Анатомията на Грей - Тема №26

• 50 367
  • 811
  •   1
Отговори
# 90
  • Вестерос
Много слаб финал, много слаб сезоб

# 91
Скрит текст:
На мен пък епизода ми хареса. Имаше от всичко наистина.
Мнението ми се препокрива почти с това на smiey_flower, но аз очаквах точно тази реакция от Ричард.
И преди съм казвала че не харесвам Оуен с Теди и "чаках" да ги разделят, но начинът по който разбра беше много грозен и ми стана жал за него.

Като цяло сезона ми беше скучен, но имаше 6-7 добри епизода, които ми напомнят "старата" Анатомия и заради които продължавам да го гледам.

# 92
Скрит текст:
Аз усещам, че е по - слаб, но пак ми е интересен. Определено какво ще стане между Теди и Оуен ще ми е интересна. Нямам търпение да се развие нещо между Мередит и новият доктор. И тъй като имахме сцена с Джо и Джаксън аз все още се надявам нещо да се случи между тях. Маги ми стана по - приятна след като най - сетне намериха момче, с което да имат химия. Много се надявам Ричард и Катрин да се сдобрят.

# 93
Скрит текст:
Ауч... много беше грубо това с гласовата поща на Оуен. Типично в стила на сериала.

От Ричард не се изненадах. Реакцията му беше логична, но все ми се струва, че може да ги съберат.

И да... Де Лука го разболяха Worried

# 94
  • София
Влязох, но никъде не намерих къде да напиша Grey's Anatomy

Може ли линк?
Аз всъщност не знам кой сезон е това?

Не съм сигурна дали мога да сложа линк, но ще пробвам, а ако не ти се отвори ще обясня отдолу.

Скрит текст:

Първо в замунда имаш ли регистация?
Ако имаш като отвориш сайта, отиваш на "банани". Там даваш малко на долу където пише  "категории" там пишеш Grey's Anatomy и натискаш търсене. И ти излизат всички епизоди като най-отгоре е последният излязъл (С16Е21) до името на епизода има бутон за изтегляне.

Направих си регистрация, изтеглих го, как ли не пробвах - е, не мога да го пусна. Няма ли някъде да се гледа Online?

# 95
  • Вестерос
Сигурно нямаш кодъци , за да гледам с програми, би си плеър примерно

# 96
  • Разпиляна във въображението
Добре де, Ричард до края си представяше Катрин, как тя му се извинява, заедно са, тя му дава идеята за рака, след това е толкова време с нея в болницата и след като го излекуваха първата му реакция е веднага да я изгони. Тотално му рестартираха мозъка.

# 97
Да, но реално той халюцинираше заради проблема. Тоест вероятно не е разсъждавал адекватно, че иска наистина да се сдобрят. Но и на мен ми дойде в повече това внезапно подобрение, сякаш чак нереално ми се видя...

# 98
  • Разпиляна във въображението
Така е, но възможно ли е да е така, защото подсъзнателно го е искал? Как е възможно да се изтрие всичко от конференцията напред? Би трябвало да има някакви проблясъци.

# 99
  • София
Вероятно му е дошло много от всичко преживяно и не иска да си усложнява живота с драмите на Катрин. Аз ги харесвам заедно и ми се иска да се съберат.

# 100
  • Вестерос
Той май не се сещаше какво е ставало.

# 101
  • София
Изгледах днес накуп трите епизода, останали ми от този сезон. С първия епизод се чудих през повечето време аз Анатомията ли гледам или по погрешка съм пуснала нещо друго със същите актьори. Чак накрая с драмата на конференцията се пооправиха нещата.
Жал ми е за Андрю, напоследък наистина го правят да изглежда съвсем откачен. Все едно е толкова зле, че живее в болницата, дотолкова се е вманиачил.
Мер и "новия" ги харесвам, дано скоро нещо се зароди между тях.
Амелия и Линк са ми супер симпатични, зарадвах се за тях.
Теди и Оуен и Корасик... Теди най-много ми харесваше с онзи Хенри, за когото се ожени заради осигуровката и после се влюбиха. Сега започва да ми става много противна. Корасик и онази, бившата му жена, ми беше много изсмукано от пръстите. Оуен... ами, жал ми е за него, тъкмо си мислеше, че е намерил щастието и то какво се оказа...
Мисля, че 17 сезон трябва да е краят. То отдавна трябваше да има край, но...

# 102
  • Другата България
Аз сигурно се вторачвам много, но може ли някой да ми обясни как стана така, че докато Теди и Корасик се...обичат, телефонът сам набра Оуен? И то не от момента на влизането на Теди в стаята, а в точно един конкретен разгорещен момент? Корасик ли го направи?

# 103
  • София
Тя май беше тръгнала да му звъни, но просто трябва време, докато се включи на Voice Mail. Иначе, бързаци са, определено Grinning

# 104
Тя го държеше в ръката си като почнаха да се целуват, явно е набрала без да иска.
Много ми е мъчно за Оуен. Теди го чака сто години, но той никога не я е заблуждавал.  И никога не се е отнесъл с лъжа към нея. Силно се надявам да не й прости и да приключи връзката им.

Общи условия

Активация на акаунт