днес, кафето ми е следобедно

Диве
, продължавай в същия дух да ме разсмиваш със спойлери 
но ще е за новата тема.
Фенче
, сигурно ви чака лудница, но дано се нормализират нещата, за да работите що годе спокойно....!Ире
весели празници, не я мисли темата....
ФИ без спор е доста интересен и нестандартен сериал..и Озан Гювен прави доста силна роля в него.
снимката от Флорида и аз не я бях виждала...
)а вие вместо в Анталия се насочете към Бодрум, там има по-голяма вероятност да се срещнеш с Къванч

Пепи
идвам да отговарям на зададените въпроси 
Досега Къванч не е изчезвал за толкова дълго време, но така се стекоха нещата-първо болестта му, след това карантини и изолации и в ТР. А и той явно има някаква причина да не споделя нови снимки. Честно казано почна да ми писва да го чакам да се покаже, но дано е за добро!!!
Снимките със Сонгюл са точно от времето на ЗП - 2009. Къванч никога не имал толкова дълга коса, освен за тази си роля.
Тогава са били в Доха, Катар
и Туба е била с тях.
.................
охх пак се почна с измишлютините

Фенче

Сначала знаменитая пара отправится в лагерь детоксикации в бухте Кабак, затем проведет все лето на своей яхте стоимостью около 1 млн. Лир и совершит поездку по всем заливам Эгейского моря.
Кыванч и Башак , которые провели карантинный период в своём доме в Зекериякёй, также, как и все, находятся в отсчете времени для процесса нормализации. Башак и Кыванч сначала отправятся в Бозбурун на своей яхте. Затем знаменитая пара повернёт свой маршрут в бухту Кабак и отправится в лагерь для детокса и йоги в отеле среди зелени.
Затем они совершат поездку по заливам Эгейского моря на моторной яхте . Пара будет дезинфицировать свою яхту в ближайшие дни.
Знаменитая пара, являющаяся любителями моря, провела большую часть летних месяцев, путешествуя по Эгейскому морю на своей яхте перед процессом пандемии.

Тогава мисля, че си взе толкова дълга почивка, защото беше на края на силите си - 10 години без да спира снимаше сериал след сериал, учеше, направи СП, това няма как да не изтощи и най-енергичния човек. Дано сега действително го прави заради новата си роля, иначе ... ще го гръмна, много съм му набрала! 

Кате, и на теб!

Кате