Ден 1736 от изолацията (забавната тема)

• 186 798
  • 2 229
  •   1
Отговори
# 1 980
четвърти път го гледам ,и все повече се хиля...Satisfied

https://www.facebook.com/galina.bogdanova.7/videos/10218187080775424

# 1 981
Миналата година не ходих в чужбина и сега няма да ходя. Абе, аз изобщо не ходя в чужбина.

И аз така. Никога не съм ходила в чужбина.
И мислех да ходя до Гърция, ама пак не ми се получи.
Писано ми е тук да си седя и това е Grinning

# 1 982
# 1 983
  • София
Миналата година не ходих в чужбина и сега няма да ходя. Абе, аз изобщо не ходя в чужбина.

И аз така. Никога не съм ходила в чужбина.
И мислех да ходя до Гърция, ама пак не ми се получи.
Писано ми е тук да си седя и това е Grinning
Откакто ходих миналата година, много ми се ходи, свобода, релакс...истинска почивка
Бяхме на Тасос ,
тази година ще пропуснем,  но си заслужава!

# 1 984
  • В страната на бурите
Поздрави от морето Simple Smile И това доживяхме.

# 1 985
  • Варна
Стига де, сериозно ли има такива хавлии Laughing

# 1 986
  • В страната на бурите
Стига де, сериозно ли има такива хавлии Laughing
Абсолютно, от Обзор вчера е снимката.

# 1 987
На всеки ъгъл са. Има и други разновидности.

# 1 988
  • FRANCE
Имаше ги и в Поморие и девойки си правиха селфита.

# 1 989
Всяка сергия имаше във всякакви размери аз като бях в Равда. Точно това не ми беше смешно, тъкмо се пускам на разходка с детето и този ме гледа насреща. Можеха да подберат по-готини моменти.

# 1 990
Ей затова предпочитам Гърция! В момента съм на Кефалония, като изключим, че примерно ни донесоха запечатани чаршафите и хавлиите сами да си ги сменим и навсякъде има дензифектанти за ръце, а на ферибота се искат маски ама не съвсем... няма помен от нашенската истерия. Това ми е второто ходене на море в Гърция тази година, първото беше юли и с ПСР тестовете не можаха да ни откажат.

# 1 991
  • Варна
Тази хавлия истерия ли е? За мен е бъзик и как дават чаршафите в гръцките хотели няма нищо общо нито с хавлията, нито с темата.

# 1 992
Тази хавлия истерия ли е? За мен е бъзик и как дават чаршафите в гръцките хотели няма нищо общо нито с хавлията, нито с темата.
Единствената дума, с която бих заменила "истерия" е простотия ама няма да го направя специално заради теб.

# 1 993
Това ми е второто ходене на море в Гърция тази година, първото беше юли и с ПСР тестовете не можаха да ни откажат.
Браво! Как е с маски на плажа там? Добре ли си изкарвате? 😂

# 1 994
Хич не е весело, но за 2 дни развеждане на гости из Париж, хванах тен "маска". Добре, че само аз и моят мъж ще се гледаме такива. Сега се надявам да се задържат още време задължителните маски навсякъде.
Любопитно ми е дали и другите са така. Ще ми бъде весело тях да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт