Анатомията на Грей - Тема №26

• 50 442
  • 811
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България
Едно към едно с моето мнение по въпроса е написаното.

# 106
  • Разпиляна във въображението
Оуен най-накрая и дете има, а ще остане без него.

# 107
  • София
Аз не съм фен на Теди(освен в историята с Хенри), но не я виждам толкова виновна. Вярно-изневерява му, но и Оуен си я е помотал години. Все пак, като и се натресе в Германия, тя не го изгони, защото е много невинен. Според мен и неговата любов към нея е някаква изсмукана и все едно се е самоубедил, че е така. От немай къде, като се раздели с всички-Теди си е насреща, дай с нея да пробвам. И после бебето, което се оказа и причината за събирането. Естествено, смятам, че сценаристите са напълно способни да ги съберат в другия сезон. След някой душевен катарзис и у двамата-Оуен осъзнава, че Теди не му е в кърпа вързана до живот, тя пък изживява и нещо с друг, не мечтае само за него. И тъй.
Може и да ги разделят. Тя към практика някъде в Европа пак, Корасик за фондацията ще пътува, ще гледат детето. Оуен...ще си остане с Лео и ще му намерят друга.

# 108
Оуен не я мота с години. Тя се появи в момент, когато той беше влюбен в Кристина и му размъти главата като му каза, че го обича. Оуен се поколеба леко но направи категорично избора си и повече не е имало драми с тях. За мен по-изсмукано е това, че той години по-късно се втурна при нея. Ако в Германия Теди не го беше изгонила, той щеше да си е с нея още оттогава. Иначе аз не вярвам, че я избра, защото я обича и тн. Избра я, защото беше лесния избор и сега си плаща за това.

# 109
Оуен е с тази невзрачна Теди,защото Амелия го подтикна да я потърси.Тя му каза в прав текст да върви при нея и той си опакова военната раничка и хвана самолета за Германия.Далеч не е така романтично.

# 110
Оуен е с тази невзрачна Теди,защото Амелия го подтикна да я потърси.Тя му каза в прав текст да върви при нея и той си опакова военната раничка и хвана самолета за Германия.Далеч не е така романтично.
Хахаха, да. Ама той просто не можа да си намери щастието след Кристина. Тяхното беше олицетворение на приказката за огромната, но невъзможна любов. И след нея нищо вече не е същото, колкото и да се мъчи. Интересно е в каква конфигурация ще ги заварим, защото четох на страницата обясняваха сценаристите, че няма да продължат откъдето са свършили сезона, тоест ще ги дадат след време.

# 111
Може ли линк ,къде си го чела това?

# 112
  • София
И аз моля за линк.

# 113
Обещавам да потърся, дано успея да го намеря, щото съм много смотана и не мога да се сетя къде точно го прочетох Flushed

# 114
  • Вестерос
Ее ще е супер кухо и изтъркано да почнат сезона със след 5 години...

# 115
Да, така е. Но най-вероятно ще го направят, за да не се стане съвсем боза. Иначе сега ще има пак драма Теди-Оуен, драма Де Лука, драма как да се съберат Мер и новия (забравих името), Амилия и Линк с бебешки неща... В смисъл всичко това сме го гледали вече и предполагам, че затова ще искат да го избегнат. Ако е достоверна информация, де Grinning

# 116
Тифани, аз не останах с впечатлението, че ще започнат 5години по-късно. Доколкото разбрах, те имат съкратени 4 епизода заради корона вируса. И въпросът беше дали с тях ще продължат и те казаха - едва ли, по-скоро ще продължим напред. Тююю, как ме е яд, не мога и не мога да го открия това нещо Head Band

# 117
  • София
По-скоро ще става въпрос за месеци. Все пак трябва да се завъртят заформените драми, години по-късно не би имало логика.

# 118
  • София
Може да стане, ако ги дадат като спомени събитията, както в този епизод с конференцията.

# 119
  • Вестерос
5-те години беше пример само. Сигурно ще са месеци до година.

Общи условия

Активация на акаунт