Отговори
# 555
Ми не знам, аз италианско вече не купувам, че ме е треснала параноята яко, хем знам, че е глупост.

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 09:21 от Татко Мецан

# 556
  • софия
Мецане поне по потник ли си Laughing Laughing Laughing

Ох, ужас, моля модераторите, малко да се напием, и после да ни затрият

ебаг ако ги чакам......най-рано евентуално в петък, ама няма слотове....същото е с всички останали подобни сайтове....Що хляб омесих...

# 557
  • в страната на чудесата
Казвам ви наздраве с едно мерло и между две лица на триъгълник (докато го науча да си проверява решенията Simple Smile ).
Няма да се оплаквам, казвам наздраве!
Ежко, къш с тази боза недоферментирала Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Тинки, АСЕ2 има в тънките черва, всяка диария ме изправя на нокти хахахаха

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 21:00 от Leika_moja

# 558
Седя в къщи, ама ходя до магазина. Хич да не е, за винце.
Никъде няма да ходиш! Sweat Smile

Боза някой някъде щеше да черпи ...
Боза никой, никъде, никого няма да черпи. Sweat Smile

Скрит текст:
Утре ще почистя. На бяло съм. Наздраве!

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 14:24 от Фран

# 559
  • София
И аз съм на червено (сега заради вас погледнах етикета - мавруд, специална резерва 2015, Асеновград). Мен от известно време хич ме няма по пиенето, но мъжът ми има познат австралиец, който си пада ценител и се снабдява с различни вина от цял свят. Чете разни ревюта по специализирани издания и т.н. Та редовно ни поръчва някакви български да му пращаме и ние си вземаме от същите и за нас да ги тестваме. Та хич не е лошо това винце да ви кажа Joy

Фенси, този път направо си смени ника на Генералът Joy

# 560
Вижте сега...
Хининът лекува и предпазва, а спиртът дезинфекцира.
Джин с тоник? Може и лимонче за витаминки Joy

Аз обаче съм на Хендрикс с краставица.

# 561
  • София
Срам, не срам - забравила съм как се намира лице на триъгълник Expressionless 

За сметка на това владея теория на вероятностите и комбинаторика за 1ви клас, както и Принцип на Дирихле.

Вие имате ли дистанционни часове по Забавна/състезателна математика? Ние нямаме все още.

Садлейди, не ти ли е тежък Мавруда? Аз съм на бял Мускат (Старосел).

# 562
  • софия
Ураааааааа 🥳
Обичам те, Фран!
Аз не пия, банда, тъй, че ще разчитам на вас за купона Simple Smile обичам ви бееееее!

# 563
Така и така ще се трие, ако е реклама ще замине, но това:
Скрит текст:
ни доставиха доста бързо тези дни Grinning Никак не е лошо, ние харесваме избата Wink Наздраве.
По темата малко - новата ни математическа платформа се оказа matific.com - доста се хареса на първокласника. Акаунтите са платени от училището.

# 564
  • София
Аш, изобщо. Този е много добър и хич не е тежък. Иначе лицето на триъгълник на сън да ме бутнеш го знам - а по хаш а върху 2. Хахаха.
Да, Наздраве за Фран Heart Да ни е жива и здрава да ни модерира още дълго време Kissing Heart

# 565
  • В офиса
Sadlady, сподели, за да си купим Simple Smile
Имам в квартала Casa de Vino. Ама едно такова непроветряемо изглежда, избягвам го в момента, жалко, че не може да се поръчва онлайн.
Пред мен е някакво кюве на винарна Марян (подкрепям локалните производители), все още не съм го отворила.

# 566
  • в страната на чудесата
Обещавам да ви поканя да се видим юни с реално, некарантинирано вино Simple Smile юни, да сме посвършили изоставените дейности.
нямам колебание за форумна среща Simple Smile

# 567
  • софия
От цялата работа, кучето вкъщи е най-щастливо. Мъжа ми днес вече се позова на лафа "жена, излез, ще ти платя глобата"

Превъртаме френдс.Отново.

иначе, мога да ви препоръчам комедия - фенска. Май и друг път съм я казвала - за тийнове с разбити сърца. Игрален филм е, според мен е документален.

# 568
Начи, аз съм тематично на Талянска вълна и си продължавам с Щприца. И китка от Талянски шлагери. Много ми липсва Италия. Всяка година ходим. Единствено още не сме били долу на токчето на ботуша в Пулия и в Доломитите. Тази година май ще пропуснем, но да сме живи и здрави имам да повтарям много, много любими места. Съвсем сериозно смятам, че в предишен живот съм била италианка. Все едно съм си у нас там.

Ние много пътуваме и всъщност най-много в момента ме депресира, че не мога да планирам следващо пътуване. В зимните месеци винаги планирането за лятото ме поддържа жива. Simple Smile Имаме билети за южна Франция за юли и наистина се надявам гадината да спихне до тогава.
Имаме и нови Циклади да откриваме...

# 569
  • София
Попревъртаме, вярно е. Обичам да гледат филми, но напоследък филмите "преди вируса" някак ми нагарчат. Само допреди три седмици безгрижно се ръкувахме, прегръщахме, гледам и по филмите от "онова време" хората играят някакви игри, бутат се, смеят се. Кога и дали и ние ще се върнем към едно такова нормално ежедневие или физически и психически ще се сраснем с всички маски, ръкавици, шалове, скафандри, които носим и на два метра дистанция?

Общи условия

Активация на акаунт