🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 3 (16.03. - 29.03.20)

• 30 886
  • 887
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Hug

Маги трябваше да победи тази вечер! Това беше невероятна имитация! Heart Eyes

Фики също много ми хареса, но днес спечели благодарение на публиката.

Луна си пя като себе си. Май само като Лили Иванова ми е харесала дотук.

Галка - все същото - Галка. Simple Smile

Дара не ми хареса.

Тото ставаше - горе-долу.

С Анди се забавлявах много, с Димитър Маринов - също.

Най-скучно беше изпълнението на JJ, не е за първи път. Simple Smile

На всички Ви желая здраве! Hug Hands Pray Hands Pray Hands Pray

# 676
Очаквах много повече от Фики..
На Дара изобщо не й се получи.
Анди приличаше ма певицата Десислава Joy

# 677
A  зaщо и кaк тaкa нямa реклaми?

# 678
Няма производство, затворени магазини, за какво да си дават парите за реклама. А тоалетната хартия е безсмислено да се рекламира, тя и без това се купува. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 679
На Фики кариерата последните години е в голям застой, не знам какви фенове има той. По-скоро за него наистина гласуват малцинствата, като техен представител.

# 680
# 681
Отначало ми се струваше добродушна тази жена, но сега ми е много досадна.

# 682
Ето тази компилация с Ленард Коен е страхотна песен,клип-всичко!
Скрит текст:

И Металика в изпълнение на Тоше.Той не имитира,пее я посвоему с много енергия и страст.
Скрит текст:

Затова харесвам Капките,освен че е забавно ,а и си припомняме певци и песни забравени от години.
За първи път да харесам Маги.Правилно използваше гласа си,иначе не го овладява и си крещи на воля всеки път .Simple Smile

# 683
Хилда прилича на абсолютна психопатка на горната снимка, тръпки ме побиват направо. 😖 Много прекалява с тази разкрачена усмивка, нищо естествено няма в нея.

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 10:33 от Emi_55

# 684
Няма и не можеше да има нещо по-жалко, по-гротескно, по-нещастно - от Фики като Джеймс Хетфийлд! Отвратително! Ще съжалявам до края на дните си, че чух дори и само две думи от тази песен в изпълнение на Фики!

# 685
Няма и не можеше да има нещо по-жалко, по-гротескно, по-нещастно - от Фики като Джеймс Хетфийлд! Отвратително! Ще съжалявам до края на дните си, че чух дори и само две думи от тази песен в изпълнение на Фики!
Ох, и аз така, а дори не съм фен на Металика. Напълно незаслужена победа тази седмица. Явно чалгарите яко гласуват.

# 686
Много съм доволна от Димитър, Тото и Маги. Един от тях бе редно да е победител.

Дара ми се струва, че беше най-лошият Аксел в бг-Капките. И моля, нека Слаш е отляво на Аксел (дясно на нас Smiley), че ми се разваля Гънс-формацията.

Фики не се справи за мен. Нито актьорски, няма как чисто физически това мощно набито тяло да изиграе слабия и висок Джеймс, нито певчески. В лице се бяха постарали да го докарат. Аз зяпах Кърк и се смях с Ларс Smile

Песните на Анди и Георги ми бяха непознати, така, че не мога да оценя обективно представянето им. Този път не ми се прослушваха оригиналите. На ГГ му застина и малката усмивчица от оценките на журито, може би е вярвал, че се справя добре.

Галка беше веселушка.

На мен идеята с публиката ми хареса. Всички сме в една и съща ситуация, важно е, че шоуто ни носи настроение.Simple Smile

# 687
Не мисля, че са само “чалгарите”, хората, включително и аз го харесват, защото наистина успява темброво да имитира всичко до тук, старае се, дава всичко от себе си. Аз също сложих Фики след Маги снощи, но като цялостно представяне тя ми е на дъното!

# 688
Аз не съм специалист по пеене,
Скрит текст:
но за мен всички имитирани мъже певци от Фики до тук имаха еднакъв начин на пеене в по-големите височини. И на Ерос гласа е висок и пее високо, и на Майкъл Болтън, и на Стиви, и сега пак, но само в припева, разбира се. Според мен всичките му роли са подбрани да са му комфортни + за шоуто му дадоха да се покълчи малко като ДжейЛо. На Металика голям кадаиф накъдри в низините, никак не се справи. Ако му дадат тотално различен глас, примерно Висоцки или Челентано - изобщо няма да успее да си промени гласа. Но като цяло представянето му е приятно и прави впечатление на добродушно момче.

Аз за друго влязох, де.
За разликата между Антоан и ДжДж:

Водещ /наперено/:   ДжДж, не ходи така облечен в Перник.
ДжДЖ /самосъжалително/:   Ох, те там вода нямат...

Водещ /окуражително/: Да, не ходи там така, ДжДж!
Антоан /закачливо, игриво/: А аз може ли така в Перник?
Laughing

# 689
  • София
Изгледах ги и аз. Маги този път беше много добра. За разлика от JJ, който  беше пълна трагедия. А му се падат песни, които не би трябвало да го затрудняват. Фики пък се представи по- слабо от предишните пъти и определено не биваше да е победител. Димитър Маринов също много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт