Ден 1736 от изолацията (забавната тема)

• 186 779
  • 2 229
  •   1
Отговори
# 1 995
Това ми е второто ходене на море в Гърция тази година, първото беше юли и с ПСР тестовете не можаха да ни откажат.
Браво! Как е с маски на плажа там? Добре ли си изкарвате? 😂
На Кефалония маските са задължителни само на закрити обществени места. Страхотно си изкарахме!

# 1 996
  • Германия
Хич не е весело, но за 2 дни развеждане на гости из Париж, хванах тен "маска". Добре, че само аз и моят мъж ще се гледаме такива. Сега се надявам да се задържат още време задължителните маски навсякъде.
Любопитно ми е дали и другите са така. Ще ми бъде весело тях да гледам.
Ето ти нова пазарна ниша за козметичния бранш, автоброзант за "маскираната зона" Nerd

# 1 997
# 1 998
  • в кукувиче гнездо
Драги ми Смехурко,
лятото отмина с таз неадекватна частична карантина. Училището почва с маски и закачки... С три дезифектанта Монката го пращам - да бърше ръцете, кракат, устата, чина си да търка поне десет пъти. Министърът вчера рече и отсече - Без маски не може да ходите вече! И във коридора веселба настана - някой да открадне маската на Дана! Писък се разнесе, няма й я вече шарената маска с цветя и мечета - Самуил я пуснал да плува в клозета! Някакви юнаци се пръскат в лицата със спирт и се хилят, целят се със маски, тъпчат ги в джобове, във чанти и гащи... Сополи разнасят те където сварят, но маски не свалят! В тая суматоха някой се изкашля, всички замръзнахА - от туй се умира! "Кой кихна тука, да казва веднага! Изолатор има- крещи в коридора мед сестрата Мима. Учителка млада зад шлема се крие, страх я е тоз вирус да не я убие... Драги ми Смехурко, веселба голяма очаква ни всички тая година - тиймс, компютри вкъщи, иде ми да вия!
Поздрав от мен и успешна учебна година!

# 1 999
# 2 000
# 2 001
# 2 002
# 2 003
# 2 004
  • Бургас
Поздрави от Созопол

# 2 005
# 2 006
  • Somewhere far away

# 2 007

тези смешки не са ли доста неактуални и поради това загубили всякаква забавност?

# 2 008
Ден 1-ви от втората изолация. Прибрах сутиените, наизвадих пижамите. Yum

# 2 009
По повод маските, днес попадах на това Joy Важното е да си модерен! Joy

Ако проявите желание, пишете на лично да ви кажа от кой сайт е, за да не правя реклама тук Grinning

Общи условия

Активация на акаунт