Ден 1736 от изолацията (забавната тема)

• 187 492
  • 2 229
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Дъщеря ми, не знам дали споменах, вечно е с чанти, рокли, "грим" и одеве баща и и казва : " Хайде сега, оправи си играчките като една добра принцеса", а тя му казва : " Никъде не съм видяла принцеси да работят". 😂😂😂

# 121
Минавам да кажа само лека вечер, приятели и да почерпя с нещо леко за след вечеря:

# 122
Да ви кажа днес изтърках двете бани ,и олизах яко цялата къща с домашно приготвен дизенфектант .В празна туба от препарат за стъкла ,сипах вода ,доста доместос и доста от ракията на ММ ,щото спирт няма . Той естествено не разбра.То така биеше в носа на хлор ,че как да разбере .Утре ще търкам кухнята ,после имам прозорци и пердета.....
Любимо ми беше да пазарувам онлайн.Ама сега и това не може.Първо защото пазарувах от чужбина с превозвачи ,пък сега затварят границите ,второ защото финансово се задъхвам нещо.С тези презапасявания една камара пари хвърлих и сега като не работя ,пляскаме с ръце!

# 123
Тази година абитюрентите ще имат виртуален бал , 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 😂🤣😂

# 124
Иииии трябва да дам идея на щерката! Купихме рокля ,обувки,обеци,чанта.Чанти по скоро.И няколко чифта обувки.Абе те и роклите са доста......Ако няма бал ,ще чакам някой да се жени.Ми къде да ги носим  роклите?!

# 125
Влизам неканена да ви разведря с това:
https://twitter.com/i/status/1235405659765534720

Иначе аз поне 15 мин на ден гълтам въздух, иначе ще полудея. Също съм го ударила сега на спорт, треньорката, която следя качи 14-дневен карантинен календар, и се забавлявам с имената на упражненията - Sleek and Sanitized Arms, Plump Pandemic Booty и т.н. Смехът е най-доброто лекарство.

# 126
Замислих се в случай, че наистина забранят излизането освен за пазаруване и за разходка на домашни любимци (Е, естествено ще има и работещи, но аз съм в майчинство Sad  А "домашния ми любимец" са двама екземпляри хомосапиенс от мъжки пол, един малък и един голям, хихи) има два варианта за хора като мен /не обичам да седя затворена, случва ми се прекосили 1 път в годината/ :
Вариант 1 - ще ходя до магазина по 2-3 пъти на ден
Вариант 2 - ще пренареждам керемидите най-вероятно, хаха
Живеем в блок, нямаме тераса, а сме на последния етаж. Grinning

Не знам, но щом днес изгледах почти цял сезон на Новият папа, положението е тежко и скоро ще става критично. Обмислям утре дълга забежка с ММ по Витоша или нещо от тоя род...

# 127
  • Dope Reach
Е, разхожданките сред природата не са забранени, нали? Особено вдън гори тилилейски.
Ние днес точно това направихме, малко на язовир, нямаше джан-джун. Освен якия вятър, който ни прибра.
Утре май ще чистя бани и аз.

# 128
Влизам неканена да ви разведря с това:
https://twitter.com/i/status/1235405659765534720

Иначе аз поне 15 мин на ден гълтам въздух, иначе ще полудея. Също съм го ударила сега на спорт, треньорката, която следя качи 14-дневен карантинен календар, и се забавлявам с имената на упражненията - Sleek and Sanitized Arms, Plump Pandemic Booty и т.н. Смехът е най-доброто лекарство.

Blogilates, а? Grinning

# 129
  • Sofia
Мм днес пребоядиса терасата,щял да прави някакво кътче за отдих...няма да е скоро,киселото зеле още не е изядено,пълно е и с др зарзавати и запаси 😉,пощурява в къщи и засега само той излиза да купи по нещо и малко да се поразсее.

# 130
Страхотна тема, много забавна! Аз съм "под карантина" вече 2 г.почти, така че няма голяма промяна. Не сме излизали с малкото от петък, ММ е на работа. Обожавам да си стоя вкъщи, но да си почивам, а малкото не ме оставя.

# 131
Тази година абитюрентите ще имат виртуален бал , 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 😂🤣😂
tooth

# 132
Я, fellow popster. Драго ми е да те видя, ъъъ, прочета. Grinning

# 133
И на мен ми е драго Simple Smile Въпреки че аз още не съм сколасала да уъркаутвам по време на карантината ..

# 134
  • София, Лагера
Не знам, но щом днес изгледах почти цял сезон на Новият папа, положението е тежко и скоро ще става критично. Обмислям утре дълга забежка с ММ по Витоша или нещо от тоя род...
Преди като ходех в планината и ме беше страх да не срещна мечка. Сега ме е страх да не срещна турист. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт