Дистанционно обучение за учениците

• 31 357
  • 886
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ти за идеята да преформатирам и да разпечатам. Не бях се сетила и само се мъча с четенето на постовете и.

# 241
И аз вчера ги сложих във файл, с редове за писане под задачата, или упражнението.
10 стр. За дена, но се ползва лесно.

# 242
Просто чета и си мисля, че народа ни си заслужава дереджето. Винаги, дори и във време на изпитание намираме начин да търсим кусури и да недоволстваме.
Това така наречено дистанционно обучение е просто бърз вариант децата ни да завършат учебната година. Нали не смятате, че подобно обучение от днес за утре ще е свръхефективно. Мога да ви уверя, че и на 100 %да бяха подготвени учителите пак щяхме да негодуваме от нещо. Това ни е народопсихологията, явно.
Писали били във вайбър, фейсбук и дрън.
Сега дано повече хора се уверят, че ролята на учителят е незаменима и робот или друга невероятна иновация не може да замени ролята му.
Абсолютно приемам, че работата на учителя е важна! Но приемете, че ще има и родители и ученици, на които също им трябва време да свикнат с новия начин.
И да бяха дали няколко дни преговор, докато свикнат децата, едва след това нов материал.  Ако и двамата род. са на работа до 19 ч, кой да помогне на детето?

# 243
  • София
Няма да уча пък. Ще пия кафе, докато децата спят.

# 244
Аз пък бързам да си свърша всичката друга дейност докато децата спят. Че после жална ми майка с всичките милиони постове тук, там и още по-там. При нас е самообучение с елементи на проверка по избор на родителя кое домашно да изпрати

# 245
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вчера си мислих, как трябва да намеря нещо, което Горинич да прави вместо физическото.
Simple Smile имаме презентация от учителя по физическо и линкове към два видеоурока за упражнения вкъщи.
презентацията много ми хареса - "короната не ни дава да излизаме, но не е нужно да лежим на дивана - отворете прозорците, заредете 5 динамични песни на плейлиста и танцувайте. ако успеете да танцувате до края на петата песен ще броим часа за успешен."
харесва ми. Simple Smile

# 246
  • София
Ние сме само във Вайбър.
Учителката по английски преди малко:
Are you ready?
Аз: No.
Tq: Why?
Аз си мисля - ей сега ще почне видео урок. Ужас, малкия спи.
Дрънци!
Даде указания къде сме, домашни, нови думи и Have a nice day!
😤🤬

# 247
Are you ready
No
😂😂😂😂😂😂
Ще го ползвам ако ми се наложи!

# 248
Слушам по БНТ 2 урок по математика за първи клас. Началната учителка допуска изобилие от езикови грешки. Тя непрекъснато използва неправилно глаголите - например: работиме, да помислиме, да попълниме, да пресметнеме и т.н. Това ли е пример за добро образование? Учим децата на математика, но и на лош български език. После виним децата, че са неграмотни и че говорят неправилно. Какъвто учителят - такива са и неговите ученици. Лошото е, че урокът на тази учителка слушат стотици български първокласници и че вземат пример от нея за граматически правилна българска реч.

# 249
  • София
На мен пък вчера урокът по български за 2 клас много ми хареса от професионална гледна точка. Направо ще си взема методиката, само да ги гледам тези клипове! То аз трябва да гледам такива клипове, обаче пусти мързел...

# 250
Видео уроците по Messenger ли се провеждат?

# 251
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в нашето училище - не. не са видео уроци и не са на месинджър.
по-горе коментираха уроците по БНТ, има ги и на запис. не мога да дам мнение, не съм ги гледала.
http://www.prosveta.bg/grafik-onlain-uroci-s-uchitel

# 252
  • Пловдив
Уф, при моя само презентации ръсят Simple Smile

Я кажете как безплатно да си изтеглим Word, Power point?

# 253
Гледаме урока с детето по бнт2 по мат.за 3 клас. Хареса ни, но нашите отдавна са минали този материал.

# 254
Уф, при моя само презентации ръсят Simple Smile

Я кажете как безплатно да си изтеглим Word, Power point?

От училище трябва да ви дадат лиценза.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 08:50 от celika

Общи условия

Активация на акаунт