Анатомията на Грей - Тема №26

• 49 880
  • 811
  •   1
Отговори
# 795
  • До морето
Спряха го! Не разбирам защо пускат и спират сериал, за който е ясно, че имат епизодите. За сметка на това Приятели, Чичо Чарли и Реймънд ги въртят до безкрай.
Нова се изгавриха по същия начин  с Йелоустоун. Излъчиха 4 сезона и спряха.

# 796
Доста тежки последни 3-4 епизода. В секундата в която видях Пайпър Перабо знаех, че нещо лошо ще стане Grinning. Много добре си изигра ролята.

# 797
  • София
Спряха го! Не разбирам защо пускат и спират сериал, за който е ясно, че имат епизодите. За сметка на това Приятели, Чичо Чарли и Реймънд ги въртят до безкрай.
Нова се изгавриха по същия начин  с Йелоустоун. Излъчиха 4 сезона и спряха.

Здравейте!
Онзи ден открих темата, защото и аз като вас много се ядосах, че отново спряха сериала след края на 6 сезон. Направо съм бясна!
Голям фен съм на Grey’s Anatomy, гледам го на почивки откакто излезе. Последните сезони са ми тегави, но и тях ги следя, не се отказвам. 😀
Снощи си пуснах първите 2 серии на 7 сезон в Disney+, не е като да няма от къде да се намерят и следващите сезони, но въпреки това в мен се надигна недоволство заради постъпката на програмните директори в Star Life.
Хрумна ми и мисля да направя следното:
Ще напиша съобщения в офиц. профили на Star Channel/Star Life в соц. мрежи с въпрос какви ги вършат и кога мислят да продължат с излъчването на следващите сезони. Въртят все едно и също по този канал, а новите сериали, които пускат, на мен не ми допадат.
Предлагам повечко хора да им пишем, пък дано нещо им просветне. 🤣

# 798
Сезонът бил свършил без да разбера Grinning

# 799
  • Пловдив
Патрик Демпси потвърдил, че ще участва в новия сезон Scream
Залагам на това, че Мередит има Алцхаймер Money

# 800
Не се учудвам. За толкова сезони след смъртта му не успяха да намерят достоен негов заместник за сърцето на Меридит.

Интересно как ще го вкарат в сезона - като някой изгубен брат близнак Grinning

# 801
По-скоро като плод на халюцинация

# 802
няма никакви официални новини за това дали той ще влиза пак.

# 803
# 804
Не се учудвам. За толкова сезони след смъртта му не успяха да намерят достоен негов заместник за сърцето на Меридит.

Интересно как ще го вкарат в сезона - като някой изгубен брат близнак Grinning
Или просто нов колега, който много прилича на него, ще му променят малко визията, поостарял и основна тема ще е как би изглеждал ако беше жив

# 805
Момичета, бърза питанка- за сезон 20 от трета серия нататък има ли някъде субтитри или да ги има качени някъде с бг онлайн? Същото питане и за сезон 21 Simple Smile Не ми се гледа без буквички, колкото и да го разбирам, губи се по някой и друг медицински термин и не е същото...

# 806
  • София / Пловдив
Момичета, бърза питанка- за сезон 20 от трета серия нататък има ли някъде субтитри или да ги има качени някъде с бг онлайн? Същото питане и за сезон 21 Simple Smile Не ми се гледа без буквички, колкото и да го разбирам, губи се по някой и друг медицински термин и не е същото...

Нямам идея лично аз ги изгледах по Фокс/Стар лайф. Виж им програмата, хаотично пускат повторения, сега май вървят точно на 20 сезон.

# 807
Последното което е с бг аудио е в замундата.
1 и 2 епизод на 20 сезон.
Питах и ъплоудерката. Не знае кога ще ги качи. Има ги, но много е заета, а файловете трябва да се обработват.
Аз съм го зарязала.
Ако беше обикновен сериал, ще се оправя с инглиша, но с тия термини....
Чудя се дали да не си направя с ИИ сама субтитри да си преведа.
Може да опитам.

# 808
Елора, ако ги правиш, моля, дай и насам Hug

# 809
Аз мога да дам, но ще са машинни.
Иначе може сама да си ги направиш.
Теглиш на английски буквите от адиктет, теглиш торента и превеждаш с тия сайтове

https://translatesubtitles.co/

https://subtitlestranslator.com/en/

https://products.groupdocs.app/translation/bg/subtitles

https://transkriptor.com/bg/%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0 … 1%82%D1%80%D0%B8/

Иначе не знам кога ще го правя, сега си гледам други неща. Може и след 3 месеца Joy

Общи условия

Активация на акаунт