Баба Марта бързала, две чертички вързала ! ~бебеправене 371~

• 29 481
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Теодора, честито! Безпроблемна бременност ти желая.

# 691
Благодаря ви много прекрасни момичета, дано е все така! ❤️
Може би е рано, но мисля да звънна и да си запиша час за преглед, защото тази наситена чертичка ме кара да си мисля че всъщност закъснението ми е повече, а и сега с този вирус някак ще ми е по спокойно 😊

# 692
Лелеее страхотнооооо 😍😍😍
Честити прекрасни чертички, безпроблемна и лека бременност 🍀

Може би е рано, но мисля да звънна и да си запиша час за преглед, защото тази наситена чертичка ме кара да си мисля че всъщност закъснението ми е повече, а и сега с този вирус някак ще ми е по спокойно 😊

# 693
Лелеее страхотнооооо 😍😍😍
Честити прекрасни чертички, безпроблемна и лека бременност 🍀

Благодаря тии многооо ❤️

# 694
  • София
Теодора честито! Леле наистина най-яркият тест - като за реклама е Wink лркс бременност. От колко време опитвахте? Има ли нещо, което да е спомогнало късметлийския път?

# 695
Теодора, честито! Супер тест, лека и безпроблемна бременност!

# 696
Теодора, честито и лека бременност! Наистина е като нарисуван теста, съмнява ме да е само 3 дена закъснението Heart

# 697
Честито, Фифиана и Теди! Леки и успешни 9 месеца.
Очите ми останаха в този тест, Теди Grinning

# 698
Охх леле благодаря ви много момичета, цалувам виии❤️
Animor не знам дали това е помогнало, но от края на януари пия актив мама на допел херц са витамините и един месец бях пила и сайкъл баланс, но сега март месец само актив мама пихх, а иначе опити от октомври миналата година, наистина изобщо не очаквах защото не бяхме много активни, но може наистина тия витамини да са помогналии, успех на всичкиии❤️👶

# 699
Теди, честито и от мен! Леко бременеене Heart
Благодаря ти за информацията. Ще ги пробвам тези витамини Актив Мама. Прочетох, че се препоръчват както за бременни, така и за дами, които плануват да имат бебе. Особено в този студен период на годината е добре да налеем малко витамини в тялото.

# 700
Еха Simple Smile Честито Теди и Фиф и до финал Simple Smile
Много добър период браво момичета!! Загубих бройката на плюсовете в тази тема, айде нека така е и в следващата.
Много се радвам също, че все повече от четящите вече са пишещи.

# 701
Честито на забременелите момичета! Живи и здрави и до успешен финал да докарате нещата Simple Smile
Теди, наистина изумително наситена тестова черта за трети ден закъснение. Дали пък не са близначета Simple Smile
Рочи, къде си? Rolling Eyes Надявам се, че си добре.

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 02:37 от Calinista

# 702
Иви, Фиф, Теди честито момичета, бъдете здрави!!! Желая Ви най-хубавият пухкаф финал!!!

Малко инфо за мен. На втори ден бях в клиниката пуснаха ми хормони. Всичко е отлично. Утре ще правим хистероскопия, ако си спомняте бях диагностицирана с Т образна матка. Ще зачистят леко матката само. Ще махнат тази “стена”, която пречи. Ще бъде с пълна упойка, малко се притеснявам, но вярвам че ще е за хубаво!!! Другият цикъл ще правим някакво изследване, за което разбрах само, че ще ми вземат малка част от лигавицата и ще и правят някакво изследване. Казаха, че усещането ще е като взимане на материал за цитонамазка. Ако не се лъжа док иска да види тези НК клетки от материал. Може и да бъркам. И живи и здрави ако всичко е на ред, юни почваме стимулация. Плана на док е и да пуснем теомбофилии, за които и аз щях да настоявам, но той ме изпревари.
Това от мен, толкова съм щастлива, че вече действаме по въпроса, че не мога да ви опиша. Бъдете здрави момичета и ми стиснете по един палец!!! Хубава седмица!

# 703
Теди, честито и от мен! Heart Тази тема е вълшебна явно! Мен лично ме зарежда с много положителна емоция и надежда, че всичко ще бъде наред.
yoanna789, стискаме палци Flowers Four Leaf Clover

П.С. днес и аз ще тичам до аптеката за витамините на Теди, и без това свършиха моите. А пък дано са на късмет Grin

# 704
Йоанка, не се притеснявай, всичко ще мине добре. Въпроса е, че имаш план по който действаш. Няма страшно. Слагат ти упойката и когато се събудиш всичко е минало. Стискам палци! Heart
Теди Hug честито!!! Пожелавам ти спокойна и лека бременност и ревлив, пухкав финал! Фифи, честито и на теб! Heart

Общи условия

Активация на акаунт