Ден 1736 от изолацията (забавната тема)

• 187 519
  • 2 229
  •   1
Отговори
# 150
Йога по пижама, обилно намазана с кокосово масло..омм
Подута от зъб и зла, щото ме боли ако се усмихвам.
Викам на другарчето - да не се опитва дори да ме усмихва и че сега имам оправдание да съм зла. А той ми се хили и казва: ”Ма на къде повече бе, мило?” 😅

# 151
  • Terra incognita
Цяла нощ ме гонят кошмари. Сънувам болници, празни легла, на които са лежали заразени и аз не знам защо баш  там се бутам, докопах се до някакъв гел дезинфектант и си омазах даже и домашната блуза (защо съм излязла с нея?). После дезинфекцираха пода и аз баш от там минах, разбира се се подхлъзнах, отъркалях се хубаво по болничния под и едва се изправих. Язък, че се омазах с гел. Казах си, че трябва да си изхвърля блузата.

# 152
Да се включа и аз.
Ден 245, свърши ми шоколадът. Драмата ми е голяма. Свърши ми и валерианът и съм вече в постоянен ПМС 😂
Днес ще трябва да се жертвам и да ида на зъболекар, че строших зъб. Дано приема, иначе заплашвам да гръмна някого, я домашните любимци, я себе си.
Казах ли, че ми свърши шоколадът?

# 153
  • Някъде там
Свърших си офисната работа, но ме боли главата и не ми се чете, та предложете някакъв сериал да започна да гледам. Нещо забавно с романтична нотка или нещо криминално..

Хляба ни свърши и мисля да замеся следобед нещо ако не ме заболи главата повече 😆.

Аз съм доволна от онлайн обучението. Девойките пишат и учат повече отколкото, като са на училище.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 10:59 от daviz

# 154
  • София
И аз да се включа: четири дни скапах кучето от разходки. То, милото се чуди какво става? Сутринта като ме видя с "кучешкото " яке, че търся повода се скри под масата и не иска да излиза. Наложи се, да донеса прахосмукачката- много го е страх от нея. Затича се съм външната врата толкова тъжен...сега лежи, прави се на умрял.😂🐕🐾

# 155
За сериал аз препоръчвам турския "Свободен дух"/ "Ранобудна птичка". Знам, че много хора са предубедени към турските сериали, обаче този е адски свеж, позитивен и забавен. Седя по нощите до 1-2 часа да го гледам, действа ми много зареждащо на фона на цялата ужасия. Буквално се пренасям в друг цветен и прекрасен свят Simple Smile Simple Smile

# 156
  • Terra incognita
Относно филмите , сега е много подходящо да се изгледа Чернобил, за тези, които не са го гледали 🤭

# 157
Малки сладки лъжкини препоръчвам и , разбира  се- Истинска кръв❤😍!

# 158
Не знам, но щом днес изгледах почти цял сезон на Новият папа, положението е тежко и скоро ще става критично.

ММ и дъщеря ми вече втори ден гледат неми филми с Чарли Чаприн. Хилят се като луди. Rolling Eyes

# 159
The Society мисля, че също е подходящ.. Laughing

# 160
  • Някъде там
Благодаря на всички  ви за предложенията.
Чернобил го гледах и понякога още ми излиза в мислите. Не бих повторила заради душевното си спокойствие точно в такъв период.

Лъжкините съм ги гледала. Ще пусна турския или Истинска кръв.

# 161
  • Варна
Да бе, точно Чернобил... Да ви имам идеите Crazy Аз гледам Двама мъже и половина по бтв комеди - старите серии обаче, с Чарли Шийн. И Приятели чат-пат. Кухня също си пускам. Изобщо филми, които ме карат да се посмея.

# 162
Чистя???!!

# 163
Откраднах един майтап от сериозната тема, че там ще го изтрият вероятно:

Изтеглете си сериала Лилехамер, много забавен: https://www.imdb.com/title/tt1958961/

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 11:38 от Анонимен

# 164
  • Най-красивата страна
Щяхме да ходим на сватба след две седмици.Добре,че се отложи.Нямаме достатъчно запаси.

Общи условия

Активация на акаунт