Баба Марта бързала, две чертички вързала ! ~бебеправене 371~

• 29 484
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Fifiana, честито! Желая ти спокойна и лека бременност до финал!!! Момичета, хайде имаме още 5 странички да изпълним с положителни тестове. ха дано темата приключи, както и започна!! Раейвче, това е най успешната тема от като съм тук ( а аз съм мнооого дълго Simple Smile )

# 676
Честито на всички! Дано в следащвата тема да се похваля и аз. При мен овулацията беше тези дни/ или е все още сега. Имам ЦС от около 4 дена и не мога да разбера кога е била овулацията. Очаквам около Великден хубави новини! Ох, никога преди не съм била така, като ви чета, усещам , че има надежда и за мен! Дано, дано всички да се похвалим и в другата тема.

# 677
Fifiana - честито! Дано всичко върви по вода!
Brandy - горе главата. Аз също опитвам от края на 2017. Имам загуба в 8 г.с. септември 2018 + 2 б.х. оттогава. Август миналата година станах на 40. Горе-долу сме на едно дередже (както казваше баба ми) Simple Smile Някак си силно вярвам, че съвсем скоро и на нашата улица ще изгрее слънце!
Blackwidow - помня твоя тест и ти пожелавам назабравимо и леко раждане. С пълни шепи гребвам от розовия прашец - след двамата диви младежа вкъщи, точно розово съм си пожелала!!!
Lira - добре дошла! 38 не е цифра, която да те стресира, но съм съгласна, че ситуацията с всички ограничения в момента е много депресираща! При нас тук обявиха пълен лондаун - имаме много по-малко свобода, отколкото в България. Слава богу, че сме в къща и децата имат къде да изразходват енергия (а те имат мноооого от нея). За мен най-голямото предизвикателство е да успявам и да работя, и да съм с тях, и да им помагам да учат. Труден период е, а и миналия вторник се преместихме в нова къща и всичко е в кашони. Не съм сигурна дали всички тези предпоставки подпомагат моето забременяване в момента Stuck Out Tongue

# 678
Ех...изпуснах ли вълната на разкриване на инкогнитата?
Здравейте!
Следя темите тихичко отдавна.
Много се радвам за тези, които откакто започнах да следя (Ноември миналата година), успяха да забременеят. Пожелавам леко бременеене! На всички останали (и на себе си) пожелавам скоро да видим заветните две черти!
На 29 съм, от 8 месеца правим опити за първо дете (някои от месеците недостатъчно сериозно). Не чакам лелката на 15.04.20.

# 679
Антонели,изинявай не те познавам.Исках само да кажа,че няма никакво значение каков усещаш.Аз си усещах до към 4 месец около датата,когато ми се падаше менструацията предменструални болки.Simple SmileТака че това не е показател за това дали си бременна или не.Simple Smile Винаги има надежда.

# 680
Браво, момичета!
Напълнихте ми сърцето и душата с тези валежи на две чертички. Явно извънредното положение се отразява добре на бебеправенето Simple Smile Много ви се радвам Heart Леки бременности на всички Heart

# 681
Честито fifana! Лека, безпроблемна и този път до финал 🍀🤰🍼
Добре дошли и на новите момичета и успех бързо да отивате в отчетни!
Аз петъка бях на преглед и кистата се е спукала, АГето каза че всичко е наред и инфекцията е излекувана също. След като излезе резултата на мъжа ми и е чист може да действаме 😍.
Април 2018 започнахме опитете 🍼 и силно се надявам този месец да е нашият или да бъде скоро ❤️
Темичката е много, много късметлийска и дано от тука нататък всички да са такива и всяка една да види мечтаните чертички 🍀🤗❤️

# 682
Фифиана, честито, лека бременност и до прекрасен пухкав финал! 🤗

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 19:43 от Jo di

# 683
  • София
Fifiana честито, пожелавам този път лека бременнодт до финал, ще те чакаме да ни ръсиш с прашец Simple Smileникакеи симптоми ли нямаше или като пред цикъл?
believeрадвма се на добрите резултати - хайде късмет за новата тема! Simple Smile

# 684
Fifi, честито! Безпроблемна и приятна бременност ти пожелавам! Вярвай, че ще е така!
Антонели, тази тема трябва да завърши като един хубав танц, с грация и финес, така че вади двете чертички и да приключваме!
Blackwidow, леко раждане! Минавам и се завъртам под розовкото, че и аз искам да плета плитки!
А чисто новите бременелки къде се загубихте? Минете на отчет да знаем и нас какво ни чака!

# 685
  • София
Черешке, как е малкия шушулчо, роден по време на този Апокалипсис ? Grinning
Видя ли го на камера/снимка поне ? Blue Heart

# 686
Здравейте момичета, бях се загубила отново, но се завърнах с прекрасна новина! 😻
Първо искам да честитя на всички девойки видяли двете чертичкиии! ❤️

Искам да кажа или дори не знам как да го формулирам това изречение и на мен ми се сбъдна да видя прекрасни две чертичкиии, изобщо не очаквах, днес на майтап направих теста понеже имам само 3 дни закъснение, но ето че наистина мечтите се сбъдват!
Пожелавам го на всички от все сърце и с прекрасен финал!❤️

# 687
Лелее, това е най - яркия и категоричен тест, който съм виждала някога!
Честито и лека до финал! Heart
rave, егати темата, честно! Изпразва се Grinning . Пу само ти да ги правиш от тук нататък Grinning

# 688
Колко е наситен само!Като нарисуван е! Прекрасни две черти, леко бремеене!:heart_eyes:

# 689
Ехе наистина един ден не влизам и цели 2 + теста! Наистина има бебе вирус казах ви! Grinning
Честито на Фифиана и Теди! До финал!
Има още няколко странички за още едно тестче!
Аз съм добре, мерси че питаш Чери. Изобщо не се чуствам бременна физически.. Expressionless Ама направих още един тест за всеки случай и чертата е стабилна. Обаче тази изолация взе много да ми тежи и като помисля, че още месец...а и след това не се знае...и ми потъват гимиите съвсем!

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 21:21 от Ivied

Общи условия

Активация на акаунт