Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 115
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Хубава събота! Flowers Blossom
едно шарено кафе за добро настроение Blush

Диве Hug, съгласна съм с това което си споделила, само не можах да разбера какво имаш впредвид с ......
Цитат
Четох, че Робърт Де Ниро с нетърпение чака роля за короната.
Та се сещайте,  какво си мисля за новите проекти на Къванч.
и за спойлера Hands V
а това, че Сблъсък/Иронията ще го дават през лятото, ноу комент Mr. Green

тоя Jason George/когото Къванч последва в ИГ/ е продуцент и писател към Нетфликс
Работил е и в/у Пазителя и Атийе.
https://www.imdb.com/name/nm5404569/?ref_=hm_rvi_nm

Снощи една арабска фенка сподели това>>
писала е на Башак да ни постне нова снимка, че Къванч много ни липсва. И Башак е отговорила, че ще го направи....

това си го откраднах от ВК-чакаме Laughing

и един Кадир, който обработвах наскоро

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 18:37 от Airra

# 661
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Не очаквах, че скоро ще го пуснат Сблъсък, очаквах го есента, но се радвам, че скоро ще си го гледаме отново. Нямам търпение даже Smiley
Диве Kissing Heart благодаря за интересния пост, споделям всичко казано от теб! Kiss Дано си права и скоро да получим новини от нашия рахат локум Hands Pray Време е! Само за Робърт де Ниро нещо не можах да схвана какво общо има с проектите на Киво, обясни, моля те!
 И аз се питам как ще издържам по 6 часа с маска и ръкавици ...

Още хубави спомени ... ех, дано скоро отново ни залеят такива незабравими емоции Two Hearts
Цитат
Статия от журналистката Назлъ Менги
Това е нещо невъзможно " Хайде, сине"
Мина пресконференцията и прожекцията на филма " Хайде, сине" Въпреки, че очите ми се насълзяваха много пъти по време на прожекцията, аз се сдържах да не се разплача. Защото ако бях започнала да плача,
плачът ми щеше да стигне за цял киносалон. Но, по време на финалната сцена беше невъзможно да се въздържа и бях принудена да се разплача... Гледаме историята на баща, който се бори заради само един поглед и една усмивка на синът си, който живее в свят, далечен от всички човешки удоволствия и радости. Режисьорът на филма Бора Егемен засне тази история толкова чувствено и проникновено, че всяка секунда от филма те трогва до дъното на душата ти. Мисля, че думите не стигат, за да се опише таланта на Къванч Татлъту в този филм, той трябва да се види със собствените очи. Всяко негово движение, мимика, поглед те карат да преживяваш буря от емоции. В определен момент дори забравяш, че гледаш най-красивия мъж на Турция, тъй като неговото актьорско майсторство превъзхожда красотата му. Дори ако оставим на страна проникновената история на Ефе и Али, на този филм си струва да отидеш, дори само за да видиш другите баща и син - историята на искрената любов между Али и неговият баща капитан Хашмет. Да видиш великолепния актьор Юджел Алтан в тази роля доставя удоволствие. Малкият актьор Алихан Тюркдемир изигра отлично своята роля. Бюшра Девели играе ключов образ в тази история.  Феридун Дюзагач с песните си и таланта си допринася много за филма. Саундтрака на филма е много проникновен, това са все творби на Фахир Атаколу.
Благодарение на прекрасния летен пейзаж на Каш нашата тъга по лятото посред зима поне малко утихва.
 Обезателно трябва да гледате филма " Хайде, сине" Това е история за най-искрената любов, това е съвършено невероятен филм, докосващ дълбините на човешката душа.
Цитат
Ревю от Ipek Durkal-Haberturk Gazette "Най-красивия баща, който съм виждала"

Миналата седмица, ходих на премиерата на ХС. Премиерите по принцип са досадни, защото нямат почивки. Нямаш време да отидеш до тоалетната, дали ти харесва филма или не, стоиш си на стола до края....
Но с ХС-нямаше нищо такова. Филмът свърши и ние все още стоим на местата си- заковани,  толкова ни е погълнал филма!!! Всичко-от историята- до снимките, от играта-до музиката............ трябваше ни време за да се върнем в реалния живот.
През 1993 г. гледах спечелилия 7 Оскара, филм "За моя баща"/който не е свързан с историята на ХС/също така бях прикована за стола. Години след това.... имам същото усещане. Ако бъда честна, не очаквах такъв шокиращ филм.
От Къванч Т. излезе един гигантски актьор. Той отвори напълно нова страница в своята кариера, с този филм. Той е най-красивия и невероятен баща, който съм виждала.

следват хубави думи за Алихан, Фърат Парлак, Бора Егемен, Фахир Атакоулу, Юйсел Ертен

Няма значение, дали филма ще направи милиони в Бокс офиса или само 10 000 ще го гледат. Този филм е чест за Турското кино.

Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Прекрасни кафенца си ни поднесла и страхотен Кадир! Heart А, дано наистина Башак ни зарадва най-сетне!
Това видях в Тийми
Цитат
Официально! Компания OGM Pictures подписала контракт с Кыванчем Татлытугом на два проекта. Один из них, сериал, будет выпущен на цифровой платформе, о другом информации пока нет
Чаго щял да играе пирата Барбароса. Време е да разберем и нашия какъв ще го играе, нали ?
Хубава събота! Hug

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 12:15 от queen_fenka

# 662
Привет, дружки! Animal Bee

Айре Heart ,
Благодаря за кафенцето и за обработения Кадир! Heart Eyes
Щом Къванч е последвал въпросния и почна да се пише, че има два подписани договора, се надявам работите да са опечени. А дано!!! Леле, колко ще е хубаво ,ако наистина е подписал договор за два  проекта... Но да не слагам тигана на печката, докато рибата не е хваната още. Grinning За по- сигурно ще си чакаме потвърждение от Киво или от екипа, с който ще се работи.
Охо, дано Башак наистина ни сподели нещо! Зарадвах се, когато видях отговора й и съм в очакване, хехе. Heart Eyes
Аз се радвам, че ще гледаме "Сблъсък", даже много. Разбира се, по- хубаво щеше да е есента, но щом така са решили... А ИН да не би да свършва или ще продължават на есен отново?
Ах, Айре Heart Eyes , колко експедитивно успяваш да намериш всички новинки и да ги споделиш с нас, как успяваш, не знам, но си страхотна! Wink Kissing Heart

Фенче Heart,
Благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus Скоро отново ще имаме такива положителни отзиви, които си ни споделила. Само да приключи всичко това и да започне да снима нашия. Нямам търпение за тръпката, която ще изпитваме. Blush Интервюто, свързано с ХС, също ми беше много интересно. Много е красив Къванч, когато е хванал бронзов тен, направо е като Аполон, хаха. Heart Eyes
Чаатай да не би да има нов проект?! За Нетфликс ли отново?
Супер, че ще работите, Фенче Heart Eyes Много родители в момента са затруднени, защото няма кой да гледа дечицата и затова те не ходят на работа, а и на вас дечковците ви липсват. Определено ще е трудно, но аз знам, че ще се справите, защото вие го можете! Heart

Диве Heart Eyes ,
Благодаря, че сподели как е положението при вас! Flowers Hibiscus
Скрит текст:
А тулупската история е просто дъното на дъното...
Представяте ли си някой друг МП или държавен глава да се обърне така към народа си ?! Представяте ли си, ако Борис Джонсън или Кралица Елизабет изтърсят подобно нещо?! Аз не мога да си го представя, но си представям как народа ще избухне след подобно нещо... Ужас!

Heart Eyes Толкова много си пасваха тези двамата. Една от любимите ми сериални двойки на Къванч.

Желая ви спокоен и щастлив съботен ден!

# 663

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Големи резили гледах днес в "риалитито".
Та за това само две кивчета в рубриката - С Къванч, когато го няма.
Не са за лека нощ, но  пък за сутрешна тренировка стават.

Уникален!

# 664
Ето моите първи гифчета, хехе. Grinning
Доста аматьорски, но си ги харесвам.

Благодаря ти, Айре!!! Heart Flowers Hibiscus Heart

# 665
Ире Heart Eyes благодаря ти за чудесния пост и поздравления за прекрасните гифчета, браво! Kiss Много са хубави даже, и то от любима сцена, знаеш, че и на мен Мемо и Инджи са ми сред най-любимите двойки Heart

И аз като теб с нетърпение чакам новите емоции, с които ще ни залее нашето момче. До тогава пък ще си гледаме Сблъсък Grinning Радвам се, че ти е интересно това, което споделям от архива, заради теб го правя най-вече Kiss
За Чаго прочетох, че щял да снима за ТРТ1 исторически сериал. Може и с Нетфликс да продължи, не знам.
Колко хубаво, че излъчиха КСШ на Нетфликс на времето ... ето някои коментари от КТСА
Цитат

.........така че, отидох в netflix и го намерих, започва началото и бум- земята спира, сякаш съм в паралелно съществуване! И знаете ли какво? Изгледах всичко и бях хипнотизирана! Влюбена съм в този мъж, не само заради невероятната му външност, но и заради актьорската му игра. Този човек може да играе!
Къде е бил през цялото това време? Е, очевидно в Турция. Но защо не знаех за него тук в Канада? е, добър въпрос! но  netflix излъчи тази сериал и бавно новините за него започнаха да се разпространяват! Не само в Канада, но и в САЩ, както и там, където се излъчва. Живеем с впечатлението, че в С.Америка знаем за всичко, което трябва да знаем, но не знаехме за него.... а Близкия изток го познаваше, плюс още 170 други страни! е ние в С. Америка тепърва ще научаваме за него.

Без netflix, С. Америка вероятно никога нямаше да открие този невероятен талант, kivanç tatlitug. Не мисля, че някога ще забравя началната сцената и тези очи...  и аз бях пристрастена от този момент, като многото други. Телевизията не е същата оттогава. нищо друго не може да се сравни с въздействието на КСШ върху мен, ако става въпрос за забавление.

Винаги съм търсила добра международна продукция или документален филм..... така че както и Вивиан, когато започнах поредицата КСШ, изпитах моментална, безумна любов към този актьор. това никога не ми се е случвало преди! неговият актьорски талант ме плени. а неговия външен вид... уау!
започнах да търся за него в гугъл.. за турската история...за турския език... всичко турско! и тогава през септември го срещнахме! какъв прекрасен млад мъж! приятелски-настроен, скромен, закачлив, енергичен, интелигентен.
благодаря ти за спомените ktna!

Не знам какво да мисля за това, че ще започнем работа с деца ... От една страна наистина много ми липсват вече, разбирам и родителите, от друга ме е страх да не ни затворят отново, само при един случай, ако се разболее някое дете, родител или не дай, боже някоя от нас - повечето сме с всякакви хронични заболявания  Thinking Ще видим! Все пак това трябва да стане, независимо кога, пък дано всичко е ОК.

danilita2006

Продължавам  ... днес ми е ден за мързелуване Satisfied

И малко синя радиация Heart

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 18:35 от queen_fenka

# 666
Ире Kissing Heart, браво, справила си се!! Hands Plus1 /много хубави ГюмМех Heart Eyes/....аз поради технически причини не успях много да ти помогна Rolling Eyes
за новините, които нося...ами имам тренинг Wink....... и ти благодаря за думите! Kiss
Честно казано, това, че Къванч е подписал 2 договора с ОГ медия, не съм убедена на 100%, че е вярно. Освен игралния филм, в който искаше да участва да е пак техен Thinking
но да не слагаме тигана предварително Stuck Out Tongue Winking Eye
поживеем, увидим....Hands V

Аз май предпочитах да дават Сблъсък наесен..и така се бях настроила, но щом БТВ-ту са решили да го пускат сега, ще си го гледаме Wink
Явно, че искат да пуснат 3 сезон на Завинаги-на есен.

Фенче Kissing Heart, благодаря ти за всички красоти, които си донесла!! Flowers Tulip
и за коментарите!!
Със сигурност ще ви е трудно, като почнете наново работа, но ти стискам палци да няма проблеми и заразени!!! Flowers Four Leaf Clover

Няма снимка на Къванч, но има на Башак, послучай РД на Ясемин.

Скрит текст:

и тая снимка ми попадна...с Илкер Wink

лека вечер Hug

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 20:24 от Airra

# 667
Айре Heart Eyes дано да е така! Мен най-вече ме притеснява как ще понеса маската и ръкавиците толкова дълго  Laughing
И аз се бях настроила за Сблъсък есента, но още по-добре, че ще е сега. Няма да почивам тази година, няма да ходя никъде, та ми е все тази кога ще го гледам Grinning
Да, нека не бързаме, все ще се разбере какво, как, кога ще е. Важното е, че има какво да чакаме.
Башак дано ни покаже най-сетне и Киво Stuck Out Tongue Closed Eyes
Тази снимка  с Наим Сюлейманоулу / Наум Шаламанов / сигурно му е много ценна на Киво.
Аз пък попаднах на това, сигурно го помните с мустак Smile

Цитат
Kъванч Татлъту се появи пред камерите в нов имидж. Преди 4 години, в сериала KСШ, известният актьор го видяхме с мустаци, и от тогава сега за първи път се появи отново с мустаци.
В Америка - има Брад Пит, в Англия - Дейвид Бекъм, а у нас го има Къванч.
Нека да правят каквото искат със себе си, ако ще да татуират цялото си тяло, да си пуснат дълга коса или да се подстрижат, с брада или без, нищо не е в състояние да промени статуса им на най-стилни. На красавците всичко им отива.

Лека вечер! Heart Eyes
Иска ми се гиф ей на тази целувка Ирка Heart Eyes  Hands Pray

# 668
  • Плевен / София
Ето моите първи гифчета, хехе. Grinning
Доста аматьорски, но си ги харесвам.

Благодаря ти, Айре!!! Heart Flowers Hibiscus Heart
Hands Clap

# 669
Добро неделно утро! Hug

Хубав ден, дружки! Hug

# 670
Привеет!! Hug

Фенче Kissing Heart
Цитат
Тази снимка  с Наим Сюлейманоулу / Наум Шаламанов / сигурно му е много ценна на Киво.
браво, въобще не зацепих, че това е Наим Сюлейманоулу, наистина много ценна снимка!
а за работата ти-
Скрит текст:
може да си слагаш прозрачна маска, мисля, че е много по-удачен вариант.

ето видеото, в което Киво се появи с мустаци Wink

а ти помогни на Ирка с клипче/от Ютуб/ с тая сцена, на която искаш гифче Stuck Out Tongue Winking Eye

специално за вас двете, че сте най-сериозни с участието си в темата!!! BlushHeart

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 13:44 от Airra

# 671
Здравейте в неделя, момичета!

Фенче Heart Eyes , Айре Heart Eyes ,
Всеки път споделяте много интересни неща и  прекрасни снимки, благодаря ви, дружки! Heart Flowers Hibiscus

Айре, Фенче, Гости,
Радвам се, че са ви харесали първите ми гифчета. Blush

Данилита,
Наистина е уникален Къванч!!!

Айре Heart Eyes ,
Ооо, благодаря за любимите ми Инджи и Мехмет. Чудесно се е получило. Голяма химия има между тях, голяма. Heart Eyes
Ясемин  и Башак са много сладки. Явно наистина Башак много си я обича. Blush
Дано са наистина два проекта. Да,е по- вероятно единият да е филм, а другият да е сериал. Каквито и да са ще е голямо щастие за нас. Само живи и здрави, ще стискаме палци и ще чакаме. Simple Smile)
Много интересна снимка с Илкер. Hands Plus1
Благодаря за интервюто! Flowers Hibiscus Ама да си кажа честно повече ми харесват визиите на Мехмет и Сеит с мустак. Grinning
А да те питам коя сериална двойка ти е най на сърце? Simple Smile)

Фенче Heart Eyes ,
Благодаря за кафенцето и за интересните отзиви. Flowers Bouquet
Заповядай, джанъм. Flowers Hibiscus
Ама каква целувка само, а? Simple Smile) И на мен тази сцена много си ми харесва.

Радвам се, че си отпочинала вчера.

Желая ви добре прекаран неделен ден!

# 672
Айре Heart Eyes благодаря! Flowers Hibiscus
Сигурно така ще стане, шефката със сигурност ще помисли как да ни облекчи работата, винаги мисли за нас Heart
Благодаря за колажа, много са ми сладки тези двамата! Kissing Heart
Ире Heart Eyes благодаря ти от сърце, джанъм! Kiss Тази целувка може би е най-страхотната от многото в сериала! Няма да ти казвам колко пъти съм я гледала тази сцена / бях си записала сериите на видео / Laughing
Сега остава да чакаме кога ще започнат да излъчват Сблъсък. Нямам търпение отново да си го обсъждаме!
И естествено някакви новини около патрона Hands Pray
Много хубав колаж

Хубава вечер! Hug

# 673
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря на всички за споделеното!!!
Ирка, поздравления за гифчетата!!!
Напоследък ми е най-лесно и най-бързо, като ги свалям от тт.

За Данилита/danilita/ още едно тематично >>>

Фенче, Айре, ама какво не ме разбирате за Робът Де Ниро -
Чака нови роли свързани с короната!
Мисля, че и на Къванч ще му предложат такава.
Или най-малкото би било интересно да разкаже под някаква форма,
как е попаднал в болницата по време на пандемия,
какви тестове са му правени, как е протекло лечението.  
Ами не знам за друг от гилдията да е бил в такава ситуация.
Не случайно, цитирах Командарев, който е по образование лекар,
а по професия режисьор, който каза, че в Тр започват да лекуват
още преди да е излязъл резултата от теста.
Да са здрави всичките без изключение и най-вече Къванч!!!

За Чачо се радвам, че ще има нов проект >>>

В рубриката "чул, но невидял" - Онур и новото му севгили ще си имат бебе,
а Туба се е разделила със севгилито си,
в чието заведение беше снимана сцена от ДК >>>

Айре, ама моля ти се, какво значи "най-сериозни с участието си в темата!!!"
Един ден да не успея да пиша и хоп ставам несериозна.
Положението е сериозно.

Скрит текст:
Докато изчета и изгледам всичките
алтернативи, господари,  журналисти, дикофф, слави,  професори, генерали,  
докато превключа на два езика да приемем и предавам и то станало утре.
Да не ви казвам какъв зор са ми и тел. разговори с роднини и приятели,
които ме чакат да си отида, като си мислят,
че това е да се къча на единицата за Горубляне.
И как мерките там са строги, а не като при мен.
Вчера в събота, бях на работа, за да може да съм сама
и в понеделник пак по същите причини.
Ама то тук е слободия, когато искам ходя, когато искам не ходя.

Лека вечер!!!

# 674
Ама каква целувка само, а? Simple Smile) И на мен тази сцена много си ми харесва.

Ире Kissing Heart, супер!! Heart Eyes
Аз съм гледала най-малко Перла, не помня много моментите с целувки м/у Мемо и Инджи, та ако може да ми постнете видеото с тая целувка! Blush
за любимите ми двойки-несъмнено ББ и КуДжес, много  си харесвам и Зейкад, както и имам слабост към Мурка и Сеит.
Фенче Kissing Heart,
Цитат
Сега остава да чакаме кога ще започнат да излъчват Сблъсък. Нямам търпение отново да си го обсъждаме!
да! въпреки, че не очаквам да коментираме кой знае колко, освен ако не дойдат нови пишещи в темата.

Диве Hug, ох извинявай джанъм...да и ти си активна, нищо че е в малките часове на денонощието Wink, но понеже колажа беше с любимците на Ирка и Фенка, затова го отправих за тях.Wink
Това, което очакваш от Къванч, честно казано, аз не споделям мнението ти Smirk
но виж какво намерих..........
2 снимки с Берен и Къванч-с едно и също момче
сега са се появили в СМ

лека вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт