Септемврийската дружина мина първата третина - Тема 3 (2020)

• 37 358
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Чери, на твоя случай, да 😭 моята първа бременност завърши с кюретаж, но в 9та седмица. Самата загуба беше достатъчно травмираща, но тогава попаднах на мн свестни хора и от манипулацията нямам лоши спомени. Дадоха ми абортивен материал за изследване, изобщо човешко отношение. Това е бездушно, жестоко, ужасно, мн съжалявам за преживяното от теб, прегръдки ❤️

# 541
Василева23 , сигурна съм, че тази година е щастливата година за всички ни.
Аз по природа съм си романтична, мечтателка, вярвам във доброто и че има някаква сила, която бди над нас и ни пази.
Постоянно си го повтарям като мантра: Всичко ще бъде наред! И така ще бъде за всички ни! Heartpulse

# 542
Момичета,как сте? Имате ли болки от рязтягането на матката? Аз отново съм с много силни болки и през нощта ме будят даже

# 543
Karategirl, имам да, някои дни чувствам напрежение, други не. Понякога като се изправя по-рязко и направо усещам кка ми се разтяга ниско долу, неприятно е, но не нетърпимо

# 544
  • Пловдив
Аз силно се надявам всичко вече при нас да е добре. Годината започна тежко /загубихме дядо/, но вярвам че този горе ни даде толкова бързо бебо като утеха, а и да ни покаже че след лошото идва и хубавото. Годината на 🐀 🙈 аз съм си пкъхче според китайския хороскоп и вече трябва да има само хубави неща.
Силно се надявам всички тук да стигнем заедно до щастливия финал, а по нататък може да си организираме среща и на живо някъде, все пак тук споделяме една от най- красивата емоция в живота си 🤗❤️

# 545
От групата на сина ми имам близки приятелки, с които се виждаме и в реалния живот, дано и тук ни се получи ☺️

# 546
Момичета,как сте? Имате ли болки от рязтягането на матката? Аз отново съм с много силни болки и през нощта ме будят даже

При мен има дни, в които нямам никакви проблеми, друг ден пък усещам едно напрежение и пробождания долу. Понякога пък изпитвам много лека болка, типична при цикъл. Никои не трае дълго, но естествено ги забелязвам. Вчера тренирах и днес пак ги усещам, надявам се да не е от това. Естествено не съм правила нещо много тежко.

# 547
  • София
Здравейте! Бих искала да се запиша във вашата тема.
От София съм, 18г.с., термин 05.09. Следя се в Щерев. Скоро не съм ходила. Пропуснах преглед на 20.03, че нямаше кой да ме закара, а сега записах за 08.04. Надявам се всичко с бебче да е добре. Все още не е уточнено дали е момче или момиче.

Здравей и добре дошла при нас. Аз също съм на 8ми на преглед в Щерев и съм на 37г Wink Ти при кой се следиш?
Аз съм при Коновалова, но онзи ден ми се обадиха, че щяла да отсъства цял месец и записах час при друг, за да не пропускам.

При кого те записаха, аз съм на преглед на 22.04. Радвам се, че се събираме ив Щерев вече няколко девойки, ще може да си обменяме инфо.
Аз да споделя, момичета, записах се на ЖК. Сестрата ми обясни, че понеже сега е забранено, те са писали писма до Здравната каса, получили неясни отговори. За това ми написаха на направлението, че съм с болки в корема и оплаквания, защото можели да преглеждат само бременни с проблеми. Та по-този начин ми пуснаха изследвания, прегледаха си ме, видях бебо - всичко е наред, (но пак няма пол Stuck Out Tongue ) Явно сега така ще може да се запише човек, защото доктора много се изненада, че съм в 15г.с.+5 и сега чак идвам.
Дадоха ми няколко варианта, но при нито един от тримата до сега не съм ходила, така че избрах на база най-удобен час - Милчева.

# 548
  • Чикаго / София
CherryCherry_Passion много съжалявам за преживяното. Всичко ще е наред този път! Хубаво е, че мислиш позитивно и вярваш в хубавата развръзка. Heart

# 549
Karategirl, аз имам някакви подобни на менструални болки, които не се появяват всеки ден. Понякога ме боли кръста, по-точно прешлените там. И гледам да си харесам възглавница за бременни, защото сега съм наредила 3, но не става така..

Чери, този път всичко ще бъде наред. Аз откакто чета от първата тема всъщност научих, че жените сме много силни същества. На множеството от нас ни се е случвал неуспех, но трябва да помним, че сме създадени, за да износим и да родим живи и здрави дечица и животът на планетата да продължи. Това е нашата мисия като жени. Благословени сме да извършим това - да дадем живот 💞 Трябва да мислим положително и да избягваме да се връщаме назад... Гледаме напред и чакаме щастието да дойде при нас август/септември 💗😍💖

П.с. снощи по време на Капките в рамките на три часа и нещо малкото бонбонче не се спря.. Ако имате някакви притеснения, че не усещате бебока, пуснете си музика. Мисля, че танцуват 😁

# 550
  • Terra incognita
Момичета, в момента съм на обременяване с глюкоза. Леко съм притеснена, защото на гладно с глюкомер захарта ми беше 5.3 😔
Утре ще излязат окончателните резултати, но най- вероятно отново съм с диабет.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 10:32 от VickyTaylor

# 551
Вики, и аз преди месец пусках глюкоза, излезе ми 5.4, а аз попринцип съм със 5.9, но лекарката ми нищо не каза. Знам, че за бременни е хубаво да е под 5, но мисля че обръщат повече внимание на това по-късно.

# 552
  • Terra incognita
На мен ми назначиха ранно обременяване заради реален риск. Казаха, че ако дпри една от стойностите е равна, или по-висока от дадените, да вървя пред кабинета. А ето, че на гладно стойността ми бе по- висока.

# 553
  • Пловдив
Аз все по често започнах да усещам болка ниско в корема, даже по едно време си мислих да не е апандасит 🙈 една приятелка раждала септември ме успокой, че е нормално матката и таза.
Моето и без музика танцува, ако му пусна и музика 😂😂😂 на БХС доктора си го кръсти "танцьорче" 🤦‍♀️
А за тези изследвания профилактично ли ви ги правят, или сте имали оплаквания преди бебето, аз не съм изследвала нито витамини, нито нищо освен за жлезите и онези първите по ЖК,чак малко се притеснявам дали не пропускам нещо и с тези отменени прегледи се вкарвам яко във филма.

# 554
Вики, аз ще следя развитието при теб, тъй като имах диагноза инсулинова резистентност преди година (всъщност беше съмнително дали имам). Да пишеш като стане ясно Simple Smile
Василева, при мен изследванията на Б12, витамин Д, магнезий, желязо, кръвна захар сама си ги назначих (след допитване до АГ), хормоните на ЩЗ и коагулацията следя заради проблеми

Общи условия

Активация на акаунт