Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 111
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Ире Kissing Heart, прекрасен коментар за любимия сериал , трогна ме, благодаря!!
е Башак говори за обличане, най-вече за роли!! Wink
Фенче Kissing Heart оооо браво, че си намерила това интервю на Иво, щях да го търся.
Иронията, предполагам на есен.
Но не мога да му отрека в случая самочувствието, че се справя/и с 2 диаметрално противоположни роли, доста добре!!
за задачката на КТСА, аууу затрудниха ме Grinning
А-Къванч
Б-Курт Сеит
Д-Музафер
Ц-Джесур
Е-Кузей

хубав следобед..... с прекрасен момент от КГ Heart Exl

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 13:59 от Airra

# 121
Айре Heart Eyes да, вярно е, ролите на Иво са напълно противоположни, но според мен с ролята на Иван се справи по-добре. Не ме впечатли особено като Младен, поне за сега. Но, е хубаво да пробва всякакви жанрове, това трябва да прави всеки един актьор, ако иска да се развива, за това евала, така се прави! Hands Plus1

Според мен си се справила отлично с разпознаването на очите на Киво, и аз така мисля.
Цитат

Публикация от журнала Temiz Magazin, 26 марта 2020 года 🦋🦋🦋

Башак Дизер Татлытуг: "Работа с Кыванчем - это весёлое удовольствие"

Партнеры Room + Rumors в Нишанташи; Башак Дизер Татлытуг и Дениз Маршан дали интервью журналу "Şamdan Plus ".
В 2016 году, Башак объявила, что свадьба с Кыванчем Татлытугом была одним из поворотных моментов в её жизни, Башак Дизер Татлытуг сказала о своей личной жизни:
“Наш брак идет очень хорошо. Мы работаем вместе в рекламных проектах, сериалах. Это слишком весело. Кыванч очень рад, что я одеваю его. Иногда я говорю: "Разве ты не устал от меня? Работай с кем-то другим, если хочешь". Он отвечает: "Ты спятила?! Я не хочу никого другого, когда я нашел тебя". Это очень приятно.”

P.S. Полное интервью с Башак Дизер Татлытуг и Дениз Маршан для журнала Şamdan Plus будет опубликовано в нашей группе сегодня вечером.

Ако не е много дълго, обещавам да го преведа. Ако е, само най-важното Laughing

# 122
Айре 😍 , Фенче 😍 ,
Благодаря ви!!! 🌺 Пак сте донесли чудни неща.
Ами за сега няма да го гледам, защото още ми е твърде пресен. Обичам да повтарям след време. ☺
Сега мисля да започна да гледам сериал на Нетфликс- Короната. Разказва за живота на кралица Елизабет втора и да ви кажа честно, ми е адски интересен животът ѝ.

Ох, аз с очите не мисля, че ще се справя. Сигурна съм за Курт Сеит- В и Джесур -С. 😀

Аз ТВ много рядко гледам, даже въобще. Изгледах един-два епизода на Съни бийч и това беше. Единствено започнах да гледам “Новите съседи”, защото адски ме забавляват. 😀😀😀 Но не винаги.

А тази вечер ще си гледам Чукурова. Ох, кога ли ще гледаме нов Кивов проект. 🥺 Но нека отмине Короната, а после и това ще стане! 🙏

До после! 😘

# 123
Иренце Heart Eyes
А, не става въпрос сега веднага да го гледаш повторно КГ, за по-нататък беше думата Blush
От новите бг. сериали, които пуснаха съм впечатлена най-много от Ягодова луна. Интересен сценарий и доста добра игра на актьорите. Гледам си и Завинаги и Откраднат живот, много ми харесват и двата.
Но,  това красиво талантище ужасно много ми липсва на екран ... Добре, че си гледам Кузи всяка делнична вечер Heart Дано не го чакаме прекалено дълго Hands Pray

Нещо много сладко за настроение и повдигане на духа Heart

# 124
Ире Kissing Heart, имате ли абонамент за Нетфликс?
След Короната/много актуално заглавие Laughing/ може да се прехвърлиш и на КСШ, сигурно си го забравила и ще ти е интересен, а и ще се любуваш на Фахричка. Yum
Цитат
Ох, кога ли ще гледаме нов Кивов проект.
май и Киво не може да ни отговори на тоя въпрос Disappointed Relieved

Фенче Kissing Heart, много сладко Blush
превели са интервюто, не мога да повярвам Grinning Давай само по-интересното!!!
https://vk.com/kivanctatlitug_fanclub?w=wall-141465076_77315
https://vk.com/kivanctatlitug_fanclub?w=wall-141465076_77316
Скрит текст:
Окончание интервью с Башак Дизер Татлытуг и Дениз Маршан для Журнала "Şamdan Plus" (часть вторая)

❗❗❗Не копировать, только репост.

- Журналист: Каковы поворотные моменты вашей жизни?
- Башак Д.Т .: Во время учебы на факультете коммуникации Университета Мармара, в прошлом я также брала уроки у преподавателей дизайна Университета Мимар Синан, потому что я хорошо рисовала и поняла, что хочу прогрессировать в области моды. Когда мои учителя сказали «Башак должна улучшить это», я поехала изучать итальянскую культуру и выучила итальянский, а затем отправилась во Флоренцию, а затем в Милан. После того, как знаний моего университета не хватило, Я изучала моду в Martins. Я начала работать в Вакко, 3,5 года проработала ассистентом Ченгиза Уса, главного дизайнера мужского отдела. Затем я начала работать в качестве главного дизайнера в Bilstore. Мой следующий поворотный момент - сериал Aşk-ı Memnu/Запретная любовь. Потом я перешла от дизайна к стилю; Я оставила дизайнерскую работу в 2008 году. Другим поворотным моментом является то, что мы развиваем наш бизнес с Дениз и открываем выставочный зал Room.
- Журналист: Вы как-то строите чёткие планы?
- Башак Д.Т .: Да, я проектный человек, запланированный, запрограммированный, дисциплинированный. Я не пугаюсь трудностей, это наоборот стимулирует. Поскольку я всегда делаю шаги в своей жизни, я продолжаю думать дважды. Я солдат - Овен (смеется).
- Журналист: А ты вышла замуж, разве это не переломный момент в твоей жизни?
- Башак Д.Т .: Нет? Конечно, это также большой поворотный момент. Я вышла замуж в 2016 году и думаю, что это самый прекрасный момент в моей жизни.
- Журналист: Как обстоят дела с твоим браком?
- Башак Д.Т .: Наш брак идет очень хорошо. Мы также можем работать с Кыванчем; в рекламе, сериалах и фильмах. Это также очень весело. Кыванч очень доволен моей одеждой в его повседневной жизни и на работе; Иногда я даже говорю: «Слушай, работай с кем-то, если хочешь, тебе не скучно?» Он сказал, что ... «Ты спятила?! Я не хочу никого другого, когда я нашел тебя". » говорит он. Так мило! (Смеется.) Конечно, я пишу статьи о мужской моде в газетах уже 10 лет. Кстати, Кыванч в основном делает свои комбинации в своей очень насыщеной повседневной жизни, но он, несомненно, делает покупки со мной. Я также делаю покупки для него, собираю это и несу домой.
- Журналист: Каковы ваши вехи, госпожа Дениз?
- Дениз М: Встреча с Башак в Bilsar Tekstil, затем основание нашего бизнеса под названием 2Shoppers, затем наш рост стайлинга в Ай Япым и Запретная любовь. Для меня было вехой создание бренда Direct Message 5 лет назад, и теперь у меня наступил новый поворотный момент в 2020 году, когда создаются продукты для укладки волос. В моей личной жизни нет поворотного момента, потому что я очень много работаю (смеется). Я в той стадии, когда работа на первом месте в моей жизни.
- Журналист: Давайте поговорим немного о форме, питании. Извините, вы обе в отличной форме, у вас непросто со свободным временем . Как вы это делаетеь?
- Башак Д.Т .: Мой список выглядит следующим образом; есть 2 раза в день, не есть поздно вечером, не увлекаться десертами, вести очень активную жизнь, йогу, длительные прогулки, спортзал, здоровое питание, пищевые добавки и обильный спортивный танец.
- Дениз М: Я не обращаю особого внимания на свою диету, у меня мало мяса, я ем все, кроме него. Я люблю десерт, я ем каждый день, но я занимаюсь спортом, я постоянно в движении. Я катаюсь на сноуборде летом и при любой возможности зимой. Я хожу на бокс 2-3 раза в неделю.
Источник: samdan.com.tr
за Иво-така е, но това, което съм гледала от комедийната му роля и миекото му говорене, ми е много забавно Joy

Башак се е раздвижила в ИГ, но само заради списанието!

лека вечер Hug

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 19:48 от Airra

# 125
  • Варна и...духом на Босфора
Гутен Абенд,милички!
Надявам се всички да са здрави и дано скоро минава лошото.
Немците търсят непрекъснато лекарство,даже набират доброволци за тестване,дано открият скоро!
Иначе чак от вчера са с маски,повечето.
Но-тука при мене вХановер няма тоалетна хартия и брашно отдавна,тоест има,но си я заделят за тях.В Едека поне.
То и сапун нямаше,та оня ден купих.Абе...
Кой Иво?
Аръков ли,малко рода падаме с него,така да се каже.
Моля за нещо-
Не мога да гледам АшкъМемнуту от Vbox от тука.
Моля да ми прати някоя дружка сериите от първи сезон,или поне там от където я видя Бехлюл в банята нататъка ли,не знам нито номер на серия,нито оригинална турска пък Ич.
Да си погледам малко,мъчно ми е за Саръйер,за Истанбул.
Благодаря предварително!

# 126
Гутен Абенд,милички!
Скрит текст:
Надявам се всички да са здрави и дано скоро минава лошото.
Немците търсят непрекъснато лекарство,даже набират доброволци за тестване,дано открият скоро!
Иначе чак от вчера са с маски,повечето.
Но-тука при мене вХановер няма тоалетна хартия и брашно отдавна,тоест има,но си я заделят за тях.В Едека поне.
То и сапун нямаше,та оня ден купих.Абе...
Кой Иво?
Аръков ли,малко рода падаме с него,така да се каже.
Моля за нещо-
Не мога да гледам АшкъМемнуту от Vbox от тука.
Моля да ми прати някоя дружка сериите от първи сезон,или поне там от където я видя Бехлюл в банята нататъка ли,не знам нито номер на серия,нито оригинална турска пък Ич.
Да си погледам малко,мъчно ми е за Саръйер,за Истанбул.
Благодаря предварително!
Привеет Blush
о Иво ти е рода? А знаеш ли , че участва в последния сериал на Къванч-Сблъсък?
за ЗП-мога да ти предложа сериите с руски суб./HD к-во/
мисля, че ще ти е супер, като са ти залипсвали Simple Smile
https://vk.com/videos-62215399?section=album_55452290

# 127
Айре Heart Eyes добре, само най-важното Grinning
Цитат
Журналист -  Кои са повратните моменти в живота ви?
 Башак - Времето в което учех във Факултета по комуникация на Университета в Мармара, в миналото също така взимах уроци от преподаватели по дизайн в университета „Мимар Синан“, защото рисувах добре и осъзнах, че искам да напредвам в областта на модата. Когато моите учители казаха „Башак трябва да подобри това“, аз заминах да изучавам италианската култура и научих италиански, а след това отидох във Флоренция и след това в Милано. След като знанията ми от моя университет не бяха достатъчни, аз започнах да изучавам мода в Martins. Започнах работа във Vacco, работих 3,5 години като асистент на Ченгиз Уса, главен дизайнер на мъжкия отдел. След това започнах да работя като главен дизайнер в Bilstore. Следващият ми повратен момент е Aşk-ı Memnu / Забранена любов. Тогава преминах от дизайна към стила. Напуснах дизайнерската си работа през 2008 година. Друг повратен момент е, че ние развиваме бизнеса си с Дениз и отваряме Showroom Room.
 Журналист -  По някакъв начин Вие си правите ясни планове?
-Башак - Да, аз съм човек на проекта, планиран, програмиран, дисциплиниран. Не се страхувам от трудности, обратното, те ме стимулират. Преди да направя стъпки в живота си мисля по два пъти. Аз съм войник - Овен (смее се).
Журналист - Е, Вие се омъжихте, това не е ли повратен момент в живота ви?
Башак -  Не? Разбира се, това също е голям повратен момент. Омъжих се през 2016 г. и мисля, че това е най-прекрасният момент в живота ми.
Журналист -  Как върви бракът Ви?
Башак - Бракът ни върви много добре. Ние също така можем да работим с Къванч в реклами, телевизионни сериали и филми. Това също е много забавно. Kъванч е много доволен от дрехите ми в ежедневието и на работното място. Понякога дори му казвам: "Слушай, работи с някого, ако искаш, не ти ли е скучно?" А той ... " Ти какво, побърка ли се ? Не искам никой друг, след като те намерих. " - така говори. Толкова сладко! (Смее се.) Разбира се, пиша статии за мъжката мода във вестници от 10 години. Между другото, основно Къванч си прави своите комбинации в своето много натоварено ежедневие, но той несъмнено прави покупки с мен, аз също пазарувам за него, избирам му дрехи и ги нося вкъщи.
Журналист -  Нека поговорим малко за формата Ви, храненето. Извинете, но вие и двете сте в страхотна форма, не Ви е лесно със свободното си време. Как го правите?
Башак - Бих казала, че спазвам следното : яжте 2 пъти на ден, не яжте късно вечер, не се увличайте с десерти, водете много активен живот, йога, дълги разходки, фитнес зала, здравословно хранене, хранителни добавки и много спортни танци.
Дениз - Не обръщам много внимание на диетата си,  малко месо, ям всичко, освен него. Обичам десерт, ям всеки ден, но спортувам, постоянно съм в движение. Сноуборд през лятото и когато е възможно през зимата. Ходя на бокс 2-3 пъти седмично.
Редемче, привет! Дано скоро всичко свърши, да. Бъди здрава и се пази! Flowers Rose
Харесах си този колаж

Лека вечер! Hug

# 128
Фенче Kissing Heart, благодаряя, много ми хареса!!!! KissFlowers Tulip
нямаше нужда да си толкова експедитивна и без това пак пишещите в темата са на минимума Head Band
но въпреки всичко си намираме интересни неща за коментиране, поне на мен ми е приятно...........в условията на карантина Wink

офф отново чета в ТТ - фенките на Киво колко са обезпокоени от бързото разпространиение на вируса в ТР. WorriedWorried

лека.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 23:20 от Airra

# 129
Айре Heart Eyes е, обещах! Ирката нали е тук ? За нея превеждам Heart И на мен много ми хареса интервюто, забелязваш ли колко си приличат само двамата с Киво ?  Трудолюбиви, дисциплинирани, не се страхуват от трудностите ... А Башак си е същински Овен, аз съм същата, мисля винаги по два пъти преди да предприема нещо, но веднъж решила, не може да ме спре никой Smiley Хареса ми много и това от интервюто с двете :
Цитат
Башак -  Възхищавам се на характера на Дениз, тя има черти, които аз нямам, и това ме допълва. Ние двете се допълваме една друга. Нямаме разногласия, но дори и да има такова  ще се реши незабавно. Много е важно също и това, че не вършим една и съща работа. Например, ако аз обличам жените в сериал, Дениз облича мъжете и обратното. Не се месим в работата една на друга.
Дениз  -  Мисля по същия начин и например Башак е толкова спокойна, че запазва спокойствие, дори ако се разрази апокалипсис. Възхищавам се от нейните качества, ние се уравновесяваме помежду си, защото аз никога няма да бъда тя.
Ето по какво още си приличаме с Башачето, добре сме с нервите  Laughing
В  държави с многомилионно население няма как да не се разнася по- бързо вируса, неизбежно е ... Дано всички страни имаме късмет и се спасим от това чудо ... ще стане, но по-важното е кога Thinking
Хайде, още веднъж лека! Hug

# 130
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Благодаря за превода на Фенчето. Паснали са си двамата така е.

# 131
Добро утро, дружки! Hug

Гости Hug Kiss Hands Plus1

С 30 марта начинается повтор трансляции сериала "Столкновение" на канале Mega (Чили).

Приятен ден! Hug Отивам на кино, че вчера не успях да гледам филма на Айча и Шукрю.

# 132
Хелоууу! Flowers Blossom
Гости, благодаря за кафенцето ! Hug
от мен това....да не заслабнем Smiley

Фенче Kissing Heart на кино отивала Laughing
и аз така мисля за КБТ! Hands Plus1
и ние двете сме овен и скорпи... и сме добър тандем Stuck Out Tongue Winking Eye
А Башак и Дениз също са големи късметлийки, че са се намерили!
Ще постна по-късно още интересни неща от интервюто!

ДК   е към финала си в Аржентина

хубав петък!
Wink

това е за Ани Kissing Heart Blush
https://vk.com/icerdecukur?w=wall-70873215_1184795

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 11:53 от Airra

# 133
Дружки, привет!

Благодаря за всичко споделено Айре Heart, Фенче Heart и Гости Heart !
Чудесни сте - винаги като влезна има какво да чета и на какво да се любувам. Simple Smile)

Аз днес окъснях, защото един изпит така ме измъчи, да ви разправям. Платформата е толкова натоварена, че ми изпрати заданието наполовина. Та докато го напиша пак.. и те така, студентски истории. Grinning

Айре Heart Eyes :* ,
Нямаме абонамент за Нетфлиск, поне за сега, ще видим по- натам как ще е.
"Короната" наистина е много актуално сега, ама преди да го отбележиш не се бях сещала. Grinning
Изгледах няколко епизода и определно ми хареса. Сигурна съм, че по- натам пак ще опра до някой Кивов сериал, но наистина не знам кой. Аз май наскоро гледах КСШ чрез линка, който ти ми беше дала. Но нищо чудно да почна пак- любим си ми е. Simple Smile)
И аз се присъединявам- изключително приятно ми е тук. Чувствам се толкова добре във вашата компания и се радвам, че с Фенчето Heart каквото и да става не се отказвате и сте винаги на линия. Flowers Hibiscus Аз от голямата ми пауза до сега съм си тук, дано не се случва пак такава липса.

Фенче Heart Eyes :* ,
много ти благодаря за превода! Flowers Hibiscus Адски интересно ми беше. Още повече харесвам Башак-  прекрасна е и се радвам , че можахме да се докоснем до мислите й. Ще ми се да имаме и интервю на Къванч, но сега няма как да стане...
Ох, дано вече всичко си дойде на мястото! Flowers Four Leaf Clover

Каква игра!!!

Как ревнуваше Зейнеп, хехе. Grinning

А казах ли ви, че Кузей ми е любимец?!

Обновената ми класация изглежда ето така:
1. Кузей
2. Сеит
3. Мехмет

И аз ви желая чудесен петъчен ден! Heart

# 134
Айре Heart Eyes така е, добър тандем сме!
Ире Heart Eyes много се радвам, че ти е хубаво при нас, чувствата са взаимни
И аз все повече започвам да си харесвам Башак, красива, умна, добра и силна жена си е избрал патрона Hands Plus1
И на мен все още Кузей ми е най-любимият образ, изигран от Киво Heart

Ох, съчувствам ти за изпитите, голямо мазало става с тези платформи, дано по-бързо приключи този ужас. На моята колежка и се реве, с двама ученика е, не се издържа ...
Сутринта пропуснах
Скрит текст:
Моята сладка племенница днес има рожден ден, да ми е жива и здрава! Heart

Да ви почерпя виртуално за нейно здраве, има юбилей, става на 30 години!

Общи условия

Активация на акаунт