Анатомията на Грей - Тема №26

• 51 933
  • 812
  •   1
Отговори
# 495
  • Mediterraneo
Кой е последният епизод, който е излязъл до момента? Сезон 18? Вече се обръках.

# 496
Сезон 18, 8 епизод е послединят.

# 497
Тези дни съм си къщи и се хванах да наваксвам. Оказа се, че съм била гледала до втори епизод на 17 сезон. Сега съм на последният епизод от 17 сезон.

Малко дългооо ми дойде боледуването на Меридит - колко 10-12 епизода ?!? Четох ви от време на време, но съм изпуснала това се че Джаксън заминава... любим персонаж.

Предполагам, че до два дни ще наваксам всичко.

# 498
Ох, много ми липсва сериала, голяма краста е.
И толкоз сезони накуп. Мани, мани...
И сега май излиза края на февруари.

# 499
Ооо паузата ли е в момента? Изгледах първият епизод, много странен ми се стори. Rolling Eyes Хем все едно е 10 години назад, хем след пандемията. Продължавам...
Ще пиша в спойлер от тук нататък, че може да не са го гледали всички.

После мисля да изгледам и Станцията, че и нея я бях зарязала.

# 500
Съжалявам, че поствам пак аз, но не мога да редактирам вече.

Изгледах го  Tada

Скрит текст:
Този Ник Марш докато се сетя откъде ми е познат...  Не го харесвам и не ги харесвам като двойка с Мер. Confused Не харесвам Теди трябваше да си стегне багажчето и да замине с Корасик. Лео в рокли и този/тази non-binary lesbian д-р Кай Бартли ми идват в повече. А попринцип нямам проблем с тези неща. Все повече почвам да харесвам д-р Хейс и актьора е симпатичен, мисля че биха били хубава двойка със сестрата на Оуен. Мисля че Оуен ще оцелее и дано успеят да спасят Фарук.

# 501
nadito0oq
Скрит текст:
Хейс и Мер ми вървяха като двойка, ама сценаристите тогава решиха друго.
Но и със сестрата на Оуен също си пасват.
Теди и Корасик са страхотна двойка. Трябваше с него,съгласна съм и с това.
Рокличките и гей обрата на Амелия също е тъп, ама какво да правиш, то е модерно сега Grinning

# 502
  • Mediterraneo
Сезон 18, 8 епизод е послединят.

Благодаря ти.

# 503
След дългата пауза, забелязвам, че темата в темата липсва вече присъствие.
За да я пораздвижим, споделям моето мнение за епизода от тази седмица и се надявам да се присъедините.
Скрит текст:
Не че някоя друга жена на нейно място би реагирала по друг начин, но Теди се докара до ужасна ситуация - сега или трябва да докладва Оуен, или ако случайно се разбере цялата тази афера, заедно с него ще загуби медицинския си лиценз и дори може да бъде призована в съда като съучастник на това престъпление. Това дори смятам, че ще бъде изпитание за брака им. Поредната наболяла тема, която засяга този сериал и най-вълнуваща от паузата насам.
Уебър методът - самият Уебър още в средата на епизода осъзнава грешката си от тази иновативна практика, честно казано Маги беше права в изказването си, но не смятам, че беше правилно да го осъжда публично. Самоувереността на неопитен човек може да бъде много подвеждаща, а всички стажанти след много изчетена теория и асистентска работа в болница естествено ще се зарадват на скалпел в ръката си и ще полетят.
Шмит никога не е бил от любимите ми герои, но този път му съчувствам искрено. Сърдечни хора като него често страдат и приемат грешките си изключително тежко. Голям контраст са като двойка с азиатеца (още не му помня името), те просто като двойка не си отиват - единият леко невзрачен, а другият - красив и изпънат.
Амилия от два месеца насам е ту крайно дразнещ персонаж, ту леко симпатичен. Напоследък губя симпатията си към нея, нещо и на мен започна драмата й да ми идва в повече.
Това е отношението ми към интересната част от епизода.

# 504
micol95 З и аз да споделя моето мнение за епизода от 3 март Grinning

Скрит текст:
Аз понеже го гледам реводно от 6ти сезон защото моята любимка Теди се появи.. Grinning
Та по епизода. Значи Теди абсурд да докладва Оуен за лекарствата, защото тя самата , но тук не знам дали сценаристите ще се сетят , тя имаше абсолютно същия случай с пациентка която искаше да умре в сезон 6 епизод 18 (която даваха как Оуен и Теди са били в армията, но тук се замотях Grinning) , както и да е... Та Теди помоли Оуен за лекарствата ,но той отказа и така не разбрах тогава как тя самата успя да предостави тези лекарства на жената и да умре. Така че тук ще има страшни драми по-скоро емоционални защото Кевин Макид сподели в интервюта че лечението му ще е като влакче на ужасите и явно ще има доста изпитания в брака с Теди. Нямам търпение сцените с Джо и Теди ще има и Теди явно ще е много емоционална около Оуен и неговите проблеми.
Шмит и аз съм на мнение че не ми харесва и цялата история с умрелия пациент ми дойде too much
Яд ме е за Линк тъкмо нещата потръгнаха с Амилия и тя коренно се промени откакто Линк и предложи брак. Да се вземат с Джо, но да не стане така че и там още по-голяма драма да стане.

# 505
  • софия
ясно, няма да се гледа серията..... явно и при мен се стигна точката на изчерпване....Щом досега не съм я изтеглила...
А какво стана в Оуен? оцелял ли е в крайна сметка? Това ли е първата серия след дългата пауза?

# 506
Излезли са два епизода. Аз не си бях квъщи две седмици днес ще наваксам. И със станцията също.

# 507
17 сезон колко серии е всъщност?

# 508
17 сезон колко серии е всъщност?

17 епизода

# 509
Гледам го в един сайт онлайн - 9 серии. В официалния сайт  на фокс - 12 серии.

Общи условия

Активация на акаунт