Ден 1736 от изолацията (забавната тема)

• 187 525
  • 2 229
  •   1
Отговори
# 165
  • out of space
Питам сина- от колко часа си на училище?
Отговор- днес не съм.
-Е как така, защо?
- Днес имаме практика...

# 166
Дъщеря ми в момента е "на училище"... по пижама. Доживях и това да видя! Имат си редовни 6 часа с две междучасия от 9 до 16ч. В момента има испански. Mask

# 167
  • Terra incognita
Учениците как приемат новата форма на обучение? Повече ли им харесва, или си искат класната стая?

# 168
  • FRANCE
Ден 3 от пълното затваряне в къщи (по френско). Ставане в 8  че голямата девойка почва часове в 8 и15. ММ нахлупи слушалките за дистанционна работа, аз да се оправям с обучението. Дребната неистово се съпротивлява. Тъкмо се мотивира и сървъра заби. Тя е щастлива и веднага се покри да не я хвана за таблицата за умножение. Голямата не спира да мрънка че все нещо не ставало и всеки проф си харесва някое приложение и се мята там, и домашни дава , които се оценяват. Станах специалист по ИТ да инсталирам де що има програми а и да разучавам как работят Blush.
Получихме си степера от декатлон. Следобед ще излезем точно пред нас да покараме ролери. В карфура още няма брашно и тоалетна хартия 😂

# 169
За сериал предлагам - Ало, Ало.

# 170
Учениците как приемат новата форма на обучение? Повече ли им харесва, или си искат класната стая?
На дъщеря ми й харесва повече, защото както писах по- назад не се налага да облича униформа и може да си изкара по пижама целия ден. Пък и друго си е да си в къщи и да не ставаш рано.

# 171
  • Някъде там
Единственото което искат е да излязат на вън, но определено тази форма им допада повече на моите.
По спокойни и свободни се чувстват и сякаш с по голяма отговорност гледат на процеса.

# 172
  • Варна
Все му е тая на моя, на мен обаче не. Първите 3 дни им даваха малко задачи, днес са много и аз почвам да изперквам. Той не се съсредоточава, прави страшно много грешки. Плюс, че имам и аз служебна работа.

# 173

На моят така си му харесва. Класната стая е по-голям изолатор и ограничител. Сега сам си разпределя задачите за деня и му остава повече време за хобито. Задачите и домашните са негови, не мои. Аз помагам, ако ме пита нещо.
Излизаме заедно, но сега съм на работа и той си е сам у нас. Смятам, като се приберем, да се разходим някъде навън. Събота и неделя - по горите твърдо, аковреметопозволи и не се побъркат съвсем, че да ни запрат по къщите.

# 174
Не им харесва на моите, искат си приятелите и игрите навън в междучасието. А и не са доволни с тези домашни дето всеки ден ги пращат и ги проверяват. Не могат да минат между капките така...Joy

# 175
  • Варна
Ох, за пети път чета пост 144 на Биляна. Отново се хиля с глас. Благодарско, огромно, от това имах нужда.

# 176
  • FRANCE
Някой да знае за тайната връзка между корона вируса и тоалетната хартия?

# 177
Някой да знае за тайната връзка между корона вируса и тоалетната хартия?
Един кихне, 100 се насират

# 178
.  За училището в къщи на който му е интересно.
Скрит текст:
Нашите така или иначе  учат през онлайн платформа. На практика имат само тетрадки и айпад в който са инсталирани всички учебници. Учебният ден в къщи протича като дните в училище- от 9-16 с едно голямо и едно малко междучасие. В началото на всеки учебен час се отбелязват, че са на линия. Задават им какво да свършат, но им задават и време за което да го свършат. След изтичане на времето изпращат снимка на готовата работа. В някои дни, някои от часовете са заменени с discovery time и social tasks. В discovery time могат да правят каквото искат- да рисуват, да четат книга, да свирят на инструмент, да разучат нова песен или да потанцуват. В часът за social  tasks могат да се обадят на възрастен роднина, да си оправят стаите или помогнат с нещо в домакинската работа. Дъщеря ми разтоварва миялната и си оправя стаята.

# 179
Момичета, колкото и банално да звучи,препоръчвам сериала "Отчаяни съпруги". Много е интересен, разпускащ и драматичен на моменти. Има от всичко.

Общи условия

Активация на акаунт