли няма край талантът му ??
Прочетох всичко за Босфора и изучавах малко турски.
Дори ми се наложи да купувам турски чаши за чай.
Чудя се дали той осъзнава какво голямо влияние е оказал върху много от нас, за желанието да научим повече за Турция и обичаите им?
Някой ден бих искала да отида там, но засега ще продължа да гледам Къванч.
Нямам търпение да видя какво ще му донесе бъдещето.
Дона Ди Вестердейл
Упс, това нещо ми е познато, май Айрето Heart Eyes го беше споделила, но нямам възможност да проверявам, извинете ме, ако е така.
Хади, после пак ша дода, ако успея, де Grinning

# 648
Фенче 😍 ,
Радвам се, че надделяваш над лаптопа и успяваш да пишеш! 🤗 Отново желая да бъде разрешен проблема, че така не си е работа... А за паролата - мисля, че ако помниш имейл адреса си, няма да има проблем да възстановиш паролата си или по- скоро да зададеш нова.
Не е лаконичен постът ти, ами си е чудесен.
Аз не бях забелязала това за партньорките на Киво, което писа. Ама май наистина е така и ми е много интересно защо.
Между другото турския манталитет си е едно нещо. 😃 Забелязала съм на премиерите им на филми или сериали, че стоят като истукани един до друг. Единствен Къванч леко да докосне партньорка иначе при другите това е рядкост. Не мога да разбера  такова поведение , но нейсе. 🤨
Това са снимките за сравнение, които ми попаднаха най- бързо, не мислите, че визирам само Енгин. Simple Smile

Даа, това Айрето 🥰 го беше превела вчера, ако не ме лъже паметта.
Преди забравих да ти благодаря, Айре 😍, за трика, който сподели относно гифчетата. Ще се пробвам да го приложа.

Желая ви спокойна вечер! 🌝

# 649
Фенче Kissing Heart, споко.....има опция "забравена парола" ...и трябва да си знаеш имейла.
аз колко пароли съм си сменила така, ехеееее Mr. Green
за снимките на Къванч с партньорки... хех с Берен е имал доста близки моменти-извън кадър Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.youtube.com/watch?v=PKcBksrh8ac
https://www.youtube.com/watch?v=rEGeD51nbIk&t=65s
Скрит текст:
Grinning

Ире Kissing Heartблагодаря ти за всичко, което си споделила!! Blush
снимката на която са Киво и Фе, аз също не знаех, че е колаж, виждала съм я отдавна, сега ми попадна пак и не знам защо реших, че е истинска, по онова време не бях толкова в час. Wink
За КСШ-аз лично предпочитам да има толкова много фенове в Северна Америка/и не само/, от колкото да е бил с по-висок рейт в Тр.
а за манталитета в ТР - и кой как застава на премиери-зависи си от много неща, от хората, от ситуацията Wink Не мога да отлича Къванч като някакво изключение, а и той си е сдържан, като типичен скорпи. Stuck Out Tongue Winking Eye
моментите с Мурка и Сеит бяха супер сладки Heart Eyes
утре ще постна гифчетата.......

Гледам раздвижване при Ранини и Бирсен с новини за дизита.
и за Чачо има новина за бъдещия му проект, голяма изненада......

лека Hug

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 22:24 от Airra

# 650
Ехооо, ето ме пак! Laughing Да ви кажа, моето лапи май по-добре работи по късните часове, а рано сутрин го мързииии Stuck Out Tongue Winking Eye
Ирко Heart Eyes там е работата, че 2011 г. когато се регистрирах във форума не го направих аз, а синът ми. Тогава не знаех и снимка как се качва даже Blush Надявам се той да помни Thinking
Колкото до Киво, мисля си, че е така, защото му е писнало да му приписват веднага връзка с някоя , не знам ... Щом дори и за Седеф съм чела , че му я приписват като бивше гадже Smile
Айре Heart Eyes е, помня, как да не помня колко си бяха близки с  Берен, особено тя как му се хвърляше на врата при всяка тяхна среща  Stuck Out Tongue Winking Eye аз друго имах предвид Smile Дори си мисля, че именно след това, заради слуховете, които се носеха за тях двамата на времето е станал доста по-сдържан знам ли Thinking Ето, дори са  документирани Stuck Out Tongue Winking Eye Защото пък след време определено се избягваха, кой да ни каже какво се е случило ...

Лекинка! Ако ме няма утре сутринта, да си знаете, че лапито ми е обявило отново стачка Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 651
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Големи резили гледах днес в "риалитито".
Та за това само две кивчета в рубриката - С Къванч, когато го няма.
Не са за лека нощ, но  пък за сутрешна тренировка стават.

# 652
Добро утро, дружки! Hug

Диве Hug твоите кивчета са много добри за разсънване, благодаря! Flowers Hibiscus

Хубав ден! Hug

# 653
Хелоуу Hug

Диве Hug, ммм и аз си бях харесала втория гиф с Кадирчик!!! Heart Eyes
Фенче Kissing Heart, хах Берен му се хвърляше, но и на Къванч явно му е било бая приятно....имали са доста близки колегиални отношения......Wink
има и един друг момент, през 2010 е бил с Идил, а след това пак се събира с Азра, която е била доста ревнива Wink
както и да е, минало бешело.....Hands V

Ире Kissing Heart, първа порция гифчета........аз обичам да правя по-дълги.

хубав петък!
...............................
от Ранини, от днес.......

Да, да, OGM Pictures по принцип се съгласува с Kıvanç Tatlıtuğ. На масата има два проекта. Все още не е ясно кой от двата ще бъде. Сериалът ще бъде подготвен за международна интернет платформа.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 13:06 от Airra

# 654
Привет отново! Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss
Е, не виждам да му е било неприятно на Киво Laughing
Ранини потвърждава, че ще си имаме проект, но какъв ще е, йок. Нищо, поне знаем със сигурност, че имаме какво да чакаме, да видим само кога ...
Страхотни гифчета си направила, браво! Flowers Bouquet
Ох, тази сцена беше незабравима Grinning Как готино я гледаше, докато не видя дългите и гащи Smiley Добре се посмя

Няма ли най-сетне да се покаже този нашия ...

Да се посмеете малко Laughing Макар, че на нас не ни е много смешно, не знам какво ще става
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 17:11 от queen_fenka

# 655
Здравейтеее! 🦋

Айре 🥰 , Фенче 🥰 , Диве 🥰 ,
Благодаря ви за всичко, което сте споделили! 🌺 Чудесни сте!
Хубаво е, когато влезнеш в темата, да видиш, че има нови постове. 😊

Оо, аз не знаех,че са спрягали Берен и Къванч навремето. Не знаех, че са го спрягали и със Седеф. Ами то излиза, че с почти всички негови партньорки са го спрягали. 😂

Преминавам към това, което ме заинтригува най- много, а именно това, което е написала Ранини. Благодаря ти, Айре 🥰, че ни го сподели! 🌺
Еха, наистина ще си имаме проект, нямам търпение да разберем повече за него!!! 🙏 Само живи и здрави и това време ще дойде много скоро!!!

Айре 🥰,
Благодаря за гифчетата, невероятни сте - и ти, и гифчетата. 🤗 Тази сцена с пижамата ми е една от любимите, хехе. А Мурка как се радва на целувките на Сеит 😻, ама и как няма, че кой не би се?! Още веднъж благодаря, че донесе тази красота! 😘

Фенче 🥰 ,
И ти много хубави неща си споделила, благодаря! 🌺 Ах, тези фенове, които имат снимка с Къванч и са го видели, са истински късметлии. Завиждам им, признавам си... Аз в мадам Тюсо така треперех от радост, а си представям на тях колко хубаво им е било. 🤗
Все още децата няма да посещават детските градини, нали? 🤔

Диве 😍 ,
Реалът е трагикомедия, особено в България, поне според мен. При вас как е?

До после!

# 656
Фенче Kissing Heart, зарадвах се като видях името на Къванч в пост на Ранини, както се оплаквах преди няколко дена, че искам новини за работата му.....Е това, което е написала Ранини ние си го знаем, но предизвика оживление у феновете, някои се радваха, все едно го чуват за първи път. Mr. Green Аз нямам особено търпение, но явно трябва да се заредя с повече Smirk
за спойлера Laughing

Ире Kissing Heart, като гледам колко е заспал форума РС, наистина е приятно, че тук се пише, макар и рехаво Wink
радвам се, че съм те зарадвала! останалата част утре Wink
с голям кеф  ги направих- толкова е хубава и чаровна тая Фахрие и така убедително си играе ролята!!! Heart
айде да те уча и теб!! Wink
готин колаж с фотосесиите си донесла!!

Къванч е последвал в ИГ някакъв Jason George, който явно е свързан с Нетфликс.

приятна вечер! Hug

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 20:41 от Airra

# 657
Ире Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kiss
Ааа, не с всички - най-много с Берен и Сонгюл Laughing Имам предвид жълтите им вестници, иначе феновете нали ги знаеш, все очакват, че ГГ непременно трябва да са заедно Satisfied
Напротив, канят се към края на другата седмица да ни отворят ДГ, родителите нямат търпение Smile Само се чудя как на толкова малки деца ще им обясняваме, че не трябва да ни гушкат, че трябва да пазят дистанция, че не трябва да сядат на пейките, не трябва да играят в пясъка, нито на пързалките и др. уреди ... а за яслата просто не ми се мисли как от разстояние ще им сменят памперси, ще ги хранят, преобличат аджаба ? И с часове с маски и ръкавици ... Ама, каквото има да става, ще стане, дано само всичко е наред.
Мммм ...

Ох, бе ... някои фенове наистина имат страшен късмет :plus1 Премиерата на ХС в Ротердам
:

Споделям за теб един превод от едно предаване с Киво, Алихан, Бюшра и др., нямам идея дали го има на 1 стр. Hands Plus1Слагам го в спойлер, че е дългичко
Скрит текст:
Водеща : - Желаем приятна вечер с предаването " Gece gunduz " Продължаваме да говорим за кино.Тази седмица, на 16. 02 ще се състои премиерата на филма " Давай, синко "който заинтересува всички и който всички много очаквахме. Преди премиерата решихме да поговорим с Алихан Тюркдемир, Къванч Татлъту, Бюшра Девели, Бора Егемен и Фърат Парлак. Филмът е заснет от Бора Егемен по сценария на Фърат Парлак със съдействието на компанията "25 film " Поздравяваме ви, вчера вие споделихте вълнението си с нас и ние заедно гледахме филма. Аз, като зрител все още съм под впечатленията си от него. Ще се опитаме всичко да разкажем, без подсказки на зрителите. За Къванч, след " Сънят на пеперудата " да се реши да участва в нов филм не е много лесно решение, ти самият за това винаги говориш. Какви са твоите впечатления от филма след вчерашното гледане ?
Къванч : - За начало ... Много се радвам, че ни поканихте в предаването.
Водеща : - Благодаря!
Къванч: - Бих искал да кажа малко повече за някои детайли. В самото начало дори го нямаше самия сценарий. Когато с Фърат, с "25 film " и с Корай седнахме и започнахме да обсъждаме, имаше единствено начало, развръзка и края на историята. Мислехме, че можем да изменим края, а аз попитах такава ли ще бъде историята - ще я има ли тази история със съвместната конфронтация / противопоставяне / между баща и син ? Т. е основата на сюжета ще бъде тази ? И той каза " Да " Тогава, без дори да видя сценария казах, че искам непременно да взема участие в проекта. В този момент работата над сценария вече приключваше. Дори простия разказ на Фърат ме подтикна да се съглася. А сега ние завършихме работата си и гледахме филма. През цялото време на снимките ние бяхме заедно , нашия скъп Бора също беше с нас. Аз искам много да му благодаря, той вложи много в този проект. Даже самите зрители ... Аз не искам разбира се да говоря за всички детайли ...
Водеща : - Да, за сега ще мълчим за това
Къванч : -  Те сами ще видят целия този труд, какъвто, разбира се има във всеки филм.
Водеща: - Да, точно това говорихме и с Фърат, това е много чиста работа.
Къванч : - За мен тя се отличаваше от другите. След " Сънят на пеперудата " ... " Сънят на пеперудата" за мен е много специален проект, това беше много излитащо и разширено начало на кинокариерата, т. е киното много силно се отличава от телевизионните платформи.
Водеща: - разбира се
Къванч: - Там вече има съвсем друго съдържание , което между другото така и трябва да се използва. По-точно и разширено ...
Водеща: - Което има своя главна тема ...
Къванч: - Да, разбира се. Това е моето лично мнение, с което може и да се поспори. Аз за себе си реших, че това е специална платформа ... Заради това особеността на дадения проект за мен е в това , че сюжета се основава на борбата на баща заради сина си.
Водеща: - Да ... това е много специална история за баща, който има специален син. Това е борба, за да остане на крака заедно с него, да остане в този живот. Във филма е показана всичката решимост и смелост на бащата. Неговото сърце е така силно, че историята, независимо от всичко става силна.
Сред нас е най-красивото дете на света. Разбира се, всички деца са красиви, но Алихан заема специално място в сърцата ни, този малък мъж показа такова майсторство във филма. Ти самият гледа филма вчера, доволен ли си от себе си, радваш ли се ?
Алихан: - Да, доволен съм. Всички отлично изиграха ролите си.
Водеща:- Всички отлично играха, да. Да играеш с батко Къванч ролята на Ефе беше ли ти трудно ? Не искам да издавам нищо, но за актьора това е трудно изпитание. Беше ли ти трудно, имаше ли тежки моменти ?
Алихан: - Имаше, тъй като те с батко Юджел водеха много смешни разговори, невъзможно е да не се смееш. Но, между другото учителят Бора всичко отлично ми обясняваше и аз успях да направя всичко.
Водеща: - Да, трябва да се работи
Къванч: - Той има такъв талант ... Искам нещо да разкажа. Един ден на снимки ... Когато зрителите гледат филма, ще разберат, че повечето сцени на филма се снимат на морето и в лодката.
Водеща: - Ще кажа, че имаше забележителни пейзажи
Къванч: - Да, много топли кадри ...
Водеща: - Да, и на нас ни се прииска подобна топлина
Къванч: - Той дойде на снимачната площадка, а ние с Бора работехме над сценария. По-точно работим над сцената, която трябва да заснемем скоро. Той се качи при нас на кораба, гледайки в краката си. А аз си помислих - Боже, защо така ни подмина, без да поздрави, това сякаш не е той. Попитах Бора: Той поздрави ли ? Бора каза, не. Алах, алах ... След няколко минути аз го попитах " Алихан, ти не ме поздравяваш. Защо ? Да не би да си обиден за нещо ? Ти винаги поздравяваш, целуваш всеки от нас. А той ми отговори " - Аз се концентрирам батко Къванч, след снимките на сцената ще ви целуна всички" Готвел се.Казах му: -" Алихан, извини ме, аз те разсеях, можеш да вървиш" Да, извиних се пред него.
Водеща: - Ние всички трябва да се учим от теб, ти си великолепен и това е истина.
Вече говорихме, че тази история е много специална. Аз искам да попитам Фърат : - Има ли история, която те вдъхнови ? Защото можеш да срещнеш такива хора в живота, аз самата познавам семейство, които имат специално дете. Имаш ли такива познати ?
Фърат : - Аз нямам познати с проблемите на това дете, но в сюжета има хора, с които лично се познавам. Всичко това съм го слушал и виждал. Нямам познати с такъв точно проблем, но започвайки работа над сюжета, проведох дълги разговори с различни хора. Да, има деца с такива проблеми в общуването. И тези деца могат да преодолеят тези проблеми чрез различни методи. В крайна сметка, главното се явява това, че бащата е готов на всичко за своя син. Но, за бащата няма по-лоша ситуация от тази , да е невъзможно да чуе от своето дете, че го обича и че му е необходим.
Водеща: - Той иска да чуе това поне един път
Фърат: - И даже повече. Аз, дори като приготвям храна на синът си го питам - Хареса ли ти ? Даже знаейки, че той ме обича.
Водеща: - Това е много силна връзка и ти ми се струва, че каза, че да бъдеш герой за едно дете е много важно. Бащите са герои за своите деца. Така и трябва да разбираме тази история.Да ви задам въпрос и на вас / към Бора / Историята е много силна, но тя се държи на таланта на актьорите
Бора - Да
Водеща: - Ако гледаме на всичко от тази гледна точка, какви са вашите впечатления от филма ? От гледна точка на режисьор ?
Бора: - Ще кажа това ... ние с Къванч по-рано сме снимали десетина рекламни роли. Да кажа така - нямах съмнения в това, че той веднага ще влезе в роля. За кино с кратък срок е важно какъв ще е малкия актьор. След срещата ни с Алихан, която продължи само час, ние вече бяхме уверени, че ще заснемем този филм. Същото беше и с Бюшра и с брат Юджел. Мисля, че това е много важно. Сценария е много труден. Доста е трудно да го въплатиш в живота.
Водеща: - Много е трудно да не прекрачиш границата, зад която трябва да останеш ...
Бора: - Много
Водеща: - Защото всичко може веднага да стане като обикновена сапунена опера
Бора: - Ето какво исках да кажа накратко на семействата с такива специални деца. Фърат направи своята работа както трябва, все пак той искаше да разкаже за проблема с общуването на подобни деца с очите на самото дете. И ние разбира се, не искахме да се ползваме от автентични истории на деца с подобни проблеми. Филмът изпълни своята задача.
Водеща: - Да кажем така. Никой не извлича изгода в дадената ситуация.
Бора: - Вярно е
Водеща: - Родителите продължават да живеят и да се държат до толкова нормално, колкото могат. Това касае и самите деца и маниерът им на общуване с децата.За това тази история има връзка с всеки.
Бора: - Именно за това нюансите на актьорското майсторство и начинът / маниера/  на подаване на историята на зрителя е много важно. Иска ми се да вярвам, че направихме хубава и необходима работа. Работейки над филма, ние никога не засегнахме темата, че тази ситуация се явява болест и за това бяха необходими определени рамки. Това е наше решение, което също се явява определена конфронтация / противопоставяне / Помислихме, че явявайки се такъв / Ефе / това не значи, че той не може да изпълнява музика, оставихме и тези рамки встрани.
Водеща: - За това всичко стана естествено.
Бюшра играе много критична роля. Напълно да разкажем не можем, защото това ще разкрие изненадата.
Бюшра: - Ще мълчим
Водеща: - Аз гледах филма и ми е трудно. тя играе майката на Ефе, това можем да го кажем. Да. Но ти би била и отлична русалка, какво мислиш по този повод ?
Бюшра: - Говорейки каквото и да било за Лейля е много трудно, защото всяка дума касае развръзката на филма. Лейля всъщност ... Ай, ай  ... и това не бива да говоря, и за това не бива. По-добре да оставя мнението за образа на зрителите.
Водеща: - Тя е критическия момент в цялата история
Бюшра: - Всъщност - моята роля е определен вид поддръжка на проекта.
Водеща: - Но, след гледане на филма, всичко ти хареса, нали ?
Бюшра: - Да. Филма се оказа много топъл.Въпреки, че по жанр филма се явява драма, аз много се смях по време на гледането. Това е много уютна история, пълна с надежди. Така мисля аз.
Водеща: - Да, да! Това не е филм, който сипва сол на раната.
Бюшра: - Да
Водеща: - Това също беше направено в норма. Аз искам да разкажем малко за капитан Али и за самия Ефе. Капитан Али - това е човек, подобие на когото би трябвало да има повече хора в света. Ние искаме такива прекрасни хора да бъдат повече. Самият Къванч е също прекрасен, но на нас ни е нужен капитан Али.
Къванч: - Да
Водеща: - Успя ли да се поставиш на неговото място? Това е много важен аспект в актьорството.
Къванч: - Той е забележителен човек.
Водеща: - Много. Аз много го обикнах
Къванч:- Да кажа така ... Че ... Не искам да го опиша с една дума. Дори и да не го познавам лично, неговото внимание към детето, неговата позиция трябва да бъдат пример за подражание. Но, вътре в него ... неговото отношение с баща му, това, че е от Каш ...
Водеща: - Освен това, да предадем нашето уважение и поздрав на Юджел Ертен
Къванч: - Да, батко Юджел  е нашия учител, хубаво е, че той беше в този филм. Това е невероятно майсторство. Никого не мога да си представя на неговото място. Отново му благодаря, отлично се сработихме. Ако говорим за Али ... Али е от Каш, рибар, т.е занимава се с риболов. Той има лодки, също така работи с туристи. Той е един от капитаните, работи заедно с баща си. Много наивен, той съвършено не крие своите чувства / нито радост, нито мъка / Той е такъв, какъвто е.
Водеща: - Ти така хубаво успя да уловиш всичко, ето това е и филма. извини ме, че те прекъснах
Къванч: - Не, моля ви
Водеща: - Аз просто искам да кажа, че това е и самата същност на киното. Нужно е да забравиш , че ти се явяваш Къванч Татлъту. Това разбира се, не е лесно, ти си много красив мъж и ние желаем да виждаме Къванч, но там ние видяхме капитан Али. Твоето състояние, мимика, жестове, ти разговаряше неразбираемо, точно като хората от тази местност. Не е ли така ?
Къванч: - Да, аз специално заради това се отправих към Каш за две седмици. Ходех на риболов. Това е също така и мое лично хоби, увлечен съм по това.
Водеща: - Ето ти и полза
Къванч: - Много исках да ме съпровожда местен човек от Каш, да разговаря на този диалект с мен.Той да бъде от там и да говори като всички тях. Защото аз самият съм от Адана, родил съм се и съм израснал там - Отправям оттук любов и уважение на Адана, на всички вас. Разговаряйки със свои , близки хора , ти веднага ставаш друг, даже разговаряш по - иначе
Водеща: - Моментално!
Къванч :- Моментално. И аз, разговаряйки с членовете на моето семейство или със стари приятели, веднага започвам да говоря на техния "език" Нужно е да уловиш този момент . Как той разговаря със своите клиенти, как разговаря с баща си, как говори с жената, появяваща се в неговия живот ...
Водеща: - Също така има моменти на разговори със съседи
Къванч:- И разговорите със съседите. Това са детайли, на които е нужно да се обръща внимание. Искам да кажа, че за мен основната подготовка беше следната : тази наивност на децата, те говорят това, което чуват. А родителите ги ругаят, че не трябва да се говори така. Ние израстваме с тези предупреждения. Тази наивност е много важна. Али и до този момент е под въздействието на тези същите предупреждения. Той показва своята реакция, дори и тогава, когато не трябва. И той е много мил, такъв е, какъвто е.
Водеща: - Много естествен.
Ти се снима във филм, как  беше ? Алихан се е снимал в сериали, в реклами, но във филм - за пръв път. Хареса ли ти ? Би ли се снимал отново във филми ?
Къванч: - Той има повече филми от мен
Водеща: - Ние току- що  за това говорихме. Знаем всичко за Къванч, но за Алихан нищо, какъв позор. Извини ни, моля те.
Къванч: -  Алихан  е опитен актьор, приемам това.
Алихан - Не, не батко Къванч
Водеща: - Нужно е повече от обикновени извинения. С нас е свършено, позор. Харесват ли ти филмите ? Харесва ли ти да се снимаш във филм?
Алихан: - Да
Водяща: - Ще се снимаш ли отново ?
Алихан : - Навярно да
Водеща: - Навярно да... А как е с училището ? Всички се интересуват от това, как успяваш да съвместиш и двете неща ? Получава ли ти се ?
Алихан: - Много е просто. Когато съм на снимки, не мога да ходя на училище, но когато няма снимки съм там.
Водеща: - А когато не си на училище, от приятелите ли разбираш за уроците? От къде ги вземаш ?
Алихан: - Изобщо не ги взимам. Дълго време взимах лични /частни/ уроци.
Водеща:- Лични уроци ... И най-вероятно с малките актьори си имате различни методи на работа
Бора: - Да, разбира се.
Водеща - За това дори не е нужно да говорим
Това беше отлична работа, за всички нас, за зрителите. Този филм ни учи на много. Желаем ви успех! Благодарим ви, че приехте да участвате в нашата програма. Всичко хубаво!

Айре Heart Eyes ами нормално да се оживят феновете, този човек се загуби направо, то бива, бива, ама ... И аз не блестя с особено търпение вече, но се старая да не мисля, така по-лесно го преживявам Smile Благодаря ти за всяка новинка, която намираш! Heart Дано все пак скоро научим нещо ... поне за кой проект става дума, но това могат да ни информират само от Нетфликс, мисля, че така стоят нещата.
Лека вечер! Hug

# 658
ЕКСКЛУЗИВНО: Съвсем скоро стартира един от най-дългоочакваните турски сериали! Mr. Green

https://tvnovellas.blogspot.com/2020/05/ironia-na-sadbata-btv.ht … X__VjDfi0jsTucBAw

# 659
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Поздравления за гифчетата!!!
На финалната права сме в чакането за новини от Къванч.
Още една седмица и ...
Четох, че Робърт Де Ниро с нетърпение чака роля за короната.
Та се сещайте,  какво си мисля за новите проекти на Къванч.
По отношение на приятелските отношения между партньорките,
в това число и при Къванч, според мен зависи от техния манталитет.
Берен е толкова пряма и силна, че изобщо не ѝ пука какво ще кажат другите.
Винаги е била открита. Чувства се и сега, че са приятели с Къванч.
Дори последния път на наградите, дори в тъмното в салона, си размениха поздрав.
Пак нарушиха "протокола". Ами специални са им отношенията.
А имат и много общи приятели-колеги - Йъмаз Е., Белчим, Едже, Хилал, ...,
Доколкото знам, за другите партньори на Берен, може да се каже, че са добри колеги.
Колкото до това, дали и какво е имало между тях с Къванч - ами нищо особено, освен яка работа.
Берен и до ден днешен чества рождения ден на първата си любов - Ефе,
загинал още през 2004 година в катастрофа.
Нямам притеснения за другите партньорки. Къванч е професионалист и истински мъж.
Ядосваха ме само фенките на една от партньорките, които намесваха Башак.
Но Къванч, като мъж на място, им скъса мераците и на фенове и на журналисти.
Е, честито за Ирония на съдбата. Скоро >>>

Скрит текст:
Иначе за положението тук - Всичко е разписано по дати,
дори за този, който не може да чете - има с картинки.
Та не се пита, кога отваря мола и кога ресторанта затваря.
Много обидно ми звучи, че нашенци се връщали в родината, за да се лекуват,
защото тук не ги лекували. И това казано от най-генералните.
Миналата седмица ходих в една от най-големите болници на преглед.
Празно. Ясно. Чисто. Спокойно. Няма чакане. Обслужиха ме като на вип - пациент.
Обидена съм от това, че ако си дойда, ще има карантина, но дори и да няма,
ще ме гледат, като идваща от "рискова страна".
Ще създам дискомфорт и на близките си, защото нали е срамота да ида на хотел.
Не искам и 3 часа да се душа в самолета с маска и със спътници, 
които се връщат за да се лекуват.
Няма да изтрая и като добавим автомобилната гума. Абсурд.
Днес тренирах в градския транспорт с маска. Още не е задължително.
Ами не става. Нито мога да дишам, очилата ми се изпотиха, та започнах да кашлям,
вадя шише с вода, свалям маската ... А на това отгоре, ако с една маска пътувам,
на връщане трябва да съм с нова маска. 
Добре, че не пътувам в пиковите часове, та може да се сяда през ред. 
Да, кофти е положението, но по-бива.  Поне няма кой да ми вика, че съм тулуп и че ще умра.
Според мен пикът мина, тогава, когато нямаше мерки.
Сега следва - икономическите последици. Вече първите се почувстваха в цените в супера.
Извинете за отклонението!

Общи условия

Активация на акаунт