Коя млм компания да избера

• 33 141
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • Добрич
Компанията която избрах аз е АкваСорс 🙂 екипа с който работя е страхотен, а най важното нещо в МЛМ е да попадне на знащ спонсор и сплотени екип. Много съм доволна. Да, регистрацията се заплаща, но сумата си я възтанових още на първия месец. Изключителното много се радвам че попаднах в тази фирма с точно този екип. Ако някой има интерес ще обясня всичко за компанията и за работата към нея.

# 16
Пак съм аз. Все още не съм се захванала с никоя млм фирма.
Направи ми впечатление, че повечето не предлагат договори за работа и твърдят, че не било нужно да се декларират данъци!?
Ама как така? Защо не ги закачат?

# 17
Пак съм аз. Все още не съм се захванала с никоя млм фирма.
Направи ми впечатление, че повечето не предлагат договори за работа и твърдят, че не било нужно да се декларират данъци!?
Ама как така? Защо не ги закачат?

Разбира се,че се плащат данъци за приходи. Но когато си в ниските нива бонуса ти се изплаща като отстъпка някаква. Трудов договор няма никъде, това не е работа в която си задължен всеки месец да изпълняваш даден оборот,примерно. Предполагам,че в повечето млм компании е така.

# 18
Аз също се занимавам с този тип бизнес. До определени нива и суми получаваш като физическо лице. След това регистрираш фирма и тогава си се плащат данъци. Всичко е легално и честно. Поне при нас. В тази сфера ти печелиш и аз печеля, но ако аз спра и нищо не правя, а ти се развиваш - аз не печеля от това, печели този, който се развива.

# 19
Мнения за Winners group ако сте ги чували. Наскоро един "стар приятел" се свърза с мен да се видим уж. Таа, кат дойде с костюма изтупан. Започва да ми предлага някаква схема свързана с това да мисля кога ще се пенсионирам и дали ще имам хубава пенсия. Изключително нагло поведение и грозно....
Друга, за която се сещам CashBack World представител в България едно мазно македонче, което постоянно ти повтаря "Ако видиш 50 лева на земята, ще ги видиш или ще ги ритнеш", друго което знам, е че провеждат някакъв мини семинар всяка сряда примерно, където гледат едно и също и този македонец говори едно и също. "Пробитите мозъци" ти казват- като четеш книга, няма ли да я разбереш повече след като я прочетеш 2 пъти... Grinning

Супер смешни са ми всичките тия схемички и пирамидки. /нищо лично/

***По повод написаното за CashBack World - искам да ви кажа, че това е МЛМ, в което инвестираш средства/колега инвестира горе долу 10-15 хил лева/, парите си ги изкара от бригада в САЩ като тия пари се избиват супер бавно предвид факта, че ти отнема и време и дефакто печелиш по някви мижави стотинки.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 21:16 от shokomen

# 20
Здравейте , четейки коментарите по темата и въпроса Ви: относно МЛМ компаниите , много зависи какъв е бизнес плана и какво от предлагането Ви допада , за да прецениете , кое е удачно за Вас.Относно Уинърс груп , това е компания , която е финансов брокер с разрешение както от КФН и БНБ и си партнира с водещите в БГ финасови компании - банки , застрахователи и т.н.Всички хонорари/комисионни / се заплащат по банков път , което веднага отговаря на въпроса за данъците и т.н. с две думи - всичко до стотинката се облага с данъци  и т.н. , според действащото законодателсво. Относно наглия стар познат с Пенсионните решения от Уинърс  - всички попадаме на нагли хора доста често във всякави сфери, за това отговорността е на отделната личност ... И решенията , които предлага компанията не са само пенсионни ... иновативния бизнес модел и комплексната услуга са много полезени за всеки който желае да вземе информирано решение относно личнито си развитие и средства  , без значение от сумите им.

# 21
Мнения за Winners group ако сте ги чували. Наскоро един "стар приятел" се свърза с мен да се видим уж. Таа, кат дойде с костюма изтупан. Започва да ми предлага някаква схема свързана с това да мисля кога ще се пенсионирам и дали ще имам хубава пенсия. Изключително нагло поведение и грозно....
Друга, за която се сещам CashBack World представител в България едно мазно македонче, което постоянно ти повтаря "Ако видиш 50 лева на земята, ще ги видиш или ще ги ритнеш", друго което знам, е че провеждат някакъв мини семинар всяка сряда примерно, където гледат едно и също и този македонец говори едно и също. "Пробитите мозъци" ти казват- като четеш книга, няма ли да я разбереш повече след като я прочетеш 2 пъти... Grinning

***По повод написаното за CashBack World - искам да ви кажа, че това е МЛМ, в което инвестираш средства/колега инвестира горе долу 10-15 хил лева/, парите си ги изкара от бригада в САЩ като тия пари се избиват супер бавно предвид факта, че ти отнема и време и дефакто печелиш по някви мижави стотинки.
Не ви е предлагал "схема", а дългосрочен инвестиционен план, който всъщност на запад е доста разпространен. Но хората там имат финансова култура за разлика от нас за жалост...
 Все пак познавам работата им и знам, че работят с гигантите на световния пазар като МитЛайф и Булстрад. Те не взимат вашите пари, ако това си мислите, те са посредник. Същото като SDI, но с много повече продукти и определено по-успешни. Не е типичен млм, защото там можеш да продаваш без да правиш екип и то продукти, които наистина се използват, като общото застраховане примерно.

# 22

По повод winners мисля, че е добре да ти внеса малко яснота. Съгласен, че поведението е меко казано аматьорско. Но - няма дори и момент на схема или каквото и да е. Няма как да има. Нищо не инвестираш. Има един начален семинар. После обучения, които са безплатни.  Фирмата е м/ународна и е от 5 г в България. На запад отдавна финансови продукти се предлагат чрез мрежов маркетинг. На нашият пазар имаше нужда от такива услуги. Консултанска дейност във всички сфери на финансите. Това е целта им. Имат си екип специалисти и това е.

# 23
Здравейте,

Изборът на МЛМ (мрежов маркетинг) компания е предизвикателство, което не може да бъде подценено.

За да изберем правилната МЛМ компания трябва да вземем предвид различни фактори.

Някои от тях са: История на компанията, нашите силни страни, продукти, които обичаме да консумираме, спонсор, маркетинг план, статус в обществото и много други.

Освен това, редица фирми и/или или МЛМ екипи използват измамни тактики, за да привлекат нови участници, така че необходимо е внимателно изследване и анализ на пазара преди да изберете МЛМ компания, за да се избегнат потенциални рискове и разочарования.

Поради тази причина написах статия с изчерпателен списък на мрежови компании в България и по света.

Там съм описал плюсовете и минусите на някои от най-прочутите МЛМ компании.

Предполагам, че няма как да поставя линк към статията защото може би не е прието в форума, така че остава вариант да ви я пратя на лично съобщение, ако някой има сериозен интерес.

# 24
Не се лъжете по хубавите им приказки. Предлагат ти застраховка с инвестиция ама така ама така Всичко хубаво изглежда. Целта е после да дадеш 200 лв и да идеш на семинар за да станеш техен служител или сътрудник. На семинара ти говорят часове глупости като на всеки 45 минути се сменят лекторите. Общо взето говорят много добре като студенти на изпит пред аудиторията с научените теми по конспекта. После ти хвърлят едни материали и трябва да напишеш 100 души познати които да се срещнеш и да им предложиш услугите като им кажеш че ти си намерил нещо ново и интересно и да се включи и той. Съответно всяка сряда вечер продължават онлайн семинари наречени Първа сряда втора сряда. В тези семинари същите лекторчета продължават да говорят пак едно и също. Първата среща така втората среща така после затваряме сделката. В същото време вече те облъчват с оферти за застраховки за самия теб и за семейството ти, защото видиш ли не може да предлагаш продукт ако не го ползваш. Не е добре да лъжеш, че ползваш продуктите и да не ползваш. И хайде сдобиваш се с застраховка с инвестиционен характер имаш първите събрани точки. Продължаваш с втори семинар след месец там те учат как да говориш и да зарибяваш следващите след теб клиенти и служители на фирмата защото имаш сметка от следващите клиенти, че ще вземаш точки от техните сделки. Не ходиш сам на среща а ходиш с мениджъра ти. Ти стоиш пред твой познат и мълчиш като риба а мениджъра разтяга локуми и предлага предлага. Не спира да говори много не дава възможност на човека да каже нещо само и само да го привлече за закупуване на продукта. После те кани  да станеш част от екипа за  200 лв. Ще ти обясни как си купуваш францайзинг за 200 лв не като франчайзинга на Макдоналдс който бил половин милион долара. Я привлечете клиент от приятелите ти и познатите ти от така наречения списък 100 дето получаваш на първия семинар я не. НО и да привлечеш е случайност. Сигурно е едно ти се излагаш през познати и приятели, защото се изтупваш официално облечен на срещата. Ти го каниш на кафе да се видите и да поговорите за нещо много важно е хиляда пъти ти повтарят да не знае какво ще говориш с него на срещата и се изтупваш при приятеля си на кафе официалон облечен като за бал или сватба. Той те гледа странно и учудено още повече навън е примерно 30-35 градуса ти определяш среща на обичайното ви кафенце за среща и се появяваш официален на кафето. И то защо защото много е важен дрес кода за Уинърс. Официално облекло задължително да се отличаваш. На онлайн срещите провеждани всяка сряда вечер обикновено човек си е вкъщи и от там влиза да слуша и гледа. На тези срещи задължително отново с официално облекло. Ще стоиш вкъщи официално облечен, че ще те виждат на камера някои си, които са ти колеги а не клиенти. Дават ти  зор да направиш сделки за да идеш на обучение в Пловдив, което е цял уикенд и трябва да си официален на него също и пак слушаш техните лекторчета и техните глупости цели 2 дни. Само загуба на време и загуба на познати и приятели, това може да си докарате с работата в УИНЪРС.

# 25
МЛМ е загуба на време и хабене на изключително много енергия.
По голямата част от компаниите са като секти, обсебващи и промиващи мозъци.
Фирмите търгуват със стоки и продукти с ниско и съмнително качество, които според законите ни не подлежат на проверка. Снабдени са с фалшиви или купени сертификати за качество на продуктите. Цените им са завишени по 200-300 %.

# 26
Уинърс груп НЕ Е МЛМ компания, не знам защо сте се заблудили, че е. Всички консултанти са посредници. Не е нужно да създаваш екип, можеш и продукти да предлагаш само, пак печелиш хубави комисионни за свършената работа и си полезен на обществото.
Вече ако искаш да го превърнеш в свой собствен бизнес и да ти е основен доход, ще трябва да си направиш екип. То и при обикновената работа работодателя търси хора, които да вършат работа. Това не означава, че постоянната ни работа е “пирамида”. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт