Отговори
# 345
Фран, почвай да продаваш. Joy

# 346
  • София
Има ли училища, в които вече са изпратени договорите за догодина? В нашето (БШ) вече ги получихме по мейл, трябва да се подпишат и съотв.заплати 1ва вноска до края на април.
Таксата се повишава с 1000 лв. и за базов договор е 10500лв.

# 347
Само на мен ли ми е все тая какво ще се случи с учебната година, кога ще е лятната ваканция, кога ще започне новата учебна и т.н.?
Само да сме живи и здрави, всичко друго ще се нареди.
Подозирам, че пръст в непукизма ми има и прекомерното ми домакинстване и готвене.
Ми в рамките на три дни, освен всички манджи, които съм сготвила, направих и .....96 локумки! 96! Любимата ни пекарна затвори... И ей ме на! Ма да не си мислите, че съм ползвала кукъри, мукъри и миксери. Мне. Две голи ръце и една точилка.😂

Ами ако четеш служебно темата за вируса, ясно, че ще ти е все тая за учебната година😀
Браво за локумките!

# 348
Има ли училища, в които вече са изпратени договорите за догодина? В нашето (БШ) вече ги получихме по мейл, трябва да се подпишат и съотв.заплати 1ва вноска до края на април.
Четат темата и са се притеснили да не се отпишете. Joy

# 349
  • София
Ние категорично няма са останем там.
Преместването за сега остава с неясни срокове, както всичко с образованието в момента.

# 350
Мисля като Фран.
Бамбу, ми за договора много е нагло в този момент, и аз се надявам, че ще се откажат от увеличенията на таксите, особено на фона на това, че срещу получените такси за втория срок тази година на практика няма и вероятно няма и да има училище.
Все пак смятам, че ние родителите не сме социална институция, за това си има държавни органи.
Дори в този ред на мисли смятам, че е редно да ни върнат част от таксата. Децата нямат храна, която сме платили, няма отопление, няма много други разходи.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 21:35 от Татко Мецан

# 351
  • София
Минах те, Фран, май... От онзи ден  досега - реализирано производство и експресна консумация  на мъфини с шоколад и банан, на  грисов сладкиш с ябълки и орехи и на палачинка  на фурна с маскарпоне  и сладко от боровинки.  Всеки ден по една благинка за душата, за успокоение на нервите и за скоростно опъване на пижамата.. Ще  взема да снимам следващия път приготовлението, не изяждането, може да минат клипчетата за дигитално обучение по "Домашен бит и техника" или както там се казва предметът към днешна дата..

# 352
  • в страната на чудесата
Лейка, ти да не си една от ежковите кандидат-свати, та питаш за сина му? 😆
Не бе, пусто имам момчета.
Но се тревожа за всички, малко съм с отклонения...

# 353
Не си с отклонения, по-скоро аз съм, защото нарочно се избъзиках с теб за "вкъщи", ама ме разгадаха, все пак аудиторията тук е наистина много интелигентна.
Иначе и аз се тревожа за всички, съвсем честно, така че ако заради това да си с отклонения, ставаме двама.

# 354
Аз не очаквам да върнат каквото и да е, нищо, че сега не ползвам транспорт, храна, нито обучението е на 100% както при нормални обстоятелства. Но би било много нагло, ако въпреки всичко надуят таксата.

# 355
  • София
ТъПъ е, Русалчице. Joy
(технологии и предприемачество)
Малко извън темата на ЧУ, но ако децата имат отговорен учител и тук има какво да се научи. Вчера девойката ми имаше домашно и трябваше да калкулира рецепти. Озадачена бе колко малко може да струва храната - имат представа колко струва когато се поръчва или в ресторанта, но не и ако е домашно приготвена.

# 356
Е, ама вие поне една снимчица или рецепта пуснете на тези сладости.
Аз се отбелязвам само с една шоколадова торта дотук, но имам поръчка за още една за вторник, когато ще празнуваме рождения ден на котката Laughing

И аз смятам, че вдигането на таксите при сегашното положение е повече от неуместно.
За ваканцията и ученето сте прави-важното е да сме живи и здрави.

# 357
Фран, ти си героиня!
Аз направих страшна баница със сирене по рецепта на Пепчо. Такова не бяхме яли от памтивека. Наистина много вкусна и пухкава. Ако не са ми кукърите, ще перкулясам. Обичам да готвя, на хайде ако може да не е всеки ден. Simple Smile
А за таксите, аз само ще гледам тихо.
БШ са си вкарали страшен автогол с това да подсещат за парите точно сега. Явно гледат да вържат хората, а и май онази ми теория за наемите ще се окаже много близка до действителността.

# 358
Да не са увеличили и деня без да съм разбрала? Hushed Аз едва успявам трите хранения да покрия, а вие говорите за сладости и висши кулинарни изпълнения. Вярно е, че не обичам да готвя, но дори да обичах, не знам как бих успяла и торта да направя. В момента офисът ми е в кухнята. Не сме ящни и пак не смогвам.  Много off topic. Извинявам се. Изумена съм и трябваше да споделя. Моите дълбоки уважения.

# 359
  • в страната на чудесата
Аз намалих броя на храненията за неизлизащите и неспортуващите (сутрешния уъркаут не го броя за спорт). Едното хранене е заменено с плод или салата иначе всички ще станат кръгли.
Имам подозрения, че някои деца се чувстват самотни и класът им липсва. Което е лошо.
Надявам се ЧУ да изчакат с плащанията, но кой знае. Освен БШ чух, че прогресивно също бързат с договорите, Олив ще каже.

Общи условия

Активация на акаунт