Дубай - тема 15

• 77 010
  • 898
  •   1
Отговори
# 375
Да попитам и друго,за първи път ще ходим на Дубай….самоубийство ли ще бъде,че ще вземем и детенцето ми,което е на 3 години.Много го мисля и много се притеснявам,но сърце не ми дава да я оставя,защото ще вземем баткото на 9 години.

# 376
Да попитам и друго,за първи път ще ходим на Дубай….самоубийство ли ще бъде,че ще вземем и детенцето ми,което е на 3 години.Много го мисля и много се притеснявам,но сърце не ми дава да я оставя,защото ще вземем баткото на 9 години.

Не! Бъдете спокойни. Не мисля, че имате повод за притеснение.

# 377
Някой пътувал ли е до Дубай с Премио травел. Отзиви?

# 378
  • София
Има wifi даже и на плажа съм хващала
За регистрация давах имейл и измислен тел номер и имах навсякъде интернет

Не става с измислен телефонен номер, тъй като после изпраща код на него. Не знам как са ви се получили нещата, но точно онази седмица го тествах това с измисления номер и не стана.
Зависи от изискванията на доставчика
На някои ставаше на други не
Но проблеми не съм имала.  Все пак номер на карта кредитна не са искали 😂

# 379
Спокойно можете да  вземете малкото дете. Ние се върнахме на 18.12.2021. Пътувахме с 3 ни деца, най-малкият - на 4г.
Изкарахме си страхотно. Бяхме за първи път и темата ми беше полезна. Вече планираме ново ходене.
И понеже сега ползвахме основно метрото и една програма, с която си поръчвахме таксита, от точката, в която се намираме, сега иска да ви разпитам за колите под наем - всичко за което се сетите - цени на ден, има ли отстъпка, ако се наеме за цяла седмица, фирма, до колко години децата се возят задължително в детско столче там, как стои въпроса с глобите...

# 380
Здравейте,аз искам да попитам как се свързвахте с близки от България…има ли свободен Wi-Fi,предвид факта,че са скъпи телефонните разговори….Някой ако може повече информация по тази тема☺
Wi-fi има на повечето места, където сме били. Трябва да се регистрирате с телефонен номер и ще получите код за достъп.

# 381
На летището при проверка на паспорта ни дадоха сим карти с безплатен Интернет за 24 часа.После може да се зареди през интернет,ние така направихме и имахме навсякъде,а WiFi има на много места. но иска регистрация с телефонен номер.
Бяхме наели кола под наем от Еurocar,взехме я от летището и беше много удобно. На място удържат 300 евро ,отделно от цената,до 20 дни казаха че ще ги върнат.

# 382
  • Europe
Здравейте, утре летим за Дубай с ФлайДубай, но сега при чекирането откривам, че в билетите имената на тримата ми близки, са с по една сгрешена/липсваща буква. От рода на Иванов - Иванв. Явно при купуването на билетите съм сгрешила първото име и после съм копирала за следващите 2-ма души грешката, защото са всички с еднаква фамилия. Виждам, че грешката я има и на билетите за връщане. Какъв проблем би могло да ни създаде това, според вас? И как да реагирам сега, само 15 часа преди полета?

# 383
Здравейте, утре летим за Дубай с ФлайДубай, но сега при чекирането откривам, че в билетите имената на тримата ми близки, са с по една сгрешена/липсваща буква. От рода на Иванов - Иванв. Явно при купуването на билетите съм сгрешила първото име и после съм копирала за следващите 2-ма души грешката, защото са всички с еднаква фамилия. Виждам, че грешката я има и на билетите за връщане. Какъв проблем би могло да ни създаде това, според вас? И как да реагирам сега, само 15 часа преди полета?

Освен да се обадите в авиокомпанията, не виждам какво друго може да се направи.

# 384
За Флай Дубай нямам информация.
Ние имахме подобен проблем с Wizz air есента.
От сайта на авиокомпанията имаше опция да се направят промени в имената (резултат на правописни грешки) - до една буква - безплатно, две и повече - платено.
Свързах се с някакви онлайн сътрудници и те ни оправиха имената на петимата от семейството. 
Дано всичко да е наред и да нямате проблеми, приятна почивка.

# 385
  • Варна
Здравейте,
Ще пътуваме до Дубай (без Абу Даби) през Януари , но се чудя трябва ли да направим регистрация в приложението Alhosn или не?
Мисля, че е задължително само за Абу Даби, но не съм сигурна.

Другото, което ме притеснява са разликите в цените на сафаритата. Преди години бяхме с Райна тур, но сега гледам, че има от сайтовете много по-евтини и не знам какво да запазя.

# 386
  • ново
Ние ползвахме тази фирма за сафарито. https://www.facebook.com/NadeemiqbaltourismLLC Струваше ни мисля по 120 лв. на човек. Доволни сме. Контактувахме пред уатсап. Момчето, което ни води беше страхотно, много информирано, говореше много добър английски. Наехме го и за екскурзията ни до Абу Даби.

# 387
  • Варна
Ние ползвахме тази фирма за сафарито. https://www.facebook.com/NadeemiqbaltourismLLC Струваше ни мисля по 120 лв. на човек. Доволни сме. Контактувахме пред уатсап. Момчето, което ни води беше страхотно, много информирано, говореше много добър английски. Наехме го и за екскурзията ни до Абу Даби.

Благодаря, Г&В!
По-скоро ме озадачава разликата между цените в сайтовете за групово пазаруване. Например това сафари за 75 дирхама (35 лева) има ли съществена разлика с това за 130 лева например?

https://www.groupon.ae/deals/arabian-kings-tours-1?deal_option=2 … af9b-f3044cd5eaba

Тъй като сме ходили и сега искаме само заради дъщеря ни да отидем се чудя дали колко средства да инвестирам Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 23:16 от ilianagm

# 388
  • София
Честита Коледа на всички в темата! Има ли някой, който е посетил ЕКСПО с ПСР - теста от България, за неваксиниран става въпрос.Благодаря на всеки, който сподели мнение по въпроса!

# 389
Честита Коледа на всички в темата! Има ли някой, който е посетил ЕКСПО с ПСР - теста от България, за неваксиниран става въпрос.Благодаря на всеки, който сподели мнение по въпроса!

Когато бяхме там преди 20 дни, ПСР-ът от България важеше 7 дни в Дубай и Експото можеше да се посети с него. Постоянно си менят условията, така че е хубаво да питаш някой от там.

Общи условия

Активация на акаунт