Ден 1736 от изолацията (забавната тема)

• 187 494
  • 2 229
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде там
Понеже в събота имаме специален семеен празник и няма как да го празнуваме с други хора, мислим да отидем в планината до язовира да си направим пикник. Ще изберем място на което да няма никакви хора. Само че , мен ме тормози това, че до сега спазваме стриктно правилата не само заради себе си, а заради другите хора и сега се чувствам сякаш ги предавам като излизаме пък било то и в гората...😟

За да не е депресиращ поста ми, ви пускам днешното ми любимо интернет клипче. Внучката на Илияна Раева.
Разкошно дете.
https://m.facebook.com/profile.php?id=100001073020917&ref=co … tent_filter 

# 136
Положението е като в Детската градина :

- Папкаш Spaghetti

- Спинкаш Sleeping

- Акаш Toilet

и Слушкаш Генерал Мутафчийски Bowtie

# 137
  • France
Ден втори.
Станах сутринта след особено клаустрофобичен сън. Хапнах кифла с кафето. Пуснах компютъра. ММ и монстърчето се излюпиха един подир друг. Пих второ кафе и замезих с вафличка. ММ сложи слушалките, взе си лаптопа и ме остави сама на фронта срещу велосирапторчето. Следващите часове ми се губят. Резултата е следи от фулмастер по пижамата ми и един изяден шоколад.
Обядвахме спагети. И едни полу увяхнали  броколи. И сметана. Защото броколи без сметана не са вкусни. Горда съм със себе си - не си отворих нищо алкохолизирано. Прочетох една-две-три истории и приспах ММ. С монстърчето беше по-трудно. Най-после тишина. Седнах да се боря с едни лекции. Победиха ме най-унизително.
По едно време реших, че е време за следобедна закуска. Хапнах малко синьо сирене. Сетих се, че е много калорично и затова хапнах и малко фета.
Реших да поработя. Направих си чай и си го сервирах с чинийка курабийки. Стана красив натюрморт. Изпих си чая. Ама то станало време за аперо, както казват тук. Отворих си бира и довърших пакета чипс. И без друго един път отворен не трае много, а е грехота да се хвърля в тези кризисни времена.
Вечеряхме карначета и пихме вино. Факта, че имаме малко месо и го рационализираме ми напомни детството и далечната 97. Просълзих се от носталгия. Написах смс на майка ми. Тя ме бомбардира в отговор с 3 смс-а, 5 съобщения по месинджър и един меил. Пишман станах.
След вечеря аз поех образованието на синчето. Редихме пъзели. Баща и син въздишаха от скука. Пратих наредения пъзел на учителката му. Тя го забравосва и толкова се увлече, че каза, че класът ù липсвал. Лъжкиня!
Четох две-три-четири истории и заспах седнала. ММ пое щафетата по приспиването.
Правя си чай за добър сън и мисля да му ливна малко концентрат за подсилване на ефекта.
Лека нощ.

# 138
И аз да се разпиша с нещо весело:

# 139
# 140
Включвам се в темичката, след тези забавни 10 странички успях да погледна малко и от добрата страна!🙂

Ден...не ги броя вече. Май последно бях сред хора по 3-ти март. Хоум офис. Използвам децата за тежести, да не кача някое килце, барем ни се размине, пък да видим моренце тази година. На голямата щерка от яслата им пуснаха дигитална занималня. Слушаме песнички, Пепа пиг, Пау Патрол, Елза и прочее по цял ден. Та така тати-тв беше заменен с baby-tv...

Случка преди 5мин. Моят мъж стиска термометър. Бял, като платно. Седи и мълчи😁
Питам какво му има и получих отговор “Ами, закъсахме я! 36,9 ми показа преди малко”😅
Толкова от мен, че щерката все едно на енергийни напитки е хранена. Не иска да спи, 10 е при нас, а тя все още тича и нарежда🙂

# 141

Едно от най-смешните ми... всеки път ме напушва. Sweat Smile

# 142
Ами може хората от картинката да са се поунесли с дезинфекцията Simple Smile

# 143
  • София

Едно от най-смешните ми... всеки път ме напушва. Sweat Smile

Ох хахахаха

И от мен днес из фийда

# 144
От нета:

България в извънредно положение:

Ден 25 Николета Лозанова се хвали в социалните мрежи, че е спала с ген. Мутафчийски

Ден 32 Кирил Домусчиев оздравява и иска от държава 3 милиона лева, за да направи дарение на болница СофияМед

Ден 45 За да не се пренася вируса, на брифингите разрешават достъпа само на БНТ и то по един човек. От БНТ не могат да се справят, защото екипите им са най-малко от 16 души, две коли Пежо, автобус Чавдар, ЗиЛ-131 и 4 км. кабел.

Ден 55 Учителка най-после научава как може да се свърже онлайн с учениците.

Ден 63 Вписват в книгата на Гинес велосипедист на Food Panda. Успял да натовари тон и двеста в една доставка.

Ден 83 Васил Божков се прибира в България. На летището не го пускат, защото е с температура 37.8

Ден 92 Гешев се обижда, че Мутафчийски е по-инфлуенсър, подава оставка и се жени за Иванчева.

Ден 114 Слави Трифонов регистрира партия „Нема такава карантина“

Ден 123 ЧЕЗ спират тока на ВМА за неплатени сметки.

Ден 130 „Режисьорът“ Ники Илиев съобщава, че веднага след извънредното положение ще пусне нов филм. Цялата нация се моли карантината да продължи.

Ден 142 Собственикът на ЕМЕКА купува Google

Ден 155 Бойко Борисов обяснява, че до няколко дни ще пристигнат маските поръчани в първия ден на извънредното положение.

Ден 166 Фенове на Левски даряват бъбреци и далаци, за вечерята на Паулиньо и Нашименто.

Ден 184 Някой се сеща за банскалии и се изпраща делегация да видят какво правят

Ден 200 Жена от опашката за боб се сеща, че като се е наредила преди три месеца е забравила ютията включена.

Ден 220 Пада арката на Александровска болница. Ивайло Пенчев предлага да я възстанови, но само негови служители ще могат да рисуват графити по нея.

Ден 233 Ръкопляска се на всеки час по балконите. Е така...от скука.

Ден 240 Цвета Караянчева влиза в „Шеф под прикритие“ в Парламента. Никой не я разпознава.

Ден 251 Най-гледаните видеа в YouTube са: „Как да панираме стелката“ и „Домашен суджук от маркуча на прахосмукачката“

Ден 286 Раждат се първите деца, правени след обявяване на извънредното положение: Вируслава, Карантиньо, Емека и Милде

Ден 300 В мъжкото общежитие на семинарията се ражда първото дете.

Ден 320 Дежурен Фейсбукаджия се самоубива, след като се усеща, че вече всичко е написал и споделил.

Ден 365 Празнуваме „Свети Карантин“

Ден 389 Урсула от Брюксел се обажда да каже, че още преди 6 месеца, вируса е преборен и в останалия свят всичко е нормално.

# 145
  • София
Включвам се в темичката, след тези забавни 10 странички успях да погледна малко и от добрата страна!🙂

Ден...не ги броя вече. Май последно бях сред хора по 3-ти март. Хоум офис. Използвам децата за тежести, да не кача някое килце, барем ни се размине, пък да видим моренце тази година. На голямата щерка от яслата им пуснаха дигитална занималня. Слушаме песнички, Пепа пиг, Пау Патрол, Елза и прочее по цял ден. Та така тати-тв беше заменен с baby-tv...

Случка преди 5мин. Моят мъж стиска термометър. Бял, като платно. Седи и мълчи😁
Питам какво му има и получих отговор “Ами, закъсахме я! 36,9 ми показа преди малко”😅
Толкова от мен, че щерката все едно на енергийни напитки е хранена. Не иска да спи, 10 е при нас, а тя все още тича и нарежда🙂
Подобно и при нас. Мери си Т вчера и го питам лошо ли ти е нещо, а той ми отговаря, ама как няма да я меря вчера беше 36.9 😂 След това  дава термоемтъра на детето и и казва твой ред е. 😄

# 146
  • В центъра на тайфуна
Господ:
-Тази година няма да слизам при вас за Великден.
Вие ще се качвате!

малко черен хумор от нета :d

# 147
  • Варна
Днес излизах да купя шампоан - тръгнах си с ярко розова боя за коса,  сега е момента да си правя каквото искам с главата. Следващия път ще взема лилава.
Ох, това е мноооого яка идея Laughing

# 148
Добро утро! Събудих се и гледам ръцете ми са космясали яко.. Покрай тоя ковид съвсем забравих за тях.. Сега се чудя да ги епилирам ли или да ги оставя да порастнат още, че да си правя прически.. Положителното в случая е, че с ММ пак си се „обичаме” и той не е забелязал кичурите по ръцете ми.. И възниква въпроса, аз защо се мъча толкоз години да се обезкосмявам, за да съм секси и добреизглеждаща??? Grinning

# 149
Утре детето ми има рожден ден. Естествено партито няма да има. Ще сме ей така...

Според него корона вируса е по-страшен от баба Яга и дядо Торбалан.
Пепа Пиг и Пес Патрул вече ми харесват, пред поредния брифинг.
От скука съм поръчала 100 неща, повечето не ми трябват... ама и тея пусти сайтове заливат ни сега от оферти.
Чудя се какво да изям, постоянно се тегля на кантара и днес ще ми пристигнат 2те книги, които няма кога да чета, защото малкия не иска да спи на обед.

Общи условия

Активация на акаунт