Анатомията на Грей - Тема №26

• 50 452
  • 811
  •   1
Отговори
# 120
  • Разпиляна във въображението
Най-накрая успявам да си доглеждам изостаналите сериали и напреднах доста с Ню Амстердам. И хоп - епизод, в който като споменаха за става, която докарва проблеми на пациента. Веднага познах, че е от нея заради Ричард в Анатомията. Но там нямаше такива преувеличени симптоми като тук, нито им отне седмици денонощно бдение и ровене в учебници. Нямаше загуба на памет и т.н. Издразних се на Анатомията. От много напрежение и тревоги накрая едно нищо, че и излекуването му стана за броени часове.

# 121
За последните 4 епизода били предвидили някой главен герой да бъде убит. Имало жокер за него в последните в епизода на "Станция 19", който не гледам, но ще изгледам тези 2 епизода.
https://www.digitalspy.com/tv/ustv/a32152114/greys-anatomy-death-season-16/

# 122
Ако има общо със станцията там най - често се появява Джаксън, Бейли заради Уорън. Ако е някой от тях съвсем ще се отчаям.

# 123
Изобщо няма да ми е жал за Джаксън.Супер лигав,не знаещ какво иска ,муден и несериозен.За Миранда ще си изплача очите.Дано не е тя.В станцията почина бащата на Андреа.

# 124
Изобщо няма да ми е жал за Джаксън.Супер лигав,не знаещ какво иска ,муден и несериозен.За Миранда ще си изплача очите.Дано не е тя.В станцията почина бащата на Андреа.

С това мнение съм на много повече от 100% съгласен! И за Джаксън, и за Миранда. Той ми е най-антипатичния персонаж в сериала.

# 125
Започнах да гледам първи сезон с дъщеря ми, на 13. Не мога да повярвам колко млади са всички! Забравила съм абсолютно всичко. Поне нямах никакъв спомен от първите две серии... Очаквам някакви спомени все пак да се появяват от време на време. Simple Smile

# 126
Започнах да гледам първи сезон с дъщеря ми, на 13. Не мога да повярвам колко млади са всички! Забравила съм абсолютно всичко. Поне нямах никакъв спомен от първите две серии... Очаквам някакви спомени все пак да се появяват от време на време. Simple Smile
И аз така и набързо стигнах до 12 сезон. А вие къде ги гледате?

# 127
  • София
Аз ги изгледах зимата, първите сезони ги свалих, но някъде към 7-8 ги видях качени в някакъв сайт и оттам ги изгледах до 11-12 сезон някъде...

# 128
Аз от Замунда ги свалям.

# 129
  • Lost in a fairytale ...
Току-що приключих 11 сезон  започнах ги към средата на март. Няма такъв сериал просто. Simple Smile

# 130
А аз току що приключих 12 сезон.
Всъщност, те колко сезона са?
Аз гледам тук
Скрит текст:
filmi7
, но много прекъсва, непрекъснато изкачат реклами... дразня се...

# 131
Delia, 16 сезона са.
Аз обичам най-много първите десет. 11ти и 12ти ми бяха ок, нататък ми станаха малко по - скучни. Но още им се радвам, де.

# 132
За мен лично след шестия сезон качеството падна, след осми пак, а след като Сандра О и Патрик Демпси си отидоха, стана една голяма боза.

# 133
За мен лично след шестия сезон качеството падна, след осми пак, а след като Сандра О и Патрик Демпси си отидоха, стана една голяма боза.

Абсолютно съм съгласна.
Но пак продължавам да го чакам всеки епизод и се надявам на добър финал!

# 134
Аз загубих надежда за добър финал...

Общи условия

Активация на акаунт