Септемврийската дружина мина първата третина - Тема 3 (2020)

• 37 366
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
  • Terra incognita
Аз започнах да обикалям къщата по мунимум час. Малко като лудите, ама оо- добре от нищо.
Поставила съм си минимум от 7000 крачки.

# 481
  • София
Здравейте! Бих искала да се запиша във вашата тема.
От София съм, 18г.с., термин 05.09. Следя се в Щерев. Скоро не съм ходила. Пропуснах преглед на 20.03, че нямаше кой да ме закара, а сега записах за 08.04. Надявам се всичко с бебче да е добре. Все още не е уточнено дали е момче или момиче.

Забравих да добавя, трета бременност ми е, на 37г. съм. Имам две каки, едната на 9г, другата на 1,6 г. Още кърмя втората. ☺️
Имате ли ФБ групичка?

Бъдете здрави 💗

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 14:28 от AnMary

# 482
  • Чикаго / София
За момичетата, които правят тренировки за бременни - тези дни правя на Body Fit by Amy - https://www.youtube.com/watch?v=GSKw35zMQzg

Благодаря за линка с упражненията.

Jasmin би ли могла да добавиш линковете с упражнения на първа страница, моля?

# 483
Момичета, тези от вас, които пият Магнерот имате ли някакви болки в стомаха. Аз от 31 март пия 3х2 заради контракции, но от снощи имам някаква странна тежест в стомаха. Вие как го приемате по време на хранене ли? Ако не ми мине до утре май ще е добре да звънна на лекаря да ги сменим с нещо друго.

# 484
Bubolinka90, аз също го пия от 31.03, но 2*1 таблетка . Приемам го след хранене и нямам оплаквания.

# 485
Bubolinka90, аз също го пия от 31.03, но 2*1 таблетка . Приемам го след хранене и нямам оплаквания.

Аз трябва още една седмица да го пия така и после минавам на 2х2 за 7 дни и чак след това ще съм на 2х1. Ще пробвам и след хранене, дано да отмине това неразположение.
Благодаря Simple Smile

# 486
Аз започнах да обикалям къщата по мунимум час. Малко като лудите, ама оо- добре от нищо.
Поставила съм си минимум от 7000 крачки.

Хаха при мен е същата работа и аз съм си поставила като минимум да извървя 7000 крачки дневно. Следя ги с приложението Фея. Наистина сме като лудите, но все пак е по-добре, отколкото да прекараш цял ден седнал или в леглого. Grinning

# 487
  • Terra incognita
Днес си припокрих нормата, 11 000 крачки 😀

# 488
Днес си припокрих нормата, 11 000 крачки 😀

Ехее, браво! Не знам как си успяла да ги навъртиш толкова само вътре, аз най-много 8000 съм успявала, ако не излизам. Grinning Grinning Grinning

# 489
  • Terra incognita
На два пъти- сутринта и следобяд 😀
Чувствам лека блажена умора Simple Smile

# 490
Супеер! Аз днес се унесох да гримирам сестра си цял ден, да не си забравям професията и поне не съм сядала толкова, но за утре и аз съм се надъхала да навъртя повече. Simple Smile

# 491
Браво на вас момичета. И аз бях почнала да ходя на пътеката, но сега не смея много много, защото лекаря каза, че ми е стегната матката и от време на време имам болки... Та сега основно почивам и ям 😁

# 492
Не се притеснявай, после може да поотмине и пак да можеш. А и след септември ще наваксаме подобаващо. Grinning

# 493
  • Terra incognita
От септември се започва с безсънието 😀
Моят котарак е загрижен за мен и ме тренира от сега- буди ме по 2- 3- 4 пъти нощем, кога от глад, кога от скука...

# 494
Bobolinka90 , аз приемам магнерот още от края на първи месец, 2х2 и го взимам винаги с храна. С първата ми бременност също правех така. Друго, което знам за магнезия е, че не е добре да се приема с млечни продукти, защото се неутрализира действието му. Магнезият също така най- добре се усвоя чрез кожата. Продава се магнезиев гел, който може да се втрива. Ползва се върху здрава кожа, без екземи и рани. Може да е раздразнил стомаха ти. Посъветвай се с лекар за приема или нещо по-щадящо!

Общи условия

Активация на акаунт