Дистанционно обучение за учениците

• 31 366
  • 886
  •   1
Отговори
# 255
Уф, при моя само презентации ръсят Simple Smile

Я кажете как безплатно да си изтеглим Word, Power point?

От торентите, за компютър.
За телефон има безплатни приложения в Гугъл плей

# 256
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
несериозно е да смятате, че училището да ви даде (това даже не знам как да стане) лицензионен софтуер.
мистик, опитайте с оупън офис, безплатен е, а бащицата кава, че могат да се отварят уърд и пп файлове с него.

# 257
несериозно е да смятате, че училището да ви даде (това даже не знам как да стане) лицензионен софтуер.
мистик, опитайте с оупън офис, безплатен е, а бащицата кава, че могат да се отварят уърд и пп файлове с него.

Явно не четете темата. Несериозно е да коментирате нещо, с което не сте запознати.

# 258
  • Пловдив

мерси! Довечера ще кажа на ММ да опита.
Детето пробва на Урдпад, ама някъде не се отваря, та...
Но пък по химия им искат план в тетрадката написан и пратен като снимка Simple Smile

Селика, и кой да питам за лиценз? Класната или директора?

# 259
# 260
Селика, и кой да питам за лиценз? Класната или директора?
Ако имате регистрация на учениците във вашето училище в Office365 трябва да ви дадат юзър и парола.
Оттам - в профила на детето, в настройки, има възможност да се инсталират приложенията на компютъра или да се ползват онлайн.
Ако ползвате други платформи няма как.
Скрит текст:
(Ако е само да си пише презентациите и т.н. свали си от Замунда Rolling Eyes)

# 261
Microsoft teams е продукт на Microsoft за чат, видеоразговори, споделяне на файлове, място за съхранение. В момента е безплатен и от страницата на Microsoft, но това няма нищо общо с другите им продукти като Word, Excel или PowerPoint. Безплатни такива за обработка на документни файлове, таблици и презентации са пакетите на OpenOffice, LibreOffice.

# 262
Microsoft teams е продукт на Microsoft за чат, видеоразговори, споделяне на файлове, място за съхранение. В момента е безплатен и от страницата на Microsoft, но това няма нищо общо с другите им продукти като Word, Excel или PowerPoint. Безплатни такива за обработка на документни файлове, таблици и презентации са пакетите на OpenOffice, LibreOffice.

Ма айде прочети поста от линка, който преди малко публикувах и тогава говори.

# 263
Уф, при моя само презентации ръсят Simple Smile

Я кажете как безплатно да си изтеглим Word, Power point?

В Замунда. Но,ако трябва нещо допълнително,ще трябва да е от училището.

# 264
  • Пловдив
Благодаря!

# 265
И защо от замунда, след като може да е лицензен (от училишщето)

# 266
  • Пловдив
И защо от замунда, след като може да е лицензен (от училишщето)
писах на класната, ама като я знам колко отговаря...

# 267
Аз помагам интензивно на нашата класна, която не е технически много грамотна, но не я виня и с каквото мога - помагам. И аз работя от вкъщи, имам доста работа и освен ученика и малко дете, което не разбира, защо не ходи на градина и търси внимание. За съжаление, в нашия клас има много родители, които не се ангажират, дори минимално с работата на децата. Аз споделям всичката информация където и както мога. Но все има деца, дето не разбрали, нямат материалите или указанията, а те са били споделени още предния ден с родителите и със самите деца във вайбър. Децата не са съвсем малки ( 4 клас), но както има такива, които и сами се оправят, има такива, които изобщо не знаят какво и как се случва ( и деца и родители). Не е лесно за никого, но  правим каквото можем.

# 268
Здравейте,

За първи път пиша в темата. Ние живеем в Белгия и от началото на седмицата синът ми, който е втори клас, също е на дистанционно обучение, а пък аз комбинирам офис с телеуърк - да кажем, че за момента ни се получава, но си признавам, че съм изтощена вече. На всичкото отгоре работата ми е пряко свързана със ситуацията и всичко е спешно, за преди 10 минути.

Въпросът ми е как преформатирате формат jpeg (за снимки е, мисля), така че буквите да не се размазват.

Мерси за отговора!

На всички ви пожелавам успех и здрави нерви. И най-вече - бъдете здрави!

# 269
Влез в интернет convert jpeg to ...
Или дори convert word to jpeg

Общи условия

Активация на акаунт