Отговори
# 570
  • София
Аз "похвалих" ли се къде карахме Нова година? В Доломитите, на ски. (Епицентъра, преди взрива.)

# 571
  • софия
Попревъртаме, вярно е. Обичам да гледат филми, но напоследък филмите "преди вируса" някак ми нагарчат. Само допреди три седмици безгрижно се ръкувахме, прегръщахме, гледам и по филмите от "онова време" хората играят някакви игри, бутат се, смеят се. Кога и дали и ние ще се върнем към едно такова нормално ежедневие или физически и психически ще се сраснем с всички маски, ръкавици, шалове, скафандри, които носим и на два метра дистанция?
С мъжа ми се уловихме, че дори във филмите се обаждат набитите ни глави с козируването за дистанция. Някой доближава някой и ние сме - неееееее, не може. Дори не ставаше въпрос за гореша сцена, а обикновено стоене в стая...

Фенси, аз никога не съм можела да планувам. Ама никога! Някак във времето се отказах, защото все нещо някъде изкачаше и плановете и случките са били в движение...Често са ни се сърдили приятели за Нова година като сме казвали, че е рано още за планиране. Тази година за първи път 6 месеца преди събитие успяхме да планираме всичко и да закупим билети, наеми, коли, цяла програма, две държави, за супер сладко, ценно и красиво събитие. .....еми...... сега приятелите викат- верно не ти се получава да планираш!
Другото тъпо е , че трябваше да зведа 10+ деца на супер готин лагер в Германия лятото.....както се казва- да, ама друг път Disappointed

# 572
Аз пък гледам, че от стоене вкъщи и липса на други занимания, съм започнал пак с кока-колата. Отдавна я бях отказал, но уискито под стрес си е по-вкусно с кола.

А, и вирусната тема на бг мама много помага за борба със скуката😀

# 573
  • софия
Аз пък гледам, че от стоене вкъщи и липса на други занимания, съм започнал пак с кока-колата. Отдавна я бях отказал, но уискито под стрес си е по-вкусно с кола.

А, и вирусната тема на бг мама много помага за борба със скуката😀
и за повишаване нивата на стреса. Аз я зачетох на няколко пъти и всеки път умирах по 5 пъти...

# 574
На мен ми е мега забавна. И информативна донякъде, но повече забавна. Тече на бързи обороти и без реклами.

# 575
  • софия
мда, и подозирам, че купона е там. тук няма никой.

# 576

Айде поздрав с един плаж в Южна Сицилия.

# 577
  • софия
Измислих го! Фенси си купува къща там, а аз и отивам на гости Simple Smile Някой с мен?

# 578
Инфраструктурата куца, няма шезлонги, няма кафенета, само селце някакво в далечината.

# 579
Нот, е как можа? Има чудесни урбанизирани плажове за глезльовци като теб.
Ако някога заменя морската си почивка в Гърция, ще е за южната част на Сицилия. Бяхме 16 дни и островът е наистина топ в класацията ми. Конкурира Тоскана съвсем успешно.

Заела съм се да класирам, свалям и архивирам снимки. До сега все изоставаше тази задача.

# 580
Като гледам, само аз се цепя от колектива с пиенето. Досега размятах едни туби с вода вместо гири Sweat Smile
Изядохме трушиите на вилата и отворих един компот, който нито го знам откога е, нито откъде е.
Пазаруването тук е в голямо приключение и го отлагам максимално. Ходих преди седмица до един Кауфланд. Сто човека чакаха с колички накуп пред входа.

Мецане, какви са тези покупки по 1-2 бутилки? Купуваш 10-15 и си готов за някакво време напред Satisfied

И аз като Амели не обичам планове много напред. Лятото много пътуваме, но всичко купуваме и решаваме в последния момент. Даже и в Гърция  ходим без резервация понякога.

# 581
  • София
Ставаме две - и аз не пия.

# 582
  • софия
Ставаме две - и аз не пия.
три бе, нали си казах почти веднага Simple Smile

това със снимките е сладка задача, поне се връщаш по хубави спомени, Фенси Simple Smile

# 583
  • София
Ау, сори, значи сме като тримата от запаса. Wink

# 584
Четвъртият все още работи. Закарах детето на тенис и си се прибрах.
Аз все още имам билети за края на май за Бг. И съм оптимист, и не ги канселирам
И за сепрември имам, че и на голямо парти ще съм...
И за София опън имам. И за някакви концерти по морето.
Нищо няма да канселирам, трябва да се оправи света.

Общи условия

Активация на акаунт